Labas Rytas!
Taip jau tenka man, sveikintis su jumis pirmai is ryto!
Todel lyg ir jauciu pareiga deramai pasisveikinti!
Skaistaus ryto Visoms!
Ir toliau keiskim gyvenimus, kad jis butu pilnas vien tik Gerio Spinduliu!
Gyvenimas pats savaime nėra nei gėris, nei blogis, o tik jų buveinė; koks jis bus, priklausys nuo mūsų pačių!
M.de Montenis
Taip jau tenka man, sveikintis su jumis pirmai is ryto!
Todel lyg ir jauciu pareiga deramai pasisveikinti!
Skaistaus ryto Visoms!
Ir toliau keiskim gyvenimus, kad jis butu pilnas vien tik Gerio Spinduliu!
Gyvenimas pats savaime nėra nei gėris, nei blogis, o tik jų buveinė; koks jis bus, priklausys nuo mūsų pačių!
M.de Montenis
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 13, 08:11)
Labas rytukas
grazi dienele nusimato siandien, o savaitgalis dar grazesnis ir siltesnis turetu buti
Linkiu, kad sios savaites paskutine darbo diena Jums mielosios praeitu lengvai, linksmai, optimistiskai ir su geromis mintimis bei darbais 

grazi dienele nusimato siandien, o savaitgalis dar grazesnis ir siltesnis turetu buti

Labas Lineta!
Ar as klystu, ar siandien tavo busena jau kitokia?
QUOTE(Palomita @ 2007 04 13, 09:16)
Na, kalbant apie apie mano gyvenima, tai dar kol kas niekas i geresne puse nepajudejo, kartais atrodo, kad tik i blogesne, taciau as zinau, kad turiu gyventi pozityviai, su graziomis mintimis ir darydama gerus darbus bei myledama save (cia kaip mane kai kas moke

Papildyta:
QUOTE(Palomita @ 2007 04 13, 09:16)
Beje...o kaip Tu pati Palomita laikaisi?

As Puikiai!
Vakar labai sauniai pasportavau... paplaukiojau baseine... Miegojau kaip uzmusta. Visi dienos rupesciai buvo uzmirsti.
Taip pat laukiu skambucio, del darbo, nes vakar pokalbis pakrypo labai gera linkme, ir mane priima, tik del algos bosas biski zyzia... Spaudzia kazko....
Buna, kad ir abejone uzklysta i mano mintis... Bet prisiminus jog negalima sau to leisti, net vienos vieninteles blogos minteles! Stengiuosi vel pozityviai nusiteikti!
Planuoju savaitgali! Turiu geliu daigelius persodinti jei noriu apzeldinti savo balkona! Smaguma!
Vakar labai sauniai pasportavau... paplaukiojau baseine... Miegojau kaip uzmusta. Visi dienos rupesciai buvo uzmirsti.
Taip pat laukiu skambucio, del darbo, nes vakar pokalbis pakrypo labai gera linkme, ir mane priima, tik del algos bosas biski zyzia... Spaudzia kazko....
Buna, kad ir abejone uzklysta i mano mintis... Bet prisiminus jog negalima sau to leisti, net vienos vieninteles blogos minteles! Stengiuosi vel pozityviai nusiteikti!
Planuoju savaitgali! Turiu geliu daigelius persodinti jei noriu apzeldinti savo balkona! Smaguma!
Labas rytas mergaitės !!!
Šįryt atsikėlus ir pažvelgus pro langą pasakiau: "PASAULIS NUOSTABUS"
Laimė nėra atsitiktinumas! Esame laimingi tiek, kiek nusprendžiame jais būti! SAVO LAIME REIKIA RŪPINTIS!!!
Šįryt atsikėlus ir pažvelgus pro langą pasakiau: "PASAULIS NUOSTABUS"

Laimė nėra atsitiktinumas! Esame laimingi tiek, kiek nusprendžiame jais būti! SAVO LAIME REIKIA RŪPINTIS!!!
Labas, mergaitės
Prisėdau šį rytą, o jūs jau visai temikę užbaiginėjat
Kol ateis busVakarė,tai žiūrėkit, teks mums "tylėti"po lapais, kol į naują temą durys bus atidarytos
Prisijuokiau, skaitydama apie mūsų "importines mergaites", nesupykit užsienietės
, mes Jus mylime, nieko blogo apie tikrai negalvojame. Tik užvadinimas patiko - "importinės"
Ta temą paliečiau aš, įspūdžiai iš po susitikimo su grįžusia drauge... Kiekvienam savas etapas, sava vieta.
"Ten, kur dabar esu, vingiuojančiame gyvenimo kelyje, ten man ir lemta būti"
Geros dienos, pozityvių minčių
zizieliau, gyvenimas iš tiesų NUOSTABUS, bet tas pasaulis yra MUMYSE (ko tai ne lietuviškai skamba)
P.S. labas rytas, busVakare!Tu jau gali naują temą atidarinėti
dar kartą P.S. ...kalbant apie Dujokaukees amžių, tai jai ne 16-a, man atrodo, kad ji 19-ą gimtadienį jau greitai švęs
Palomita, Kresida, uždarinėsim mūsų temikę?

Prisėdau šį rytą, o jūs jau visai temikę užbaiginėjat

Prisijuokiau, skaitydama apie mūsų "importines mergaites", nesupykit užsienietės

"Ten, kur dabar esu, vingiuojančiame gyvenimo kelyje, ten man ir lemta būti"
Geros dienos, pozityvių minčių

zizieliau, gyvenimas iš tiesų NUOSTABUS, bet tas pasaulis yra MUMYSE (ko tai ne lietuviškai skamba)

P.S. labas rytas, busVakare!Tu jau gali naują temą atidarinėti

dar kartą P.S. ...kalbant apie Dujokaukees amžių, tai jai ne 16-a, man atrodo, kad ji 19-ą gimtadienį jau greitai švęs

[/quote]
Siulau sulaukt BusVakare! Kazkaip ji cia musu forumuka kuruoja! Sekasi jai!
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.