Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklainės prišaudymas

QUOTE(mamulioka @ 2016 07 18, 21:08)
tiesiog stenkitės nekilnot sunkumų - tao gal išprovokuot plyšį, saugokit akį, nes dažnai plyšimus sąlygoja traumos ir viskas turėtų būti gerai. jei planuotumėt gimdyti, manyčiau tik cezario siūlytų

Aciu uz optimizmo ikvepima.
Tai mano diagnoze nereiskia, kad gali plysti, trukti tinklaine? Tai imanoma, jei saugosiuosi gal ir visa gyvenima taip nugyvensiu ir viskas bus gerai?
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2016 07 18, 21:23)
Aciu uz optimizmo ikvepima. 
Tai mano diagnoze nereiskia, kad gali plysti, trukti tinklaine? Tai imanoma, jei saugosiuosi gal ir visa gyvenima taip nugyvensiu ir viskas bus gerai?

manau, kad turėtų būti gerai viskas. mane prižiūrinti gydytoja sakė, kad kai kurie su mikroįplyšimais ir visą gyvenimą nugyvena. aišku, visko gali būti, jei senatvėj tektų keist lešiuką ir lįst į akį. bet nenusiteikim negerovėm ankščiau laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2016 07 18, 20:56)
Sveiki, o nuo ko atsirado jum tos tinklaines atsokos arba plysiai?
Man siandien patikrino akis ir sake tinklaineje yra degeneraciniu pakitimu, zidinukai. Bet nieko neliepe daryti sake, nera cia labai blogai, gyventi iprastai ir tiek.
Kreiptis jei prades zaibuoti
Bet mane labai jau nugandino kad yra tie pakitimai.

Pas mane lygiai tas pats+ tinklaines isplonejimas. smile.gif gyvenu kaip gyvenus po sitos "diagnozes" jau n metu smile.gif gimdyt galima paciai, svorius kilnoju, sportuoju ir tt. Zodziu, is tikruju, atskreipt demesi, jei zaibuot prades, seniau dar netingesavau kas metus pasitikrint, bet kadangi uzrasymas pasidare pas lazeristus santaruos labai sudetingas- nebeinu tikrintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2016 07 19, 09:15)
Pas mane lygiai tas pats+ tinklaines isplonejimas. smile.gif gyvenu kaip gyvenus po sitos "diagnozes" jau n metu smile.gif gimdyt galima paciai, svorius kilnoju, sportuoju ir tt. Zodziu, is tikruju, atskreipt demesi, jei zaibuot prades, seniau dar netingesavau kas metus pasitikrint, bet kadangi uzrasymas pasidare pas lazeristus santaruos labai sudetingas- nebeinu tikrintis smile.gif

Aciu jums ,kad nuraminot, nes jau internete kiek ieskojau informacijos ,kas cia per diagnoze tie degeneraciniai pakitimai, tai randu tik regos praradimas, gresia apakimu. Galima nudurneti tokios infos prisiskaiciusi. Labai, labai buvau issigandusi. Aciu ,kad nuraminat. Kad viskas yra gerai.
Sveikateles ir man ir jums visoms moterytes.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2016 07 19, 09:15)
P..., bet kadangi uzrasymas pasidare pas lazeristus santaruos labai sudetingas- nebeinu tikrintis smile.gif

Ar jau nebegalima užsirašyti? pasidalinkite, pra6au
Atsakyti
O kaip zinoti ,kad tinklaine atsoko?
Kokie pozymiai? Daktare sake ,jei zaibuoti pradetu, kreiptis greitai pas gyd.
Bet man jau kokie keli menesiai toks kaip mirguliavimas akyse, ziurint i dangu ar i viena spalva.
Tas mirguliavimas tarsi mazi taskiukai lakstytu, lyg tokie mini zaizaravimas. Bet kai lankiausi pas okulista i si nusiskundima nieko pasakyti negalejo.
Man kilo klausimas ,o kaip tie zaibai akyse turetu atrodyti? Ar ryskus labai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likija: 02 spalio 2016 - 02:40
QUOTE(likija @ 2016 10 02, 03:40)
O kaip zinoti ,kad tinklaine atsoko?
Kokie pozymiai? Daktare sake ,jei zaibuoti pradetu, kreiptis greitai pas gyd.
Bet man jau kokie keli menesiai toks kaip mirguliavimas akyse, ziurint i dangu ar i viena spalva.
Tas mirguliavimas tarsi mazi taskiukai lakstytu, lyg tokie mini zaizaravimas. Bet kai lankiausi pas okulista i si nusiskundima nieko pasakyti negalejo.
Man kilo klausimas ,o kaip tie zaibai akyse turetu atrodyti? Ar ryskus labai?  g.gif

žaibai, tai tiesiogine to žodžio prasme, kaip žaibas, balta šviečianti atsirandanti bei išnykstanti linija judinant akį - per visą akį arba tik tam tikroj jos daly, ko gero, dažniausiai apatinėj
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2016 07 29, 11:00)
Ar jau nebegalima užsirašyti? pasidalinkite, pra6au

Tai neina prisiskambint ir eiles pasidariusios bent buvo po pusmeti vos ne, neuzsirasineju, nes nezinau kur as busiu po to pusmecio, gal atostogausiu, gal dar kad.
Atsakyti
O jum ryte pabudus nemirguliuoja akyse 4u.gif ax.gif
Man ryte ar nakti pabudus ,toks raibuliavimas buna.
Beje ar jusu akyes nepasidare jautrios sviesai?
Atsakyti