Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(milocka @ 2007 06 20, 10:43)
Tai kad man po Xanaxso,laisvai galiu iseiti,vazioti.Taip,vakar daktaras monejo,nuo jo sunkiai bus atprasti, doh.gif Iduomu,kaip kitom sekese nuo jo pabegti g.gif

Kai pradesi vartoti antidepresantus, pradesi mazinti Xanax doze. Jeigu vaistai tau tiks, po keliu savaiciu pajusi pagerejima ir jie prades veikti. Tada dings nerimas, o Xanax nebereikes smile.gif
Tai tu kasdien geri Xanax? po kiek miligramu?
O tau kaip pasijaucia tas nerimas - silpna buna, ar sirdis dauzosi? Taves Xanax nemigdo?
Atsakyti
Labas panikierkos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif paimkit baliončikų biggrin.gif
Kaip sekasi? Žiū tikrai dauguma išsilakstė, na ir kur gi? Pasveiko? bigsmile.gif - visoms to linkiu drinks_cheers.gif
Taigi aš tai vykdau planą chuliganą - mečiau clonazepamą (jau dvi blaivios savaitės) ir perpus sumažinau seroxatą. Priepuolis buvo prieš savaitę, bet aš jį "paėmiau" su mineraliniu, nu gerai, kad parduotuvėj vyko reikalas. smile.gif
Dabar bijau, kad vėl neapsipriepuolinčiau, nes teks vėl pradėt lakt vaistus. Jaučiuosi savotiškai - labai tingiu bet ką daryt, apėmusi apatija, mieguistumas, suka kaulus, raumenis, norisi tik gulėt ir gulėt, net nežinau, kada tai praeis...Labai jau svajoju...kad praeitų...
Atidėjom nestuke.gif reikalą iki pilno pasveikimo, bet ar būna toks? blink.gif
Gal kuri buvot nestuke.gif ligos metu? Ar gėrėt vaistus? Kokius? Kokia savijauta?
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2007 06 20, 11:51)
Labas panikierkos  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  paimkit baliončikų biggrin.gif
Kaip sekasi? Žiū tikrai dauguma išsilakstė, na ir kur gi? Pasveiko? bigsmile.gif  - visoms to linkiu drinks_cheers.gif
Taigi aš tai vykdau planą chuliganą - mečiau clonazepamą (jau dvi blaivios savaitės) ir perpus sumažinau seroxatą. Priepuolis buvo prieš savaitę, bet aš jį "paėmiau" su mineraliniu, nu gerai, kad parduotuvėj vyko reikalas. smile.gif
Dabar bijau, kad vėl neapsipriepuolinčiau, nes teks vėl pradėt lakt vaistus. Jaučiuosi savotiškai - labai tingiu bet ką daryt, apėmusi apatija, mieguistumas, suka kaulus, raumenis, norisi tik gulėt ir gulėt, net nežinau, kada tai praeis...Labai jau svajoju...kad praeitų...
Atidėjom  nestuke.gif  reikalą iki pilno pasveikimo, bet ar būna toks? blink.gif
Gal kuri buvot  nestuke.gif  ligos metu? Ar gėrėt vaistus? Kokius? Kokia savijauta?

sveikos,as laukiausi ir sirgau tuo metu nu nieko smile.gif tik pirmus menesius nerimas buvo didesnis,dar del to kad nauja busena didesne atsakomybe ir pan,tada jokiu vaistu visai nevartojjau,tik keleta savaiciu valerjono tableciu,o pagimdzius viskas is vis buvo dinge kokiems metams tai tikrai,o seip zinau atveju kai moteris po gimdymo pasveikdavo visai!!!!!!tad linkiu kad ir tau taip butu,man kazkada daktare sake kad zolyne tablete suveiktu kaip xanax ju reiktu isgert 3-4vnt,tai as taip ir daridavau,ojug prie zoles nepripranti unsure.gif bet aisku cia kiekvienam savaip cool.gif bet linkiu visoms kad si lyga nesutrugdytu Jums sekti savo gyvenimo tikslu ir svajoniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vejavaike @ 2007 06 20, 11:46)
Kai pradesi vartoti antidepresantus, pradesi mazinti Xanax doze. Jeigu vaistai tau tiks, po keliu savaiciu pajusi pagerejima ir jie prades veikti. Tada dings nerimas, o Xanax nebereikes smile.gif
Tai tu kasdien geri Xanax? po kiek miligramu?
O tau kaip pasijaucia tas nerimas - silpna buna, ar sirdis dauzosi? Taves Xanax nemigdo?

Geriu tris kart dienuoje po o,5.Is pradziu migde,dabar nelabai.Siandiena dar negeriau zolofto,negaliu apsispresti g.gif Ryt atvazioja sesuo is JAV,6 metus nesimatem,o je man nuo Zolofto bus kokiu salutiniu,gal dabar ne pats tinkamiausias laikas g.gif
Papildyta:
QUOTE(vejavaike @ 2007 06 20, 10:21)
Irma, o tau nebudavo, kad tirpsta visa kunas, ypac rankos ir kojos?
Man daznai uzeina toks tirpimas, ir net nakti - rodos, viskas tirpsta. Taip nervina tokia busena, bet laukiu...gal praeis?...

Man buna tirpimai galvoje,mazose ploteliose,bet tik po kelios sekundes doh.gif
Atsakyti
o kiek laiko vartojai Seroxata?
o tuos raminamuosius kasdien gerdavai?
Tai sekmes tau smile.gif
as irgi svajoju apie antra vaika, bet pirmiausia reiktu pasveikti...gal kitais metais bandysiu ax.gif
Papildyta:
[quote=milocka,2007 06 20, 14:13]
Geriu tris kart dienuoje po o,5.Is pradziu migde,dabar nelabai.Siandiena dar negeriau zolofto,negaliu apsispresti g.gif Ryt atvazioja sesuo is JAV,6 metus nesimatem,o je man nuo Zolofto bus kokiu salutiniu,gal dabar ne pats tinkamiausias laikas g.gif
Papildyta:

tu daug Xanax geri..ar tirkai tau taip butina? gal ne kasdien tas nerimas uziena? pvz man bloga darbe dazniausiai, o savaitgali as sveika smile.gif
Zoloft bandyk, nelauk. Gali pradet savaitgali, kai nereikia i darba. Jau po keliu dienu pastebesi, ar tinka, ar nelabai. As irgi dabar pradejau naujus vaistus gerti. Kaipo ir nieko - nei pykina, nei galva skauda, tik laaabai noriu miego blink.gif Galeciau visa diena miegot smile.gif
Atsakyti
Seroxatą geriu jau treti metai, na 2 m. ir 3 mėn., clonazepamą pragėriau tiek pat laiko. Nemesdavau, nes mokiausi.
Seroxatą gėriau po 20 mg kasdien, clonazepamą po ketvertuką pradžioj rytais ir vakarais, kokį pusmetį tik vakarais ir dabar jau nebe schmoll.gif
O antro vaiko jau seniai reikėjo, ale tai vyrui užėjęs blūdinimas buvo, tai mokslai, o dabar jau ir sveikata, šakės, reikėjo kai jauna buvau greit ir antrą organizuot, taip kad vėjavaike nelauk tų metų, jei jau nori, tai ir reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ratatankė: 20 birželio 2007 - 14:19
QUOTE(vejavaike @ 2007 06 20, 09:21)
Irma, o tau nebudavo, kad tirpsta visa kunas, ypac rankos ir kojos?
Man daznai uzeina toks tirpimas, ir net nakti - rodos, viskas tirpsta. Taip nervina tokia busena, bet laukiu...gal praeis?...

taip tirpdavo rankos,kojos o ypac karioji ranka,savijauta nepavydetina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 06 20, 16:09)
taip tirpdavo rankos,kojos o ypac karioji ranka,savijauta nepavydetina blink.gif

Bet tik pradzioj, kai pradejai vartoti vaistus? paskui salutiniai pozymiai dingo?
taip noriu, kad sitie vaistai man tiktu...jauciuosi pavargusi...ir nuo nerimo, ir nuo vaistu...sakes, kaip sita liga issekina schmoll.gif
Atsakyti
[quote=vejavaike,2007 06 20, 16:13]
o kiek laiko vartojai Seroxata?
o tuos raminamuosius kasdien gerdavai?
Tai sekmes tau smile.gif
as irgi svajoju apie antra vaika, bet pirmiausia reiktu pasveikti...gal kitais metais bandysiu ax.gif
Papildyta:
[quote=milocka,2007 06 20, 14:13]
Papildyta:

tu daug Xanax geri..ar tirkai tau taip butina? gal ne kasdien tas nerimas uziena? pvz man bloga darbe dazniausiai, o savaitgali as sveika smile.gif
Zoloft bandyk, nelauk. Gali pradet savaitgali, kai nereikia i darba. Jau po keliu dienu pastebesi, ar tinka, ar nelabai. As irgi dabar pradejau naujus vaistus gerti. Kaipo ir nieko - nei pykina, nei galva skauda, tik laaabai noriu miego blink.gif Galeciau visa diena miegot smile.gif
[/quote]
Sakai,daug xanax geriu,zinau verysad.gif bet tik po tokios dozes pasijutau zimiai geriau.Dabar reiketu mazinti,bet bijau.Ir vizgi nepradejau vartuoti dar zolofto,kazkaip sirdis sako,dar palaukt,o gal apsieisiu ir be ju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(milocka @ 2007 06 20, 23:52)
Sakai,daug xanax geriu,zinau verysad.gif bet tik po tokios dozes pasijutau zimiai geriau.Dabar reiketu mazinti,bet bijau.Ir vizgi nepradejau vartuoti dar zolofto,kazkaip sirdis sako,dar palaukt,o gal apsieisiu ir be ju smile.gif

Butent po tokios dozes,nerimo beveik nejauciu,o taj jausdavau kiekviena ryta,tik prabudus doh.gif
Atsakyti
[quote=milocka,2007 06 20, 22:54]
Papildyta:

o kaip tau pasireiskia nerimas, kas darosi?
man tai nuolat skauda sirdi unsure.gif
O jums nebuna taip, kad ima svaigti galva? tai truksta labai trumpai, keleta sekundziu, bet kazkaip susvaigsta, rodos, tuoj kazkas nutiks - rodos, tuoj atsijungsi...? nebuna?
man buna doh.gif
Vaikas prasosi i filma (srekas-3), bet taip sudinai jauciuosi schmoll.gif bandysiu vaziuot i Akropoli, o ka daryt...del vaiko juk galima pasistengti ax.gif
Atsakyti
[quote=vejavaike,2007 06 21, 10:17]
Papildyta:

O jums nebuna taip, kad ima svaigti galva? tai truksta labai trumpai, keleta sekundziu, bet kazkaip susvaigsta, rodos, tuoj kazkas nutiks - rodos, tuoj atsijungsi...? nebuna?
man buna doh.gif
Vaikas prasosi i filma (srekas-3), bet taip sudinai jauciuosi schmoll.gif bandysiu vaziuot i Akropoli, o ka daryt...del vaiko juk galima pasistengti ax.gif
[/quote]
Taip,man buna kokiai sekundei susvaigsta.As nezinau,ar cia as viena tuokia,kad stipriai issigastu tokiu pojuciu,tas isgastis dar pablogina savijauta. verysad.gif O daktaras vepalioja,nekreip demesio,jis tiesiog saiposi is manes blink.gif As jau bijau jam pasakuoti apie tai,ka jauciu schmoll.gif Klaipedietes,patarkit,kokia supratinga daktare ax.gif Va gyvenau,kokia savaite be jokiu nesamoniu,tik padilgciodavo ivairiose kuno vietose,tai turi atkeliauti mano dienos,tai ir po Xanaxo 0,5 blogai jauciosi,del tos priezastes nutariau nepradeti vartuoti Zolofto,nes paskui nezinuosiu,nuo kuo bloga tongue.gif Klausi,koks tas nerimas-kai krutineje kazkoks kirminas griauzia,cia kas nejuto,tas nesupras, 4u.gif
Atsakyti
[quote=vejavaike,2007 06 21, 09:17]
Papildyta:

man buna doh.gif
[/quote]
sveikutes visos 4u.gif na tai tas galvos svaigimas tipiskas nerimo priepuoliui,tikriausei veliau ir sirdute pradeda makalotis?nebijok tai greitai praeina,nieko baisaus nenutiks viskas tuom ir baigsis mirksiukas.gif man tai sliksciausi buvo tas kamuoliuko pojutis gerklei,is pradziu nesuprasdavau kas darosi maniau kad gal su skydliauke kas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera: 21 birželio 2007 - 12:12