Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(TUSINA @ 2007 04 30, 19:25)
viskas labai grazu wub.gif  Tik kad puokste tikrai nepigi, bet jei tai tau neturi itakos-nuostabu thumbup.gif

O burbulai man yra negrazu ir isvis geles turi likt gelemis, o ne "pribumbasai" su gelemis. Niekad nesupratau, kaip gali patikti puokste su viena ar trim ziedais ir kalnu gyvu ir negyvu priedu.

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif O kainytė tai man nelabai jau svarbi, juk tokią dieną norisi, kad viskas būtų tobula... wub.gif
Atsakyti
Gražutė
user posted image
Papildyta:
Tokia pamergėms tiktų wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 04 30, 20:52)
as tavo vietoj, pasirinkciau tik vienos spalvos ziedus. Man atrodo butu grazu ne margi, bet tik kad "liezuvelis" butu kokios svelnios spalvos. Jeigu bus su zaluma-ji pagyvins ir nereikes jokiu kitu spalvu maisyt.
O kokios spalvos suknele naturoj? Ar tokia pati kaip foto matosi?

suknytes spalva sampanine bet ne grizai sampano , tik nuotraukoj tamsesne atrodo nei relybej, o be to ji su tokiom karamelines spalvos gelytem panerinuota kiek eina iziuret tai va net nezinau kokia cia spalva tu lezuveliu deretu tik labai nenoriu nurudint, kaip tik noriu kad atmustu ta rusva spalvyte, nes man ji minusas o ne pliusas ax.gif
Atsakyti
mergaites, patarkit, kokia puokstele tiktu prie sios sukneles?
http://www.brides.co...l...et=7&page=1

As cia ne i tema blush2.gif labai grazi suknyte! thumbup.gif Kur tokia galima gauti? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniux'as @ 2007 05 01, 17:00)
mergaites, patarkit, kokia puokstele tiktu prie sios sukneles?
http://www.brides.co...l...et=7&page=1

As cia ne i tema blush2.gif  labai grazi suknyte! thumbup.gif  Kur tokia galima gauti?  ax.gif  g.gif

si suknele yra Madonnoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 05 01, 17:04)
si suknele yra Madonnoj  mirksiukas.gif

Ar labai brangi? ax.gif g.gif Balta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniux'as @ 2007 05 01, 17:12)
Ar labai brangi? ax.gif  g.gif  Balta? 4u.gif

balta, tokia pati kaip sita. na pardavimo kaina - 6800 Lt., o nuomos, berods, 50 proc. maziau.
Atsakyti
eina sau, nu ir kainos tu sukneliu doh.gif pronovias
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 01, 21:09)
eina sau, nu ir kainos tu sukneliu  doh.gif  pronovias

cia dar ne pacios brangiausios, as buvau nusiziurejus suknele, kurios nuomos kaina - 4500
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 05 01, 22:13)
cia dar ne pacios brangiausios, as buvau nusiziurejus suknele, kurios nuomos kaina - 4500

wacko.gif
Atsakyti
labas panos, gal kas turi imesti oranziniu freziju puokste ? butu didels ACIU smile.gif
Atsakyti
merginos ka galetumet patarti kai mano puokte su ruzavais akcentasi. kokia puokste man pasirinkti. roziniu geliu? baltu? gal daug zaluminu...?? nzn ka daryti? doh.gif 4u.gif
Atsakyti