Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(naughty-me @ 2007 04 23, 11:10)
man, pavyzdziui, gydytoja sako su testais nezaisti, liepia daryt kraujo tyrima. nes tada matytusi jei maziukas butu bandes kabintis.

O kelinta ciklo diena reik tą kraujo tyrimą pasidaryt?
Aš kažkaip nei testų gadinu, nei tyrimų darausi g.gif jau tiek tų testų esu prigadinus, kad gaila biggrin.gif Bet vat tą tyrimą pasidaryčiau....
smile.gif+2007 04 23, 11:32-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 04 23, 11:32)
Sveikos 4u.gif
Ina, smagu, kad prisijungei, iš tikro bus daug linksmiau wub.gif

Ir aš taip manau wink.gif
Tiesa, man inseminacija buvo 21 dieną, tai prie progos parašiuke pataisyk. Nors ta viena diena didelės reikšmės neturi wink.gif
Atsakyti
Ina, pataisiau 4u.gif
na ką gi, stenkimės, abi pagerinti IUI statistiką, su 6 IUI. drinks_cheers.gif
Pas ką lankaisi jei ne paslaptis? ir ar lengvai priėmei sprendimą darytis 6 IUI, nes man labai sunku buvo schmoll.gif
Atsakyti
NEGALIMA

Zajončku, sperma turi buti gaunama tik masturbacijos budu, nebent norite daryti bilekaip ir gauti bilekoki rezultata smile.gif
o is namu, kaip mergaites ir sake galima, tik reiketu nepamirsti irgi vieno svarbaus dalyko...sperma pristatyti per valanda ir ja vezti kun temperaturoje, t.y. kaip dazniausiai rekomenduojama, tarp krutu (jeigu turite) arba po pazastim smile.gif 4u.gif

QUOTE(gabreniene @ 2007 04 23, 09:56)
ir pasinaudoti nutrauktu lytiniu aktu galite wub.gif

Atsakyti
smile.gif+2007 04 23, 11:45-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 04 23, 11:45)
Ina, pataisiau  4u.gif
na ką gi, stenkimės, abi pagerinti IUI statistiką, su 6 IUI.  drinks_cheers.gif
Pas ką lankaisi jei ne paslaptis? ir ar lengvai priėmei sprendimą darytis 6 IUI, nes man labai sunku buvo schmoll.gif

Ačiukas.
O, tai ir tau 6 IUI?... Tu žinai, lengvai priėmiau sprendimą. Po penktos gydytojai sakiau, kad gal visgi pereikim prie IVF, bet ji pasiūlė dar kartą pabandyt IUI. Na ir sutikau... O vyras tai išvis siūlė mėnesį pertrauką padaryt, bet aš kategoriškai prieš schmoll.gif na, jei eit pirmyn, tai eit, nėr ko laukt smile.gif
O kada tu rezultatų lauki?...
Lankausi pas Visockienę. O tu pas ką?
Atsakyti
smile.gif+2007 04 23, 10:39-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 04 23, 10:39)
bet mėnesinių dar nėra? jei nėra, ale maža kas  wub.gif

tik penkt dar nebuvo mmm, buvo švaru ir gera blush2.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 04 23, 12:47)
NEGALIMA

graziai grazu, o mes taip darem
bet gi vis tiek jau pacia pabaiga pabaigi ranka - ar vis tiek cia negerai?
Atsakyti
QUOTE(Kvakse @ 2007 04 23, 11:57)

man tai gydytoja labai akcentavo, kad tik "masturbacijos" budu isgaut sperma galima.
Atsakyti

atsiprasau jei ka subalamutinau blush2.gif ax.gif pas mane taip kaip Kvakse raso dazniausia ir buna, todel maniau, kad cia gerai ir tai vadinasi ... nebaigtas lytinis aktas... Juk pirmi spermos lasiukai vis tiek papuola tiesiai i buteliuka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabreniene: 23 balandžio 2007 - 11:16
QUOTE(Kvakse @ 2007 04 23, 10:57)

labai negerai... patys svarbiausiai ir vaisingiausi yra pirmieji lasai. Nes nutraukto lytinio akto metu jie lieka makstyje. Jei sperma ir taip prasta - nereikia jos dar labiau prastinti.
Gydytojai per seminarus vieningai pasake yra - jokiu nutrauktu lytiniu aktu.
Ir geriausia is viso - visa tai atlikti klinikje vietoje. O jei vezi is namu - tai kuo skubiau atvezti ir laikyti siltai prie kuno priglaudus. geriausia aisku per pusvalandi atvezti, bet NE VELIAU NEI PER VALANDA,
Atsakyti
mhm.....darem ir mes taip, kol per seminarus nepaprotino ir askui andrologas pagrasino, kad ner blogiau kaip sperma nutrauktulyt aktu gauti. ir burnoje ir kitoj vetoj pas moteri bakteriju yra, todel viskas, ka galite padeti vyrui, tai savo rankomis 4u.gif

Atsakyti
dabar galvosiu, kad galbut nepavyko todel, kad darem nevisiskai teisingai
nors sperma ir 100proc buvo
bet kita vertus, speliones "kas butu, jei butu...", nedaug vertos
jei nelemta, tai nelemta

Atsakyti
QUOTE(Ina_ @ 2007 04 23, 11:48)
Ačiukas.
O, tai ir tau 6 IUI?... Tu žinai, lengvai priėmiau sprendimą. Po penktos gydytojai sakiau, kad gal visgi pereikim prie IVF, bet ji pasiūlė dar kartą pabandyt IUI. Na ir sutikau... O vyras tai išvis siūlė mėnesį pertrauką padaryt, bet aš kategoriškai prieš  schmoll.gif  na, jei eit pirmyn, tai eit, nėr ko laukt smile.gif
O kada tu rezultatų lauki?...
Lankausi pas Visockienę. O tu pas ką?

Ina, ruošiuosi 6 IUI gegužės 1 d. Lankausi pas Usonienębet teko ir pas meškauskienę ir pas Visockienę IUi darytis. Man tai tikrai bus paskutinė IUI, jei nepavyks, iškarto pereinam prie IVF.
Kaip jūsų duomenys, ta prasme, kiek užauga folikulų? ar sperma gera?
Papildyta:
QUOTE(Kvakse @ 2007 04 23, 14:07)
dabar galvosiu, kad galbut nepavyko todel, kad darem nevisiskai teisingai
nors sperma ir 100proc buvo
bet kita vertus, speliones "kas butu, jei butu...", nedaug vertos
jei nelemta, tai nelemta

Kvakse, jei sperma 100 proc. tai ko iš jos benorėti smile.gif , značit ne siudba wub.gif
Atsakyti