Salikelis, kuri galima ne tik vaikuciui pritaikyti:

Rusaites idejo labai grazu nauja zurnaliuka Katia,bet ieiti negaliu paziureti tad parsisiunciau getbotais :
gal ir jums pravers http://www.7ya.ru/co...eedle&tid=33707 (cia tema apie zurnaliuka ir getbotai )
gal ir jums pravers http://www.7ya.ru/co...eedle&tid=33707 (cia tema apie zurnaliuka ir getbotai )
QUOTE(dovalu @ 2005 03 02, 16:21)
Patarkit, kaip nunerti mergaitei (1metuku) vasarine kepurele. Gal turite schemu. Jus isivaizduojate, na tokios kaip skybelaites, nertos kiaurarasciu, dazniausiai buna baltos. Nemoku nupasakoti 
Gali pritaikyti ka ir is cia Kepureles
Labai prasau, gal kas turit sios kepureles schema? Arba galit paaiskint, kaip numegzt?
Tik nesijuokit - man is prazdiu cia taip paprast atrode viskas, bet va pradejau megzt ir nelabai gaunasi. Kiek suprantu tie sluoksniai mezgami atskirai ir susiuvami. Ar ne? Na tai jie man beveik gaunasi. Tik tie ziedlapiai ne tokie "atsikise", na gal supratot, bet gal cia turi reiskmes, kiek akiu tuose "ziedlapiuose" . As juo mezgiau gana parastai - vienur suimu akis 2 po 2, o kitur uzdedu. na kaip ir aisku viskas. Bet va ta zalia dalis, tai jau pasimeciau, ten kaip ir nereiketu uzdet akiu, nes juk siauret turi. Bet kai neuzdedu, tai man visai jokiu lapeliu nesigauna, is vii nelabai kas gaunasi. Tai kazin, kaip ten numegzt.
Gal kas zinot, parasykit, prasau . Taip noriu savi mergcikai panasia kepuraite numezgta ir siulus nusipirkau ir strigau...
Gal kas zinot, parasykit, prasau . Taip noriu savi mergcikai panasia kepuraite numezgta ir siulus nusipirkau ir strigau...
gal pasiulytumet kokia nerta ar megzta kepuryte prie sukneles krikstynoms?suknytes virsu neriu is tokiu kvadratuku, nuo krutinytes prijungsiu medziaga..
Man tai tokia balta skrybelaite labai grazi 
Arba zydra
Chilli, jei patiks atsiusiu aprasyma emeilu
Arba zydra
Chilli, jei patiks atsiusiu aprasyma emeilu
Orka, pamėgink panaršyt šitoj temoj, yra visokių kepurių aprašymų, ir paprastesnių, ir sudėtingesnių
kepurėlės
O šitą suknelę nužiūrėjau savo didžiajai

aprašymas1
aprašymas2
O šitą suknelę nužiūrėjau savo didžiajai

aprašymas1
aprašymas2