Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naudoja AVENT produkciją?

QUOTE(zuga @ 2008 05 15, 15:31)
Na pvz man tai nereikėjo to rinkinuko. Man užteko 2 mažų buteliukų ir vieno vidutinio. Pientraukį ISIS  aš pirkau extra atveju, o vieną tą indelį gavau dovanų ligoninėj po gimdymo. Ir tiek man tai per akis. O šepetėlį aš pirkau visai ne AVENT, o kažkokį papigiai ir jis buvo dvipusis: buteliukui plauti vienoj pusėj, o kitoj pusej pačiam čiulptukui iš vidaus išplauti.
rolleyes.gif

na rejkes turbut gerai pagalvot ka pirkti, nes dabar atrodo, jog visko gali prirejkti doh.gif biggrin.gif ...
Atsakyti
Na ir as noriu isiterpti , as irgi naudojau avent produkcija ir dar dabar tebenaudoju thumbup.gif thumbup.gif , buteliuku turejau du ir pientrauki pilnai uzteko ,nusipirkau puoduka dabar thumbup.gif , o zidukai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2008 05 15, 14:41)
tai viskas nuspresta thumbup.gif  lotuliukas.gif ...tik ziuriu, kad ju produkcija gerokai pigiau siustis nei pirkti cia LT g.gif ...
o siaip kokie maitinimui reikalingiausi dalykai? ar reikalingi konteineriai pienukui ?

Kazkuri mamyte minejo, kad turejo Isis pientrauki mirksiukas.gif tik nesidemejau kuri rase apie ji blush2.gif ... gal kaip tik su tokiu rinkinuku pirko user posted image

o kaip tox sterilizatorius g.gif
user posted image

Vakar nusipirkau Avent sterilizatoriu sita, labai kokybiksas atrodo ( dar deja neteko panaudot) ir jame dovanu buvo ideta du buteliukai, didesnis ir mazesnis, soskute, indelis vandenukui matuoti bei znyplutes.
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2008 05 15, 14:35)
Turint buteliuką, puodelį galima ir nepirkti, tik vietoj čiulptuko uždėt snapelį. Nenoriu daryt jiem reklamos, bet viskas yra pragalvota, kad mamai palengvint gyvenimą drinks_cheers.gif

O kur tokį snapelį rast pirkt, kažkaip nėsykio neatkreipiau dėmesio, bet būtų žymiai taupiau... ax.gif

Papildyta:
O žinot, dėl sterilizatoriaus, planavau planvau pirkt, bet taip jau keturis mėnesius maitinam tiesiog praplaunant karštu vandeniu buteliuką- ir nieko tongue.gif Nei kokia pienligė vaiką užpuolė nei dar kas smile.gif Todėl atpuolė visi planai jį įsigyt biggrin.gif Tik vietos daug užimtų pamaniau
Atsakyti
QUOTE(ievute_ch @ 2008 05 16, 13:31)
Vakar nusipirkau Avent sterilizatoriu sita, labai kokybiksas atrodo ( dar deja neteko panaudot) ir jame dovanu buvo ideta du buteliukai, didesnis ir mazesnis, soskute, indelis vandenukui matuoti bei znyplutes.

is kur zinote kad jums prireiks visu buteliuku, sterilizatoriu ir t.t. ? g.gif jei maitinsite is kruties - tai vieno buteliuko per akis ax.gif juk nera deficitas sios produkcijos isigyjimas smile.gif tai manau jei prireiks jau lelikui gimus - tai tada ir nusipirksite... o dabar nelaidykite Lt schmoll.gif
Atsakyti
Nu jo, aš tos pačios nuomonės, man vieno buteliuko per akis tongue.gif Nors irgi, dar negimus, rimtai ketinau nusipirkt sterilizatoriu su visais jo navarotais. Pasirodo mažyliai nėra jau tokie lepūs viskam kaip atrodė dar negimus lotuliukas.gif Vat ką noriu dar nusipirkt tai AVENTo krepšį (vasara, iškylos artėja ir t.t....).

Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 05 16, 20:16)
is kur zinote kad jums prireiks visu buteliuku, sterilizatoriu ir t.t. ?  g.gif  jei maitinsite is kruties - tai vieno buteliuko per akis  ax.gif juk nera deficitas sios produkcijos isigyjimas smile.gif tai manau jei prireiks jau lelikui gimus - tai tada ir nusipirksite... o dabar nelaidykite Lt  schmoll.gif

Tai tame ir esme, kad atskirai nepirkau jokiu buteliuku ( jie buvo kaip dovanos viduje), nes zadu kuo ilgiau maitinti MP, o sterlzatorius ne vien buteliukui, bet ir soskutem, zaisliukam, pientraukiui ir dar daug kam reikalingas. Ir manau juo daug paprasciau naudotis, nei kiekviena daikta kist i verdanti vandeni, nezinai dar kokiu pasekmiu gali sulaukt. O parduotuvej kaip tik buvo akcija siai prekei, tai ir pirkau ir tikrai nemanau, kad tai pinigu ladymas, juk tai del savo vaiko darau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!!!
As irgi pasitikiu tik aventu. Bet va tokia problemele turiu, nusipirkau pientrauki, o jis man nieko neistraukia... unsure.gif Ar as nemoku naudotis, rodos viska darau kip reikia, spenelis isitraukia i ta pompa, bet jokio tolko... Gal ka patarsit? verysad.gif
Atsakyti
O šeip pienelį atleidžia? Aplamai pirmomis dienomis to pieno labai mažai, man tas pats buvo, su laiku jo vis daugėja ir vis geriau atleidžia. Pientraukis manau čia niekuo dėtas smile.gif
Atsakyti
mes naudojam thumbup.gif AVENT sterelizatoriu,maistelio sildykli,sioskutes,sauksteli,ir pientrauki,kuriuo tik savaite tepasinaudojau(dingo pienukas),turim ir buteliuku,bet nenaudojam,nes oro pritraukia g.gif
Atsakyti
O tai ką vietoj avent'o buteliuko naudojat? Mano manymu neįmanoma išvengt kad kūdikis nepritrauktų oro, vienais atvejais, beabejo, daugiau- kitais- mažiau, bet vistiek jo patenka į žarnyną. Nežinau kokiu principu avento buteliukas pagamintas, bet atkreipiau dėmesį kai staiga palenki buteliuką ir į papkį papuolą oro burbulas, pienas nebėga pro skylutę tol, kol oro rutuliukai neišeina iš papkio. Kitose buteliukuose to nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(ievute_ch @ 2008 05 17, 13:07)
Tai tame ir esme, kad atskirai nepirkau jokiu buteliuku ( jie buvo kaip dovanos viduje), nes zadu kuo ilgiau maitinti MP, o sterilizatorius ne vien buteliukui, bet ir soskutem, zaisliukam, pientraukiui ir dar daug kam reikalingas.

as irgi turiu sterilizatoriu (zinau jo sudeti kai pirkau) thumbup.gif super reikalas - tik kuo toliau tuo maziau juo naudojuosi (norejau pasakyti , kad dabar jau nebera deficitiniu prekiu ir nebutina viska susipirkti iki leliukui gimstant unsure.gif po to tik gaila pinigu ir daktu kuriu nepanaudojai ir veliau nera kur ju deti - o tik vieta uzima g.gif Beje kokius zaisliukus zadate sterilizuoti? kazkaip pirma karta apie tai girdziu blush2.gif

QUOTE(ievute_ch @ 2008 05 17, 13:07)
kad tai pinigu ladymas, juk tai del savo vaiko darau  mirksiukas.gif

Kai jau augini savo leliuka ir matai kad tie vaikai jau nera tokie lepus... Dabar soskuti tik po kranu pakisu ir vsio... nebegsi po kiekvieno nukritimo jo virinti schmoll.gif tai jauciu visa diena tai ir tedaryciau doh.gif

QUOTE(*Bounty* @ 2008 05 17, 20:48)
problemele turiu, nusipirkau pientrauki, o jis man nieko neistraukia... unsure.gif  Ar as nemoku naudotis, rodos viska darau kaip reikia, spenelis isitraukia i ta pompa, bet jokio tolko... Gal ka patarsit? verysad.gif

as irgi neismokau juo naudotis doh.gif kankindavausi po valanda ir koks 20 ml tesigaudavo... lyg viska gerai darydavau (na pagal instrukcija), bet... doh.gif tai dabar parduociau jei kas noretu, nes taip ir pasinaudojau vos kelis sykius ax.gif o kitos ji labai giria, kad gerai traukia... kazi kaip jis ten veikia??? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 17 gegužės 2008 - 23:58