QUOTE(linasky @ 2007 01 31, 10:57)
man tie ovuliacijos testai isvis nesamones rode....(pirkau geriausios kokybes ir "patikimiausius" Londone)...kadangi leliuka planavom jau apie puse metu ,nutariau ir as juos isbandyti....pradejau po 12 dienu (nuo pirmon mmm dienos) beveik kiekviena diena darytis ....rodo ,kad ovuliacija vyksta ,bet tokia neryski ,plona juostele tartum ne vidurys ciklo butu ,o pati pradzia....o tu dvieju vaisingiausiu ir "svarbiausiu" dienu (del kuriu testas buvo pirktas ) taip ir nepamaciau......as puoliau panikuoti galvodama ,kad ovuliacija 100% nevyksta

(juk testai" niekad " nemeluoja

man ir nesanone rode. as dariau du menesius kiekviena diena, isleidau be proto pinigu (mano ciklas labaaaai ilgas), ir per du menesiu ovuliacijos nei karto neprode!! jau buvau labai rimtai supanikavus, kad ovuliacija nevyksta, bet bt matavimais, kuno stebejimu ir arboritos pagalba pamciau, kad vyksta. tai va, siulau tais testukais nevisai tiketi, kaikuriom jie veikia, o kai kuriom ne
linasky, nuosirdziausi sveikinimai
QUOTE(Anile @ 2007 02 02, 09:57)
As turiu ta arboritos testa, bet nelabai suprantu kaip juo naudotis....

gal kas naudojat, galit padeti, bent jau pradziamoksli isdestyt

na nuo ko pradet, pagrindinius niuansus.....
jei nepavyks issiaiskinti kaip veikia perskaicius ju puslapyje, sakyk

beja, gal tu ne per ta gala ziusi, reik ziureti per ta, kur ne maza skylute, o didele, per visa ta mikroskopiuka. as pradzioje irgi ne per ta skylute ziurejau

, jau norejau atgal issiusti, kol netycia per kita gala paziurejau ir pamaciau, kad viskas veikia