QUOTE(Nanuk @ 2006 05 09, 16:38)
Sveikos mamytės ir būsimos mamytės
Darausi ovuliacijos testus jau 3-ią mėnesį ir susiduriau su paradoksaliais parodymais: man beveik kasdieną ovuliacija

, bet to juk negali būti?
Pamaniau, o gal aš jau laukiuos???

Dėl to testai rodo "žvaigždžių išsidėstymą"
Gal kam nors teko darytis ovuliacijos testus pastojus? Ką jie turi rodyti?
P.S. Beje, neštumo testą darytis dar ankstoka, tad ir vaikštau nežinioje.
Ačiū.
Man irgi atrodo kad tu neteisingai juos interpretuoji
QUOTE(Nanuk @ 2006 05 10, 20:40)
Aš turbūt galiu būti drąsiai priskirta prie tos mergų klasės, kurios prisigalvija sau ligų.
Vat ir endometriozę įtariu pvz., bet juk neisi tikrintis kol su pastojimu problemos neprasidėjo...
Beje, nežinau, ar gali endometriozė neigiamai įtakoti ar net nutraukti neštumą.
Nežinau ko tikėtis...

Atrodo lyg reiktų viską rimtai pasitikrint (sveikatą), bet juk neprisilakstysi... O pagrindinius tyrimus padariau: pas ginekologę buvau (tiesa, ji nežiūrėjo manęs echoskopu), kraują "formulę" padariau (viskas ok - kaip kosmonautė), inkstus patikrinau (tyrimus ir echoskopiją)-viskas ok, turiu skydliaukės mazgelius tai ėjau ir skydliaukę tikrint, mazgeliai nepadidėję, hormonai normoje, nežinau....
Gal kas žinot, kai endometriozė ar kraujo tyrimas (išsamus) rodytų kokį uždegiminį procesą ar gali ir apgauti???
tai tu gali nueiti ir pasitarti su gyd ne dėl nepastojimo o del pačios endometriozės, jei kažka itari jei ji iš tikrųjų pas tave yra tai kuo toliau ji gali dar pablogeti ir rezultatai būtų baisūs.
na o apie O testukus tai manau paska reguliarus daug maž ciklas tikrai neverta darytis, nes aš tik ciklo viduryje pamatuoju BT o pabandžiau O testus kelis kartus kada galvoju kad va bus O taip visada ir įvyksta, pagal BT matosi kada turetų būti O kai ciklas maždaug vienodas nes per O BT truputi pakrenta, tad asmeniškai man nera reikalo metyti tam pinigus.
Meilė laukinė galia. Kai stengiamės ją valdyti, ji mus sunaikina. Kai stengiamės įkalinti, paverčia vergais. Kai mėginame suprasti, supainioja mus ir sutrikdo. Ši galia žemėje yra tam, kad suteiktų mums laimės, kad priartintų mus prie Dievo ir prie mūsų artimo. Bet mylint taip, kaip dabar mylime, kiekvienai ramybės minutei tenka valanda sielvarto. Paulo Coelho