QUOTE(virugie @ 2007 04 11, 19:06)
dėkui tik per miestą tai labai bijau važiuot
Tai vaziuok ne pro miesta - sunkeliais
Beje, kas leicia PMS...kaip tik norejau jusu paklausti - man ypac pablogeja savijauta pries "tas" dienas...ar tai gali buti susije? Likus savaitei iki mano dieneliu, jauciuosi visiska bejege...tada ir apskritai buna apemes toks visapusiskas silpnumas, svaigsta galva, silpna, bloga...bet, kaip pastebejau, man taip atsitiko susirgus tuo nerimu.
Gal tai turi rysi? neklausete savo psichoterapeutu ar psichologu? Labai butu idomu suzinoti...
Papildyta:
QUOTE(virugie @ 2007 04 11, 17:45)
Man ir taip yra savaitę prieš silpna ir negaliu suprast kodėl, net iki migrenos priepolių
Aš šiandien su vaikais nuvažiavau į sodą ir nestresavau, pirmą kart iš vyro pasiėmiau mašiną ir variau į trasą
Papildyta:
QUOTE(virugie @ 2007 04 11, 17:45)
Man ir taip yra savaitę prieš silpna ir negaliu suprast kodėl, net iki migrenos priepolių
Aš šiandien su vaikais nuvažiavau į sodą ir nestresavau, pirmą kart iš vyro pasiėmiau mašiną ir variau į trasą
Tai saunuole

Taip ir toliau varyk - imk vyro masina ir pirmyn i trasa !!! Nereikia uzsidaryt namie tarp keturiu sienu - reikia visur vazineti, bendrauti su zmonem

As zinau, kad tie priepuoliai uzeina, bet taip pat zinau, kad jie turi savybe praeiti..tiesiog uzeina, ir praeina...kaip bangos - pakyla, ir atslugsta

ir tai mane guodzia

Siandien vaziavau is darbo troleibusu. Pats kamsciu bumas. Tik ilipus ismuse karstis, sirdis eme dauzytis....bet po 10min viskas netiketai nurimo, tik jauciausi tokia nerealumo busenoj

Lyg sapne

na, bet cia jau nieko baisaus - pakenciama