Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Žiūriu žiūriu, vis tiek man nieko nėra gražiau nei baltutė puokštė, su trupučiu žalumos ir gal tik su vienu kitu vos vos tonuotu žiedeliu wub.gif
Atsakyti
Pasitarkit su kirpeja tai labai grazu kada sukuosena deri su puokste pvz. keleta oranziniu detaliu puostej ir kuode isegta oranzine ispinta sruogele thumbup.gif Jei viena kliente duos foto nuskanuosiu ir idesiu, labai grazu
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
man labai patiko si kazkodel wub.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
user posted image user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 12 gegužės 2007 - 12:23
Labai vasariškos puokštės wub.gif

Tik įdomu ar galima taip apdirbti saulėgrąžas, kad jos nenuleiptų visą dieną g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 12 gegužės 2007 - 13:14
QUOTE(ausryte @ 2007 05 12, 09:33)

Sita visai nieko ir spalvos grazios, bet gi pasiulyk tokia lietuvaitems, tai iskart apreks, kad senienas siulai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 05 12, 17:15)
Sita visai nieko ir spalvos grazios, bet gi pasiulyk tokia lietuvaitems, tai iskart apreks, kad senienas siulai lotuliukas.gif

Tusina gal jau esi Lietuvoj atsiustum man puokstyciu pavyzdziu su kardeliais 4u.gif as taip tavim pasitikiu, kad labai noreciau kad tu man darytum puokste taciau neiseis ... doh.gif ax.gif tai nors tiek smagu kad duodi tokiu geru patarimu visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 05 12, 17:28)
Tusina gal jau esi Lietuvoj atsiustum man puokstyciu pavyzdziu su kardeliais  4u.gif as taip tavim pasitikiu, kad labai noreciau kad tu man darytum puokste taciau neiseis ... doh.gif  ax.gif tai nors tiek smagu kad duodi tokiu geru patarimu visoms  mirksiukas.gif

ir as noreciau tokiu pvz. pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 05 12, 16:15)

man tai cia grazios spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
TUSINA labai noriu paklaust, ar tokios prasiskleisusių žiedų rožių puokštelės nepradės mėtyt žiedlapių po kelių valandų? Ar jas kaip nors ypatingai apdirba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 12 gegužės 2007 - 18:40