Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Siaip tai gelemis turi rupintis vyrai g.gif Jaunajai geles perka jaunikis, o pamergems pabroliai. Kiek esu pati buvusi pamerge niekad nepirkau geliu. Siaip tai dazniausiai jaunoji isrenka geles, niu kad viskas deretu ir panasiai, bet uz geles pamergems sumoka ju pabroliai biggrin.gif Nes nuo kada merginos sau geles perkasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovii @ 2007 04 03, 09:19)
Siaip tai gelemis turi rupintis vyrai g.gif Jaunajai geles perka jaunikis, o pamergems pabroliai. Kiek esu pati buvusi pamerge niekad nepirkau geliu. Siaip tai dazniausiai jaunoji isrenka geles, niu kad viskas deretu ir panasiai, bet uz geles pamergems sumoka ju pabroliai biggrin.gif Nes nuo kada merginos sau geles perkasi? g.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jovii @ 2007 04 03, 12:19)

as ir pritariu lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip tai gelemis turi rupintis vyrai g.gif Jaunajai geles perka jaunikis, o pamergems pabroliai.

gal pasirodysiu kategoriška, bet puokštę išsirinkau pati. noriu, kad padarytų tokią kokios aš noriu. be jokių paslapčių ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Siaip ne sitoj temoj diskutuot apie pamergiu puokstes.... blush2.gif
Ale,jau kad pradejot..tai ir as savo trigrasi ikisiu tongue.gif

Teko dalyvaut 4 vestuvese kaip pamerge... tai visur labai skirtingai... Vienose pabroliai pirko puoksteles (tai maniskis mane nusiveze ir kartu issirinkom). Kitose trijose jaunoji pirko puoksteles visoms (aisku,visos pirko kuo pigesnes ir paprastesnes - dazniausiai gvazdikai - man tai pacios nemylimiausios geles doh.gif , tai man jau geriau tada paciai kazka nusipirkt). Bet as tam dideles reiksmes neskiriu kas turi pirkti rolleyes.gif CIA MANAU SUSITARIMAS... jaunoji TURI perspet pamerges, kad jos nusipirktu - arba kad joms nupirks.
Atsakyti
Geles ir visus kitus papuosimus derinu as ir liudininkams geles uzsakysiu ir sumokesiu pati, kazkaip net klausimas del to neiskilo, nes noriu grazaus bendro vaizdo, o ne balagano. Mano vestuves mano ir rupesciai (jaunikis gelem nesidomi smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 04 03, 14:41)
Geles ir visus kitus papuosimus derinu as ir liudininkams geles uzsakysiu ir sumokesiu pati, kazkaip net klausimas del to neiskilo, nes noriu grazaus bendro vaizdo, o ne balagano. Mano vestuves mano ir rupesciai (jaunikis gelem nesidomi  smile.gif )

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siaip tai gelemis turi rupintis vyrai g.gif Jaunajai geles perka jaunikis,

kai jau keli metai bendras biudzetas, tai nematau didelio skirtumo kas perka lotuliukas.gif
jauniki galima issiusti atsiimti puokstes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2007 04 03, 14:30)
kai jau keli metai bendras biudzetas, tai nematau didelio skirtumo kas perka lotuliukas.gif
jauniki galima issiusti atsiimti puokstes mirksiukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Pas mane viskas bus derinama prie mano suknelės ir bendro vaizdo, todėl viskuo rūpinuosi aš, o jaunikis ir pabroliai bus išsiųsti tik atsiimti gėlyčių ir įteikti mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 04 03, 10:59)
sukneles tai jau kaip ir aišku, kad pirksis pačios. bet vat dėl puokščių  g.gif
jos pačios gali paprašyt kad joms pažiūrėčiau, nupirkčiau. bet aš tai šiaip galvoju, tegu renkasi pačios, pagal savo skonį nes jei aš išrinksiu ir jom nepatiks tai aš kalta liksiu

Jei sukneles rinksis pacios, tikriausiai jos bus skirtingos, tai jei atskirai rinksis puokstes - ir sios bus skirtingos, tai pagalvok, koks gausis "sviesoforas" doh.gif O tada pabroliam gelytes kokias uzsakysi? Kaip jas priderinsi prie pamergiu puoksciu, jei nezinosi, kokios jos bus? Juk vyru gelytes ir merginu puokstes turi buti is tos pacios "serijos".
As geles rinkau pati, kad paskui nebutu nesusipratimu, kai pamatysiu, ka pacios issirinko, nes kartais pamerges padaro tokiu "pasirinkimu", kad jaunoji pries juos nublanksta. O normalios pamerges del tavo parinktu geliu pykti neturetu, is esmes joms koks skirtumas, su kokiom gelem pulke pastoveti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 04 03, 16:26)
O tada pabroliam gelytes kokias uzsakysi?

pamergės gali savo pabroliam užsakyt gėlytes. vistiek pačios žinos, kokios puokštės jų bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2007 04 03, 11:36)
as tai is vis pirma kart girdziu kad jaunoji perka... o tai uz sukneles ir jaunoji moka???  blink.gif ...  tai ir taip jauniesiems viskas nemazai kainuoja... o dar ir pulka aprupinti viskuom... tikra nesamone..

Girdejau, kad jaunoji kompensuoja pamergem puse sukneliu kainos, kadangi siuva sukneles pagal uzsakyma ir jos kainuos 200, tai jaunoji apsieme kompensuoti 100 Lt!! doh.gif
Atsakyti