Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

Labas rytas,

gal galite man patarti?
Vakar baigesi mano vaistai vakare, o i vaistine nueit nebuvo galimybes sad.gif tai vakar neisgriau...visa nakti blogai miegojau, vis galvojau -kas dabar bus doh.gif GAl cia nieko baisasu, jei viena diena neisgeri?
Jums taip nebuvo?
nes panikuosiu siandien visa diena blink.gif

Papildyta:
[quote=virugie,2007 05 01, 16:02]
Na aš prieš nestuke.gif jaučiaus gerai, bet gavau nutraukt vaistus tai vėl liga atsinaujino verysad.gif manau su kaupu doh.gif tai kol nepasveiksiu ir darbo negaliu eit ieškotis ir šiap kažkodėl niurios mintys pastoviai kankina blush2.gif
Papildyta:

JEigu jau tavo jaunyliui suejo metai, gal jau nutrauksi maitinima ir tada galesi vel pradeti vaistukus? Nes vaistai vis tiek padeda...pati rasei, kad kai vartojai vaistus viskas buvo OK. VAikas jau didelis, gali visak valgyti. Atejo metas pasirupinti savimi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 01, 11:48)
[COLOR=blue]
labutis,kaip sekasi jums?kaip sveikatytes? g.gif man antra diena kazkaip negerai,jauciuosi kaip priplaukusi doh.gif galva sunki,kazkoks nuovargis kankina net nervai ima!

Irma, cia tau turbit nuo vaistu tokia savijauta. Kai as pradejau vartoti antidepresantus, jauciausi irgi kaip nenormali. Vis tiek jie turi poveiki - kazka ten nervuose reguliuoja blink.gif O poveiki pajausi po menesio - jeigu vaistai tinkamai parinkti, nerimas sumazes arba visiskai praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(vejavaike @ 2007 05 02, 08:12)
Labas rytas,

Papildyta:

Irma, cia tau turbit nuo vaistu tokia savijauta. Kai as pradejau vartoti antidepresantus, jauciausi irgi kaip nenormali. Vis tiek jie turi poveiki - kazka ten nervuose reguliuoja blink.gif  O poveiki pajausi po menesio - jeigu vaistai tinkamai parinkti, nerimas sumazes arba visiskai praeis  mirksiukas.gif

labutis,galbut ir nuo vaistu!kazkokia newsava jauciuosi,as tikiu kad praeis ,labai tikiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 02, 09:35)
[COLOR=blue]
labutis,galbut ir nuo vaistu!kazkokia newsava jauciuosi,as tikiu kad praeis ,labai tikiu rolleyes.gif

irmaaa, as taip pat pastarasias 3 dienas blogai labai jauciausi, matomai ne ta menulio faze doh.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(tetarima @ 2007 05 02, 08:42)
irmaaa, as taip pat pastarasias 3 dienas blogai labai jauciausi, matomai ne ta menulio faze doh.gif

as irgi nesuprantu,akys apsitraukusios,ir is vis kazkokia durna savijauta g.gif ,o kaip sendien jauciates?
Atsakyti
Labas rytas,

gal galite man patarti?
Vakar baigesi mano vaistai vakare, o i vaistine nueit nebuvo galimybes sad.gif tai vakar neisgriau...visa nakti blogai miegojau, vis galvojau -kas dabar bus  doh.gif  GAl cia nieko baisasu, jei viena diena neisgeri?
Jums taip nebuvo?
nes panikuosiu siandien visa diena  blink.gif

Nepergyvenk tikrai. Antidepresantai yra ilgalaikio poveikio. Todel dieneles pertrauka arba net dvieju tikrai nieko baisaus smile.gif Nusiramink. Organizme vaistuku dar yra smile.gif Antidepresantai isisavinami letai, ir baigus erti ju poveikis islieka dar kelias dieneles smile.gif Man taip irgi yra buve :)Ir daktare paaiskino viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 05 02, 11:42)
Nepergyvenk tikrai. Antidepresantai yra ilgalaikio poveikio. Todel dieneles pertrauka arba net dvieju tikrai nieko baisaus smile.gif Nusiramink. Organizme vaistuku dar yra smile.gif Antidepresantai isisavinami letai, ir baigus erti ju poveikis islieka dar kelias dieneles smile.gif Man taip irgi yra buve :)Ir daktare paaiskino viska smile.gif

aciu 4u.gif
zinokit, nezinau kodel - ar todel, kad vakar neisgeriau tos tabletes, ar del kitos priezasties - jauciuosi siandien PUIKIAI smile.gif
na, bet dar nenoriu perdaug girtis, nes laukia grizimas is darbo troleibusu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 05 02, 12:48)
aciu 4u.gif
zinokit, nezinau kodel - ar todel, kad vakar neisgeriau tos tabletes, ar del kitos priezasties - jauciuosi siandien PUIKIAI smile.gif
na, bet dar nenoriu perdaug girtis, nes laukia grizimas is darbo troleibusu... doh.gif

Ei ei mergyt. Nenusiteik kad bus sunku gryzti. Negalima taip smile.gif Galvok kad ir truliku taip pat gerai vaziuodama jausiesi smile.gif Neprisileisk negatyviu minciu jokiu smile.gif Pamatysi viskas gerai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūtvėliukė @ 2007 05 02, 13:26)
Ei ei mergyt. Nenusiteik kad bus sunku gryzti. Negalima taip smile.gif Galvok kad ir truliku taip pat gerai vaziuodama jausiesi smile.gif Neprisileisk negatyviu minciu jokiu smile.gif Pamatysi viskas gerai bus smile.gif

Tai butent - kol neilipu i trulika viskas man OK smile.gif bet drasa isgaruoja vos pamacius sausakimsa troleibusa blink.gif Tada mintys tampa nebevaldomos blink.gif na nieko - kaip nors smile.gif rytoj eisiu pas psichologe smile.gif tikiuosi, ji man patars, kaip kovoti su tuo nerimu rolleyes.gif
sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 01, 17:43)
[COLOR=blue]
o kiek tu laiko jau sergi,ir is viso kiek tau metu?ir kiek laiko kankiniesi vedybiniame gyvenime?as irgi beproto jau noriu dirbti gal viskas pasikeistu,nes man ta namu rutina iki kaklo jau igryso,noriu kitokio gyvenimo! 4u.gif

Sergu jau 3 metus, tiek laiko ir trunka mano vedybinis gyvenimas. Susirgau iskart po vestuviu, turejau dideli stresa vyro deka unsure.gif
Bet as nusiteikusi optimistiskai, tikiu, kad viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,

gal galite man patarti?
Vakar baigesi mano vaistai vakare, o i vaistine nueit nebuvo galimybes sad.gif tai vakar neisgriau...visa nakti blogai miegojau, vis galvojau -kas dabar bus  doh.gif  GAl cia nieko baisasu, jei viena diena neisgeri?
Jums taip nebuvo?
nes panikuosiu siandien visa diena  blink.gif

Man ir taip nutikdavo, bet pora dienų be vaistų nieko nenutikdavo mirksiukas.gif

QUOTE(tetarima @ 2007 05 02, 08:42)

Man ir jaučias kad pilnatis, tokia jautri pasidariau verysad.gif visai stogas važiuoja doh.gif

vejavaike ne pirmą kart važiuoji ir kasdien vis geriau mirksiukas.gif aš kiek skaitau vis rečiau tave aplanko panika tai šiandien tau gal viena iš puikesnių dienų 4u.gif

daivoska aš tai ištekėjau prieš 15 metų ir labai jauna. Visąlaik jaučiu KAIP KARMĄ KOKIĄ UŽDĖTĄ KO VELKUOS SU TUO ŽMOGUM PER GYVENIMĄ, JEI MAN TAIP BLOGAI verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Geros dienos visoms smile.gif Nepanikuokim mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Pilnatis mergytės - ko norėt? blink.gif
Juk mes pilnatinės lotuliukas.gif
Man irgi nekaip paskutinėm dienom... o kaip jūs iškenčiate kirpyklas? Neužeina kokios bjaurastys?
Atsakyti