Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(natasele @ 2007 04 13, 16:48)
ir aš tau taip pat pritariu 1000%  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dauraa: 14 balandžio 2007 - 09:45
QUOTE(dauraa @ 2007 04 14, 10:43)

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistele @ 2007 04 13, 23:14)
o tai netrukdys judinti rankų? kažkaip bijočiau žiedus aplaužyt  blink.gif  nors, gal ir visai nieko, priklauso nuo sugebėjimų (o mano labai didei laužyme ir gadinime  blush2.gif  )

Padarys tokia kuri netrukdys, kaip tik noriu kad laisvos rankos butu
Atsakyti
QUOTE(Lauriuka @ 2007 04 11, 15:27)
Cia mano puokstele vestuviu diena.Ji buvo klijuojama po viena lapeli is geliu.

http://i46.photobuck...uves/199-vi.jpg

http://i46.photobuck...uves/203-vi.jpg

papasakok kaip tau ta puokste atlaike visa diena bigsmile.gif , nes mano floriste irgi tokias klijuotas puokstes daro, tai dar vis galvoju ar man irgi tokia imti g.gif is kokiu geliu tavo buvo padaryta ir kokia floriste dare, gal ta pati lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 04 13, 17:28)
O del svyranciu puoksciu galiu pasakyti..... Kalbejau su savo fotografe, tai ji mane atkalbejo svyrancia puokste rinkti, nes mano suknele bus NEPUSTA, tad svyranti puoste netiks, nes dar labiau isryskins ta toki istysima, siaura silueta, prie siauro silueto puokste turi buti apvali, arba dar veduokles tipo, o prie pustos sukneles jau tinka svyranti puok mirksiukas.gif ste 4u.gif  na, man cia taip patare, bet jusu valia rinktis

kaip didele patirti turinti floriste galeciau pasigincyti su siuo teiginiu. Cia yra skonio reikalas, o as tik svyrancia puokste rinkciausi prie "zuvytes" tipo sukneles.
O veduokles gali rasti 2000-2002m kataloguose.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 04 14, 20:39)
kaip didele patirti turinti floriste galeciau pasigincyti su siuo teiginiu.

kaip floristė pasakyk man, ar tiks man tokia puokštė prie pūstos baltos suknios?
Atsakyti
ir man kaip floriste patark... prie pieno spalvos sukneles.... net tamsesnes... kokios spavos lelijas rinktis... nes man tai manau netiks baltos
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 14, 20:48)
kaip floristė pasakyk man, ar tiks man tokia puokštė prie pūstos baltos suknios?

puikus pasirinkimas smile.gif apvali puokstele graziausiai atrodo prie pustos sukneles.
(cia daugumos floristu nuomone)
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 04 14, 21:30)
puikus pasirinkimas smile.gif apvali puokstele graziausiai atrodo prie pustos sukneles.
(cia daugumos floristu nuomone)

thumbup.gif , vakar aš ją užsisakiau. dėkui tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2007 04 14, 21:15)
ir man kaip floriste patark... prie pieno spalvos sukneles....  net tamsesnes...  kokios spavos lelijas rinktis... nes man tai manau netiks baltos

skonio reikalas. As patarciau rinktis azijietiskas lelijas citrinines arba oranzines spalvos. "Marco polo" tiktu-ju ziedlapiai balti ir per viduri vos vos rausva juosta eina.
O kokios puokstes nori? T.y kokios formos? Gal azijietiskos "nevisai i tema".,
Atsakyti
[quote=TUSINA,2007 04 14, 20:39]
kaip didele patirti turinti floriste galeciau pasigincyti su siuo teiginiu. Cia yra skonio reikalas, o as tik svyrancia puokste rinkciausi prie "zuvytes" tipo sukneles.

tai vadinasi teisingai nusprendziau pasirinkti svyrancia puokste prie zuvytes formos sukneles? biggrin.gif beje, gal galetum idet svyranciu puoksciu su "uodega" foto? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 04 14, 20:36)
skonio reikalas. As patarciau rinktis azijietiskas lelijas citrinines arba oranzines spalvos. "Marco polo" tiktu-ju ziedlapiai balti ir per viduri vos vos rausva juosta eina.
O kokios puokstes nori? T.y kokios formos? Gal azijietiskos "nevisai i tema".,

as noriu tokios puokstytes...
o azijietiskos tokios?
Atsakyti