Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

dėkui ir aš tikiuos ateityje rasiu geriau cool.gif
man ir patinka toks oras, tik liūdna kad savaitgalį ir toks bus. Mano sūneliui bus metukai ir norėjom švęst sode verysad.gif net nežinau kur reiks bazuotis jei blogas oras, namuke dar statybos nelabai yra kur viduj būt norėjom pievoj pikniką daryt, o ką dabar reiks daryt nesugalvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 05 31, 15:46)
4u.gif niu ka tu nenukabink noses bigsmile.gif ot nepaviko su sio darbu reiskia tai turejo but,reiskia ateiti rasi kazka geresnio!pamatysi,zinai kaip sakoma nera to blogo kas neiseitu i gera...... mirksiukas.gif  va tokie orai kaip siandien man patinka,net prazvalejau ax.gif kaip jum?

ir man labiau patinka kai va sitaip vesiau kaip siandien rolleyes.gif sulaksciau i pasta i pardaske , 2 stoteles pirmyn ir atgal doh.gif
Atsakyti
matot musu ligele ir privalumu turi,kadangi bijom transporto daug lakstom pestute,tetarima va 2 stoteles nuzigiavo pirmin atgal,as anksciau irgi dar daugiau zigiodavau,o privalumas tas gi DAILESNES BUSIM!! thumbup.gif ane? ooooooooo,tai sveikinu tavo mazuliuka laaaaaaaabai labai,kokia svente!!!!pirmasis gimtadienis!ka tu nesinervuok del tu oru kad nesugadintum sau nuotaikos tokia svarbia dienele bigsmile.gif jug dienom nlb ir lija daugiau vakarais nakti,na bent jau kaune g.gif tikiu kad blogiausiu atveju vistiek kanors sugalvosit,ir viskas bus puiku,nesigraudink;ziurek ims ta diena ir saulyte nusvis,bet kokiu atveju svente bus puiki,pamatysi happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera: 31 gegužės 2007 - 20:49
Sveikos smile.gif na kaip laikotes? As tai geriau, tai blogiau bet judu i prieki. Gerai kad karsciai baigesi, iskarto lengviau pasidare smile.gif
Atsakyti
kaip idomu kodel beveik mum visoms taip netinka karstis?man kazkada vienodai buvo o dabar tik akise tamsu buna kai karsta,reiks daktares paklaust kas cia prie ko:)o tokie orai kai dabar vesu gaivu man taaaaaaip faina.
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2007 05 31, 16:38)
ir man labiau patinka kai va sitaip vesiau kaip siandien rolleyes.gif sulaksciau i pasta i pardaske , 2 stoteles pirmyn ir atgal doh.gif

kaip faina ir aš tikiuos kada nors taip pasipasakot blush2.gif

QUOTE(lera @ 2007 05 31, 21:45)
matot musu ligele ir privalumu turi,kadangi bijom transporto daug lakstom pestute,tetarima va 2 stoteles nuzigiavo pirmin atgal,as anksciau irgi dar daugiau zigiodavau,o privalumas tas gi DAILESNES BUSIM!!  thumbup.gif ane?                                    ooooooooo,tai sveikinu tavo mazuliuka laaaaaaaabai labai,kokia svente!!!!pirmasis gimtadienis!ka tu nesinervuok del tu oru kad nesugadintum sau nuotaikos tokia svarbia dienele bigsmile.gif jug dienom nlb ir lija daugiau vakarais nakti,na bent jau kaune g.gif tikiu kad blogiausiu atveju vistiek kanors sugalvosit,ir viskas bus puiku,nesigraudink;ziurek ims ta diena ir saulyte nusvis,bet kokiu atveju svente bus puiki,pamatysi  happybday.gif

gimtadienis bus sekmadienį tikiuos nors lietus nelis ir nebus taip šalta lauke ruošiaus palapinę statyt. Aš visad labai pergyvenu kai man reik kokį baliuką ruošt bijau kad ko netrūktų ir kad viskas butų gerai doh.gif
Atsakyti
dar negirdejau savaidgalio oru prognozes,bet manau iki sekmadienio dar pragedres mirksiukas.gif as irgi visada per baliukus nervinuos kad tik viskas gerai,niekam nieko netruktu ir pan rolleyes.gif siom dienom irgi daug nervu turiu sunu darzeli palikau dar birzeliui kad lankitu,pasirodo kad grupes isskirstis ir jis birzeli pateks i kita,jis labai nenori,kai suzinojo lb susinervino net temperatura pakilo bandziau aukletijos prasit kad i kita paskirtu pasake neimanoma,o mum yra birzeli dau reikalu tikrai negaliu jo visur su savim tampit,nat nezinau kaip elgtis verysad.gif ir vaikucio gaila ir iseites nlb yra gal patarkit ka nors?kartais kitam is salies lengviau matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 06 01, 11:18)
dar negirdejau savaidgalio oru prognozes,bet manau iki sekmadienio dar pragedres mirksiukas.gif as irgi visada per baliukus nervinuos kad tik viskas gerai,niekam nieko netruktu ir pan rolleyes.gif siom dienom irgi daug nervu turiu sunu darzeli palikau dar birzeliui kad lankitu,pasirodo kad grupes isskirstis ir jis birzeli pateks i kita,jis labai nenori,kai suzinojo lb susinervino net temperatura pakilo bandziau aukletijos prasit kad i kita paskirtu pasake neimanoma,o mum yra birzeli dau reikalu tikrai negaliu jo visur su savim tampit,nat nezinau kaip elgtis verysad.gif ir vaikucio gaila ir iseites nlb yra gal patarkit ka nors?kartais kitam is salies lengviau matyt g.gif

mano dukra labai nemėgo į darželį eit tai aš jei tik galėdavau jau geriau tampydavaus visad mano rankinukas buvo man tas ryšys brangus nors pasitaikydavo kad kitus labai nervindavo, dabar jai jau 12 ir nevisad benori kartu eit bet manau mudvi jau prisivaikščiojom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 06 01, 10:20)
kaip idomu kodel beveik mum visoms taip netinka karstis?man kazkada vienodai buvo o dabar tik akise tamsu buna kai karsta,reiks daktares paklaust kas cia prie ko:)o tokie orai kai dabar vesu gaivu man taaaaaaip faina.

Uoj, ir taip galva dažnai susvaigsta, o per karščius tai iš viso vienu momentu jau galvojau bus viskas doh.gif Matyt organizmas silpnas ar kaip, bet aš jau bijau ir galvą stipriau krustelti, kad nepradėtų suktis. Karščiai alina..........
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 06 01, 11:27)
mano dukra labai nemėgo į darželį eit tai aš jei tik galėdavau jau geriau tampydavaus visad mano rankinukas buvo man tas ryšys brangus nors pasitaikydavo kad kitus labai nervindavo, dabar jai jau 12 ir nevisad benori kartu eit bet manau mudvi jau prisivaikščiojom mirksiukas.gif

maniskis tai darzeli lb megsta net kai ateinu pasijimt nenori eiti :)tik va i kita grupe nenori nes bus kita aukletoja unsure.gif bet jis pat nemegsta vazineti po visokias parduotuves ir pan o dar kai tokie karsciai tai nlb noriu po tvankius troleibusus tampit,masinos neturim.galvoju gal pabendisiu nuves pora dieneliu jei visai jau nepatiks tada daugiau neisim g.gif as 4 metus irgi visada ji visur imdavau budavau 24 valandas per para matyt jau atbukoo jau nuo tokio tampimuosi visur kartu?margaitems buna kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 06 01, 11:44)
maniskis tai darzeli lb megsta net kai ateinu pasijimt nenori eiti :)tik va i kita grupe nenori nes bus kita aukletoja unsure.gif  bet jis pat nemegsta vazineti po visokias parduotuves ir pan o dar kai tokie karsciai tai nlb noriu po tvankius troleibusus tampit,masinos neturim.galvoju gal pabendisiu nuves pora dieneliu jei visai jau nepatiks tada daugiau neisim g.gif as 4 metus irgi visada ji visur imdavau budavau 24 valandas per para matyt jau atbukoo jau nuo tokio tampimuosi visur kartu?margaitems buna kitaip g.gif

gali būt ir taip, gal nuėjęs į darželį susiras puikių draugų ir jam labai patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 06 01, 13:41)
gali būt ir taip, gal nuėjęs į darželį susiras puikių draugų ir jam labai patiks mirksiukas.gif

tikiosi ir as kad patiks jug daug vaiku bus ir is dabartines grupes g.gif
Atsakyti