Įkraunama...
Įkraunama...

Beria užpakalio žandukus :)

QUOTE(Nosiaplaukienė @ 2010 02 24, 17:56)
sveikos, pasisakysiu ir as  ax.gif sia problema turejau nuo visos savo samoningos paauglystes (nuo tada kai pradejau idemiai save nagrineti veidrodyje) o gal ir anksciau bet tiesiog ten neziurejau galbut... tai tesesi daugiau kaip 10 metu  g.gif na ir tikrai niekaip nesuprasdavau del ko, visas uzpakalis raudonas tiesiog nuo ju doh.gif maudausi (ir anksciau maudziausi) 1-2 k dienoj duse, taip kad su higiena viskas tvarkoj manau, dusi zeliu, prausikliu ir muilu naudojau ivairiu, vis tas pats, nors tu ka... o vat staiga eme ir dingo, ir tik po kiek laiko pastebejau ta dalyka, net sunku patiketi, o praejo tiesiog nuo to kad absoliuciai visus rubus pradejau skalbti skystu antialerginiu skalbiklu, nes sunus linkes i alergija, tai ir visa seima perejom ant ju, nors ir brangesni tie skalbikliai, plius dedu papildoma dar skalavima prie tu pagrindiniu, ir nepilu jokiu minkstikliu ar pan. tai vat itaka tas padare pasirodo. ir ne jokios ten kelnaiciu medziagos mano atveju ne kaltos- su medvilninem vaiksciojau spuoguota dupce, o dabar ir stringus, ir neriniuotus nesioju, o esme kad turi visi rubeliai kurie tik ten lieciasi but skalbiami svelniu skalbiklu- man padejo  thumbup.gif sekmes visoms kovojant  4u.gif

Na ir mane tokia pati problemele kamuoja nuo pat paauglystes doh.gif Reikes butinai pabandyti miltelius pakeisti, nes daugiau jau viskas isbandyta ir niekas iki siol nepadejo g.gif Dar galvojau reiketu pasidaryti alergijos testuka, gal nuo kokiu baltymu ar pan man taip, nors pulinuku ir nera, bet kaip taskuota oda, o kai pradeda nykti, tai net melyneja doh.gif Labai negraziai atrodo, kaip nutarkuota uodega doh.gif
Atsakyti
Man tokios problemos sprendimas - naturaliu medziagu apatiniai, kol nesiojau visokias sintetikas, turejau sia problema, ir dabar kartais buna kokius "grazesnius" sintetinius uzsidedu ir jau turiu dziaugsma doh.gif
Atsakyti
Pamenu ir as turejau tokia problema ir dabar vel turiu. bet viena diena eme ir dingo (mano ir slaunys buvo nusetos mazais spuogiukais). Bet kokius kelis menesius tuomet naudojau dove kuno krema ir vaiksciojau i soliariuma, manau tai ir padejo. po to kai pakeiciau kuno krema ir nebevaiksciojau i soliariuma jie vel atsirado. db vel ruosiuosi tokiu budu atsikratyti tu paberimu
Atsakyti
Aha, soliariumas nudegina visus spuogiukus didis.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu šia bėdą nuo paauglystės, ir ypač žiemą pasireiškai, kartais nuberia taip kad baseine problema su maudymuku būna.
Dėl skalbiklių -tai nemanau, kad alergija, nes spuogai tai pūlingi būna.
Padeda periodiškas nušveitimas su šiurkščia kemine, pylingas, saulė, soliariumas. Mažiau sintetinių rūbų. dar gerai, kad darbo kėdė nebūtų kokia dirbtinos odos, nes nekvėpuoja dupcė.
dar, girdėjau patarimą nušveisti su rupia jūros druska. Bet nežinau, kur jos naturalios gauti, nes kiek žiūrėjau Eurokos, tai yra tik vonios druskų su visokiais kvapais. Gal iš Geomar produkcijos kas tiktų. g.gif
Atsakyti
Tinka paprasta druska,itrini,palaikai kokiu 15 min. nuplauni,man labai padejo, ne vieno spuogo,dariau kas kart kai tik eidavau i vonia 4u.gif
Atsakyti
ir pas mane tokiu mazu nepulingu spuogiuku yra, buna kartaisir koks skaudus isdygsta doh.gif labai jau nemalonu, siaip kai su ranka brauki ju nejauciu, bet kai uzmetu aki matau blush2.gif nemalonu tie spuogai man konpleksas pries vyra nuogai vaiksciot ax.gif reiks pabandyt su druskyte patrint
Atsakyti
gal kuriam nors maisto produktui alergiska g.gif
Atsakyti
O nuo ko gali berti "zandukus" vyrukui?
Mano draugui tai isberta siaubingai. O jis dar pasikaso, tai ten zaizdeliu tokiu mazu pilna...
Ir blauzdos tokiom raudonom demem ismustos, vienas kitas spuogelis ir ten yra... Na zodziu, noretusi kazkaip jam padeti, jei tik zinociau, kaip g.gif
Atsakyti
sveikos,man taip pat siek tiek paberia tai pabandziau pasveist su rupia druska kaip saket,bet kad gan persti o nieko nuo to neatsitiks?
Atsakyti