QUOTE(Nosiaplaukienė @ 2010 02 24, 17:56)
sveikos, pasisakysiu ir as
sia problema turejau nuo visos savo samoningos paauglystes (nuo tada kai pradejau idemiai save nagrineti veidrodyje) o gal ir anksciau bet tiesiog ten neziurejau galbut... tai tesesi daugiau kaip 10 metu
na ir tikrai niekaip nesuprasdavau del ko, visas uzpakalis raudonas tiesiog nuo ju
maudausi (ir anksciau maudziausi) 1-2 k dienoj duse, taip kad su higiena viskas tvarkoj manau, dusi zeliu, prausikliu ir muilu naudojau ivairiu, vis tas pats, nors tu ka... o vat staiga eme ir dingo, ir tik po kiek laiko pastebejau ta dalyka, net sunku patiketi, o praejo tiesiog nuo to kad absoliuciai visus rubus pradejau skalbti skystu antialerginiu skalbiklu, nes sunus linkes i alergija, tai ir visa seima perejom ant ju, nors ir brangesni tie skalbikliai, plius dedu papildoma dar skalavima prie tu pagrindiniu, ir nepilu jokiu minkstikliu ar pan. tai vat itaka tas padare pasirodo. ir ne jokios ten kelnaiciu medziagos mano atveju ne kaltos- su medvilninem vaiksciojau spuoguota dupce, o dabar ir stringus, ir neriniuotus nesioju, o esme kad turi visi rubeliai kurie tik ten lieciasi but skalbiami svelniu skalbiklu- man padejo
sekmes visoms kovojant 

Na ir mane tokia pati problemele kamuoja nuo pat paauglystes