Įkraunama...
Įkraunama...

Pažadai ir tikslai Naujiems metams!

As praeitais metais gal ir siek tiek vaikiskai nuskambes bet nusikopijavau ideja is rusisko filmo Eglutes ir lygiai 12 val ant lapelio uzrasiau norus, sudeginau ta lapeli, taureje liko pelenai ir ant pelenu uzpyliau sampana ir su "sudegusiais norais" isgeriau biggrin.gif
Norai salyginai issipilde, uzrasiau 2 norus: vienas tikrai issipilde, o antras kaip cia pasakius ... kadangi nebuvo sukonkretintas, o tik vienas zodis parasytas (laiko neuzteko biggrin.gif ) tai galima pasakyti kad ir is dalies ir antras issipilde biggrin.gif
Reiks ir si karta pabandyti bet tikriausiai uzteks si karta vieno bet konkretaus noro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika852: 30 gruodžio 2011 - 10:23
QUOTE(Vika852 @ 2011 12 30, 11:22)
As praeitais metais gal ir siek tiek vaikiskai nuskambes bet nusikopijavau ideja is rusisko filmo Eglutes ir lygiai 12 val ant lapelio uzrasiau norus, sudeginau ta lapeli, taureje liko pelenai ir ant pelenu uzpyliau sampana ir su "sudegusiais norais" isgeriau biggrin.gif
Norai salyginai issipilde, uzrasiau 2 norus: vienas tikrai issipilde, o antras kaip cia pasakius ... kadangi nebuvo sukonkretintas, o tik vienas zodis parasytas (laiko neuzteko  biggrin.gif ) tai galima pasakyti kad ir is dalies ir antras issipilde biggrin.gif
Reiks ir si karta pabandyti bet tikriausiai uzteks si karta vieno bet konkretaus noro biggrin.gif

as galvojau kad tik man vienai si ideja atrodo gera lotuliukas.gif bandysiu siemet 4u.gif
Atsakyti
Su naujais metais mamytes!!!! Nezinau kaip Jus, bet as kiekvienais naujais metais prisigalvoju tikslu ir stengiuosi juos ivykdyti (deja, ne visus sekmingai) . Nauji metai, nauja pradzia smile.gif
Siais metais esu uzsibrezusi:

-issilaikyti teises
-eiti i anglu kalbos kursus
-pakeisti darba
-pradeti lankytis sporto klube( arba bent aktyviau gyventi)
-pradeti taupyti pinigus( vestuvems, bei kelionems)

Kol kas tiek, galbut dar papildysiu smile.gif

Parasykite savo tiklslus naujiems metams smile.gif
Atsakyti
As visuomet krizenau is zmoniu, kurie sakydavo "nuo nauju metu as...", o va simet... 4u.gif pasidariau sarasiuka noru/svajoniu ir metu gale ziuresiu kaip pasiseke ax.gif
o siaip:
ispanu kalba
"surfinti" ismokti
pradeti savo/musu versla

kolkas nei su vienu dalyku reikalai nejuda doh.gif
Atsakyti
Na o as per naujus nepasizadejau nieko biggrin.gif ,nes zinau,kad jei reiks,pasidarysi ir taip,o kad ten pasisakai ar pasirasai,manau nuo to nieks nepasikeis,bent jau man rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi nieko nepasizadejau, sarasu nedariau ir man gerai biggrin.gif
Atsakyti
as po metu parasysiu ar kas nors is noru gavosi bigsmile.gif . Pazadu ir as nerasiau, nes vistiek ka sau pasizadu nelabai kada ispildau (nebent ka nors malonaus aisku lotuliukas.gif )
Atsakyti
išmokt nuoširdumo ir atvirumo.
Atsakyti
Sveikutės, pasiskaičiau ir nusprendžizu savo norus parašyti čia, tikiuosi šiais metais bent pusę išpildyti ax.gif
1-supirkti baldus sūnaus kambariui
2-pasikabinti uzuolaidas svetainėje
3-su šeima nuvažiuoti į Rygos zoologijos sodą
4-su sūnum nueiti mažiausiai į tris spektaklius
5-skirti bent porą dienų pabūvimui tik su vyru (be vaikų blush2.gif )

Kolkas pavyko tik bilietus į pirmąjį spektaklį nusipirkti, taigi pradžia jau yra thumbup.gif
Atsakyti
pagaliau mesti rūkyti blush2.gif
ir išmokti džiaugtis gyvenimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(undesirable @ 2012 02 07, 17:51)
pagaliau mesti rūkyti blush2.gif
ir išmokti džiaugtis gyvenimu smile.gif

va va, as visu pirma noreciau NORETI mesti rukyti, bet nenoriu schmoll.gif
ir del gyvenimo dziaugsmo pilnai sutinku.
Atrodo turiu viska ko reikia paprastam zmogui, bet nejauciu dziaugsmo doh.gif bet cia toliau netiks i sia tema ax.gif
Atsakyti
Mano naujuju metu tikslai jau pradeti pildyti smile.gif) Pasispaudus nusipirkom masinyte!! blush2.gif thumbup.gif
O kitoms sekmes, dar daug laiko turit smile.gif) drinks_cheers.gif
Atsakyti