Įkraunama...
Įkraunama...

Neišsipildę norai

QUOTE(kukuska007 @ 2007 04 17, 13:23)
perskaiciau ir iskilo prisiminimai, grynai mano istorija, ir gimusios dukros veideli prisimenu kaip sapna, trukusi vos akimirka. Tik negaliu pamirsti, kaip vaisiaus tonai mazejo staigiai nuo 140 iki 70, o mane begte nese i operacine. Dziaugiuosi uz jus, kad gerai jums pasibaige, aukit dideli smile.gif

unsure.gif gasdinantys prisiminimai.
As tai nelabai spejau issigasti, nes viskas labai greitai vyko. Kai ruose operacijai galva, atrodo, buvo tuscia tuscia. Kazkoks nenusakomas jausmas, lyg stebetum viska is salies.

QUOTE(ugniukas @ 2007 04 18, 21:38)
blush2.gif  ax.gif  dievuleliau brangus kokie neistveriami skausmai atrodo.... bet svarbiausia , jog judu abu dabar jau sweikuciai ir zvaluciai  thumbup.gif  stiprybes , laikykites

Dabar jau nebeprisimenu tu skausmu. irnesakyk.gif Bet vat emocijos, tai lyg vakar patirtos unsure.gif

QUOTE(rug @ 2007 04 18, 22:43)
user posted image labai gražu. ale siaubiakų pripasakojai. nu šaunuolė mamytė. visdėlto gerai, kad diedulis įkalė tuos 50gr user posted image aukit dideli, stiprūs ir gražūs 4u.gif

drinks_cheers.gif gerai, gerai. Tik kad greit, speju, jam jie isgaravo hihihi.gif

QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 19, 21:23)
Grazi istorija  4u.gif
O gimdyma vandenyje dar galesi isbandyti, bet viskas ateityje  mirksiukas.gif
Sekmes Jums  4u.gif

Labai tikiuosi, kad dar pavyks paciai pagimdyti. Ir butent vandenyje.
Aciu visoms visoms uz palinkejimus man ir mano kleckui, uz pagyrimus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
laukiam tavo istorijos ivertinimo wub.gif
Atsakyti

i 
Šis pasakojimas užėmė III-ąją vietą 2007 balandžio mėn. konkurse "Mano gimdymo istorija!

user posted image
Atsakyti
sVEIKINU MUSU ISIDA!!! SAUNUOLE!! ISTORIJA TIKRAI VERTA APDOVANOJIMO!!!! wub.gif wub.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
4u.gif sveikinimai dideliausi, stiprekit ir bukit sveiki
Atsakyti
Ačiū labai uz įvertinimą wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai sveikinu,labai patiko jūsų istorija. third.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
sveikinu wub.gif
Atsakyti
Grazi istorija , sveikinu smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai už sveikinimus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Esat labai ištverminga, šaunuolė! Sekmės ir laimės abiems 4u.gif
Atsakyti
grazi istorija wub.gif sveikatytes maziukui 4u.gif
Atsakyti