Įkraunama...
Įkraunama...

Apie vaisingų dienų testerius

Sveikutes smile.gif
Gal netycia cia lankosi kokia planuojanti Siauliete, kuri yra pirkusi Siauliuose ovuliacijos testu, nes as niekaip nerandu. Keliose klausiau, tai sake, kad tokiais neprekiauja. Gal galetu man padet. ax.gif ax.gif
Dekui.
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 01 25, 16:21)
PASKUTINIS SUDAS  blush2.gif  doh.gif  PERJ I PASTOJO KELIOS PAZISTAMOS  doh.gif

QUOTE(MALUMA @ 2007 01 26, 12:54)
pirma kart girdziu kad tai ne apsaugos priemone  lotuliukas.gif  juk norint pastot spec. testai yra  blush2.gif

doh.gif blink.gif Na matai nėštumo planavimo skyrelyje apie apsaugos priemones dažniausiai nekalbama lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu tundra pas mus - neprekiauja tokiais testais - kaip durne po visas vaistines laksciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2007 01 30, 20:41)
Nu tundra pas mus - neprekiauja tokiais testais - kaip durne po visas vaistines laksciau verysad.gif

tai gal gali vaistine ju uzsakyti tiek kiek tu ju pirksi. As Kaune vienoje vaistineje taip dariau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2007 01 30, 19:41)

Ir kurgi ta tundra ? doh.gif

Aš šiandien nusipirkau 3 , bandysim šį ciklą gaudyti blush2.gif
Atsakyti
man tie ovuliacijos testai isvis nesamones rode....(pirkau geriausios kokybes ir "patikimiausius" Londone)...kadangi leliuka planavom jau apie puse metu ,nutariau ir as juos isbandyti....pradejau po 12 dienu (nuo pirmon mmm dienos) beveik kiekviena diena darytis ....rodo ,kad ovuliacija vyksta ,bet tokia neryski ,plona juostele tartum ne vidurys ciklo butu ,o pati pradzia....o tu dvieju vaisingiausiu ir "svarbiausiu" dienu (del kuriu testas buvo pirktas ) taip ir nepamaciau......as puoliau panikuoti galvodama ,kad ovuliacija 100% nevyksta doh.gif (juk testai" niekad " nemeluoja)...jau norejau ir pas gydytojus kreiptis ,bet pora dienu pries pasirodant mmm (neiskenciau) pasidariau nestumo testa ir pasirodo as jau nestuke.gif is tos laimes nepatikejau ir po poros dienu dariau antra (is viso 5 blush2.gif ) ir visi parode teigiama rezultata.... dabar esu 4,5 sav. kaip nestuke.gif
Tad mano patarimas butu,nepasitikekit 100% O testais ( jie daug maziau patikimesni nei nestumo)...o paprasciausiai pasitikslinkit ovuliacijos kalendoriu "supermamos" skyrelyje,butent jo deka ,o ne testu zinojau kada vaisingiausios mano dieno thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linasky @ 2007 01 31, 11:57)
man tie ovuliacijos testai isvis nesamones rode....(pirkau geriausios kokybes ir "patikimiausius" Londone)...kadangi leliuka planavom jau apie puse metu ,nutariau ir as juos isbandyti....pradejau po 12 dienu (nuo pirmon mmm dienos) beveik kiekviena diena darytis ....rodo ,kad ovuliacija vyksta ,bet tokia neryski ,plona juostele tartum ne vidurys ciklo butu ,o pati pradzia....o tu dvieju vaisingiausiu ir "svarbiausiu" dienu (del kuriu testas buvo pirktas ) taip ir nepamaciau......as puoliau panikuoti galvodama ,kad ovuliacija 100% nevyksta doh.gif (juk testai" niekad " nemeluoja)...jau norejau ir pas gydytojus kreiptis ,bet pora dienu pries pasirodant  mmm (neiskenciau) pasidariau nestumo testa ir pasirodo as jau  nestuke.gif is tos laimes nepatikejau ir po poros dienu dariau antra (is viso 5  blush2.gif ) ir visi parode teigiama rezultata.... dabar esu 4,5 sav. kaip  nestuke.gif
Tad mano patarimas butu,nepasitikekit 100% O testais ( jie daug maziau patikimesni nei nestumo)...o paprasciausiai pasitikslinkit ovuliacijos kalendoriu "supermamos" skyrelyje,butent jo deka ,o ne testu zinojau kada vaisingiausios mano dieno  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , bet pagal planuoklį turi būti reguliarus ciklas cool.gif
Atsakyti
As turiu ta arboritos testa, bet nelabai suprantu kaip juo naudotis.... doh.gif blush2.gif gal kas naudojat, galit padeti, bent jau pradziamoksli isdestyt ax.gif na nuo ko pradet, pagrindinius niuansus..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2007 02 02, 11:57)
As turiu ta arboritos testa, bet nelabai suprantu kaip juo naudotis.... doh.gif  blush2.gif gal kas naudojat, galit padeti, bent jau pradziamoksli isdestyt  ax.gif na nuo ko pradet, pagrindinius niuansus..... 4u.gif

O arboritos puslapi bandei skaityt mirksiukas.gif
Ten viskas aiskiai parasyta...
Atsakyti
QUOTE(-VANILĖ- @ 2007 01 27, 21:17)
Sveikutes  smile.gif
Gal netycia cia lankosi kokia planuojanti Siauliete, kuri yra pirkusi Siauliuose ovuliacijos testu, nes as niekaip nerandu. Keliose klausiau, tai sake, kad tokiais neprekiauja. Gal galetu man padet.  ax.gif  ax.gif
Dekui.

sveikute gali ju uzsisakyti camelijos vaistineje
Atsakyti
QUOTE(linasky @ 2007 01 31, 10:57)
man tie ovuliacijos testai isvis nesamones rode....(pirkau geriausios kokybes ir "patikimiausius" Londone)...kadangi leliuka planavom jau apie puse metu ,nutariau ir as juos isbandyti....pradejau po 12 dienu (nuo pirmon mmm dienos) beveik kiekviena diena darytis ....rodo ,kad ovuliacija vyksta ,bet tokia neryski ,plona juostele tartum ne vidurys ciklo butu ,o pati pradzia....o tu dvieju vaisingiausiu ir "svarbiausiu" dienu (del kuriu testas buvo pirktas ) taip ir nepamaciau......as puoliau panikuoti galvodama ,kad ovuliacija 100% nevyksta doh.gif (juk testai" niekad " nemeluoja

drinks_cheers.gif man ir nesanone rode. as dariau du menesius kiekviena diena, isleidau be proto pinigu (mano ciklas labaaaai ilgas), ir per du menesiu ovuliacijos nei karto neprode!! jau buvau labai rimtai supanikavus, kad ovuliacija nevyksta, bet bt matavimais, kuno stebejimu ir arboritos pagalba pamciau, kad vyksta. tai va, siulau tais testukais nevisai tiketi, kaikuriom jie veikia, o kai kuriom ne mirksiukas.gif

linasky, nuosirdziausi sveikinimai nestuke.gif 4u.gif

QUOTE(Anile @ 2007 02 02, 09:57)
As turiu ta arboritos testa, bet nelabai suprantu kaip juo naudotis.... doh.gif  blush2.gif gal kas naudojat, galit padeti, bent jau pradziamoksli isdestyt  ax.gif na nuo ko pradet, pagrindinius niuansus..... 4u.gif

jei nepavyks issiaiskinti kaip veikia perskaicius ju puslapyje, sakyk mirksiukas.gif beja, gal tu ne per ta gala ziusi, reik ziureti per ta, kur ne maza skylute, o didele, per visa ta mikroskopiuka. as pradzioje irgi ne per ta skylute ziurejau doh.gif , jau norejau atgal issiusti, kol netycia per kita gala paziurejau ir pamaciau, kad viskas veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Bandau pastebeti savo cikla, paziuret kada ir ar vyksta ovuliacija, todel nusipirkau ovuliacijos testu.
Norejau patarimo, nes dabar esu persalusi ir vartoju antibiotikus. Tai ar bus tikslus testo parodymai, ar nepatenka antibiotikai i slapima, tai gal ir parodymai bus netikslus. g.gif
Gal net neverta gadint testo. g.gif Ar tai neturi jokios reiksmes rolleyes.gif
Atsakyti