Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :)

jus cia tetos nesendinkit man vaiko g.gif laugh.gif bis.gif
Atsakyti
blink.gif ohmy.gif nu sakes kokia didele thumbup.gif
ir grazute, ir gudrute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 21, 01:28)

nu gerai, pasisypsosiu truputuka rolleyes.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

Nu kaip visada Gretute grazute linksmute wub.gif heart.gif ,o dantukai..ui thumbup.gif kaip noriu ir as kad greiciau isdygtu Jogailytei..bet niekaip nesulaukiu,jau atsibodo net.. g.gif
Atsakyti
clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Sveikinam grazuolyte septinto menesiuko proga wub.gif wub.gif wub.gif Fainuole ilgakoje ji man tokia thumbup.gif o jau ta supsena visur tokia kerinti biggrin.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 19, 03:44)
ACIU MERGYTES bis.gif
o cia isdykelis Entoniukas "issitempe" mano mergina i parka laugh.gif net persirengt nespejom blush-anim-cl.gif tai su visom "kalgotkem" isdumem laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1082339498[[b]*Smilte rgetime] [/b]
pasirodo as ir sese turiu blink.gif reikes dabar zaislais ir mamos papais dalintis blink.gif

Mamyte,ka cia daba per sposus kreti,a? g.gif g.gif laugh.gif
Atsakyti
Smilte, cia ne as autore rolleyes.gif bet va pirmaja nuotrauka greitai gal gyvai igivendinsim rolleyes.gif (ne ta kur su "sese" laugh.gif )
Atsakyti
Nu kokia simpatiake...tikra jau pana......jus irgi labai sveikiname su jubiliejumi... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 04 21, 01:28)
va kokia uzaugau rolleyes.gif MAN 7 MENESIUKAI !
Papildyta @ [mergetime]1082503951[[b]*Zora rgetime] [/b]
nu gerai, pasisypsosiu truputuka rolleyes.gif
Papildyta @ [mergetime]1082504030[[b]*Zora rgetime] [/b]
ir dar tongue.gif

Niu shakes kokia jau didele....Tikrai labai auksta pana...kiba manekene auga?ilgos thumbup.gif
Atsakyti
labai faina visur gretute, kaip ir visada savo zavesio nepraranda wub.gif rolleyes.gif , ir ta sypsena nu tokia jau miela wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif Oi kokie dantukai jau matosi--Resize_Images_Alt_Text-- thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ir isdurei laugh.gif laugh.gif laugh.gif ! Viena akimirka net patikejau biggrin.gif

Atsakyti
va taip siuo metu pana miega rolleyes.gif
Atsakyti