Įkraunama...
Įkraunama...

Meduzos2003 MEDUTE

--Resize_Images_Alt_Text--
Vajeeeeezus kaip grazuuuuuu clap.gif wub.gif clap.gif wub.gif clap.gif wub.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Smilte @ 2004 07 14, 10:19)
Man sita thumbup.gif thumbup.gif Meduza,o ant kurio nr bus ?

zadejo ant sio,bet per savo 'gryba'kompa tik dabar issiunciau medos istorija,tai jei nespejau kita men tik bus doh.gif .
Atsakyti
Labai grazu wub.gif wub.gif Laukiam zurnalo clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Labai graži tavo šeimyna, Meduza . Labai graži dukrytė. wub.gif
P.S. O savo vyrą ir tau vertėtų pasaugoti... laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
nuotraukytes wub.gif meduziuke dar labiau wub.gif tikras modeliukas auga tongue.gif

meduza idek visas nuotraukas biggrin.gif jos labai grazios heart.gif
Atsakyti
nu Meduza, jau dukrytes grozis wub.gif wub.gif wub.gif neimanoma man isrin kt graziausia foto, visos labai labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Medute nuostabus vaikas ir nuostabi pozuotoja. Tik turiu pasakyti, kad Meduzos nuotraukos niekuo neprastesnes negu sitos fotografes. Neisizeiskit prasom, bet Meduzos nuotraukos man net grazesnes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (meduza @ 2004 07 14, 09:23)
zadejo ant sio,bet per savo 'gryba'kompa tik dabar issiunciau medos istorija,tai jei nespejau kita men tik bus doh.gif .

Cia ant mamos zurnaliuko?jetau kaip fainai,tikrai meda verta buti virselio dama!! thumbup.gif dziaugiuosi uz jus thumbup.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 07 14, 11:07)
Medute nuostabus vaikas ir nuostabi pozuotoja. Tik turiu pasakyti, kad Meduzos nuotraukos niekuo neprastesnes negu sitos fotografes. Neisizeiskit prasom, bet Meduzos nuotraukos man net grazesnes rolleyes.gif

thumbup.gif kaip gerai pastebejai rolleyes.gif aciu wub.gif ,mes irgi su vyru ziurejom,na tokios jos blankios pilkos,visos vienodos,nepatiko mums,o kaip dirbom,pozavom ohmy.gif ,su tokiu sokinejimu ,namie tikrai ne prastesnes padaryciau.
leja ku-ku rolleyes.gif gerai sakau?
Atsakyti
QUOTE (Smilte @ 2004 07 14, 11:09)
Cia ant mamos zurnaliuko?jetau kaip fainai,tikrai meda verta buti virselio dama!! thumbup.gif dziaugiuosi uz jus thumbup.gif clap.gif clap.gif

aha ant mamos smile.gif
aciu wub.gif
ir isvis gal laikas butu gyvai pasneket a mad.gif biggrin.gif
Atsakyti
tikrai pasakiskai atrodo MEDUTE wub.gif wub.gif wub.gif
niekaip neissirinkciau kas graziau rolleyes.gif rolleyes.gif
bet ewa teisingai pastebejo MEDUZA superine fotkintoja thumbup.gif thumbup.gif

ui kaip laukiam zurnalo bis.gif bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 14 liepos 2004 - 10:22
QUOTE (evutes_mama @ 2004 07 14, 08:11)
--Resize_Images_Alt_Text--