Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

QUOTE(spindulka @ 2008 02 09, 19:24)
Man irgi bėgo ,kai per karštas gėrimas budavo,  drinks_cheers.gif  pilu vėsesni ir viskas super.

thumb_yello.gif man irgi taip buvo
Atsakyti
Na ir as naudoju avent produkcija tai nebloga patenkinta esu , thumbup.gif , bet butliuku uzsukimas tai man nelabai , jei nepataikai i reveles sukdama tai ir bega pro sali verysad.gif , o zindukai tai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimute5: 10 vasario 2008 - 12:13
Aš viską mažiui pirkau Avent: buteliukus, soskytės, pientraukį, šildituvėlį ir labai viskuo patenkinta.
Atsakyti
mes visada naudojom AVNT buteliukus ir soskes (kitas neima).siaip esu patenkinta, tik kartais kai uzsuki soske ant buteliuko, tai bega.tai reikia vel atsukt ir uzsukt unsure.gif
Atsakyti
Labutis gal kam nebereikia termokrepšio mum labai reikia naujo pirkti nelabai noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2008 02 10, 14:31)
Aš viską mažiui pirkau Avent: buteliukus, soskytės, pientraukį, šildituvėlį ir labai viskuo patenkinta.

ar is pirmo karto gavosi pieneli nutraukti AVNET pientraukiu ? doh.gif man niekaip pienelis nenusitraukia su juo sad.gif Gal kas koki patarima gali duoti, kaip juo naudotis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raimute5 @ 2008 02 10, 13:13)
Na ir as  naudoju avent produkcija tai nebloga patenkinta esu , thumbup.gif , bet butliuku uzsukimas tai man nelabai , jei nepataikai i reveles sukdama tai ir bega pro sali  verysad.gif , o zindukai tai super  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(sherla @ 2008 02 11, 14:59)
ar is pirmo karto gavosi pieneli nutraukti AVNET pientraukiu ? doh.gif  man niekaip pienelis nenusitraukia su juo sad.gif Gal kas koki patarima gali duoti, kaip juo naudotis  unsure.gif

Man nesigavo, nes buvau vieną detalę ne ta puse įdėjusi doh.gif tokią baltą žvaigždutę.
Reikia, kad vakumas susidarytų, tai aš truputuką pašlapinų patį papiuką ir darau panašiai kaip leliukas, keli maži paspaudimai, vienas ilgesnis, rankenėlę iki galo spaudžiu.
Pirmais kartais nelabai sekėsi, dėl psichologinio momento - jei mažiukė verkdavo - pienelis nei per kur nebėgdavo schmoll.gif nes pientraukį naudojau, kol pienelio gamyba buvo iki galo nesusireguliavusi, tik nutraukdavau perteklių, o tada maitindavau iš krūties.
Atsakyti
kadangi as nenutraukinejau ir matinau iki 1,5metu,tai mums tik poros buteliuku reikejo ir soskutes-naudojau butent avent-super buvo 4u.gif
ir jei bus antras vaikiukas-tik avent pirksiu buteliukus
Atsakyti
Na mes irgi naudojam Avent, esu gan patenkinta, faina dar ir tuom, kad visos dalys tarpusavy keiciasi thumbup.gif , na gali ant paprasto buteliuko sukti snapeli ir pan blush2.gif Cia labiau prisireikia, jei kokias detales vaikas pameta tongue.gif
Tik va kaip jau cia minejo kazkuri mamyte, mums irgi daznai bega per sona doh.gif , bet blogumas tada, kad kai as suplaku, atrodo nebega, o apsisuki ir ziuri, kad vaikas visas slapias begerdamas doh.gif bash.gif.

QUOTE(sherla @ 2008 02 11, 13:59)
ar is pirmo karto gavosi pieneli nutraukti AVNET pientraukiu ? doh.gif  man niekaip pienelis nenusitraukia su juo sad.gif Gal kas koki patarima gali duoti, kaip juo naudotis  unsure.gif

Man is pirmo karto irgi nesigavo schmoll.gif , bet gerai, kad drauge perspejo, o gal jau buciau metus i sali ax.gif , kazkaip vakumas turi susidaryti ne tik buteliuke, bet ir krutineje biggrin.gif , pas mane ritmas buvo panasus, kaip ir mamytes, kuri cia jau pasakojo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Naudojam tik Avent produkciją, nes lenkiška nepasitikim schmoll.gif
O kokios Chicco firmos tai jau būtų per brangu doh.gif
Atsakyti
Mes tik buteliukus avent naudojom.
Atsakyti
QUOTE(žiobakiene @ 2008 02 10, 17:22)
Labutis gal kam nebereikia termokrepšio mum labai reikia naujo pirkti nelabai noriu blush2.gif

mes turejom ir turim ji,tikiuos apie ta pati kalbam-krepsiukas buteliukams issaugantis siluma.na kadangi visos temos neskaiciau tai nezinau jusu atsiliepimu apie ji,bet man tai nelabai patiko schmoll.gif ,kad nelaiko silumos normaliai tai tikrai,siaip kiek zinau apie 4.5 valandos turetu laikti bet mums jis apie valanda jei islaikydavo tai lasbai gerai budavo..tad man sitas daiktas avento tikrai schmoll.gif berysinis.o siaip turejom ir turim buteliukus tik avento-labiausiai patiko is visu nor kitokiu turejau tik keleta-chiko,neimdavo mazulis,o kiti paprasti praleisdavo pro sona.ai dar keista kad daugumai praleidzia avento buteliukai-mums to nera pasitaike.galvojau kad tik tu lievuju firmu bonkutes praleidineja.va paskutiniai incidentai su avento buteliukais kuriuos turejom-tai dugnas buteliuko isplyso,na leisti skysti pradejo-naujus butelius nusipirkau 3 pries koki menesi o dvieju jau dugnai suskilo..bet gal cia uztaikiau ant brokuotu kokiu..nors siaiptai tokia firma rimta keista kad brokuotus gaminius pardavinetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryle: 24 vasario 2008 - 18:08