Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

QUOTE(Caramele @ 2007 04 02, 14:59)
Nuo blizgėjimo gal galite kokį pasiūlyti? 4u.gif  nes pradėjo smakras ir kakta riebaluotis doh.gif  ir uj kaip nepatinka tas blizgėjimas schmoll.gif

As kaip tik pradejau naudoti Lumene MATT TOUCH. Ant pakuotes raso, kad turetu sutraukti poras ir oda padaryti matine... Siaip jis tikrai labai malonus odai, lyg ir nebeblizga ji man thumbup.gif , taciau kad poros sumazetu nesimato g.gif ... gal dar per mazai laiko naudoju blush2.gif
Atsakyti

astai turejau bioterm firmos misriai odai ax.gif tai super fainas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazee @ 2007 04 03, 20:02)
As kaip tik pradejau naudoti Lumene MATT TOUCH. Ant pakuotes raso, kad turetu sutraukti poras ir oda padaryti matine... Siaip jis tikrai labai malonus odai, lyg ir nebeblizga ji man thumbup.gif , taciau kad poros sumazetu nesimato  g.gif  ... gal dar per mazai laiko naudoju  blush2.gif

Uj ačiū 4u.gif o kokia kaina, jo maždaug ir kur galima įsigyti,mm? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
wub.gif man pats geriausias Yves Rocher misriai odai wub.gif i nieka nekeisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramele @ 2007 04 23, 19:03)
Uj ačiū 4u.gif  o kokia kaina, jo maždaug ir kur galima įsigyti,mm? wub.gif  4u.gif

Nebepamenu jo kainos doh.gif... Kai pirkau Maximoj buvo kazkokia akcija tai bijau dabar ir pameluot g.gif
O isigyt man atrodo galima daug kur pvz. Droge, Sarmoj, Maximoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 02 15, 22:10)
kazkada tuejau Loreal ir Garnier tonikus - nepatiko nes labai nusausindavo veida (mano oda riebi), o patiko tai tokie - Biotherm Bio Pur (riebiai), Sothys (normaliai/misriai odai) ir lietuviski Margaritos su medetkom ir kitas su alavijais (ar salavijais (nebeatsimenu kaip vadinosi)) smile.gif dabar nusipirkau Avene (riebiai/misriai odai), ziuresiu kaip patiks smile.gif

ir kaip jum avene?netraukia,nesausina per daug? ax.gif

ir klausimukas del vichy,tinka jaunai(19m)odai? visos cia tonikus prigyret ju,o ir oligo 25 misriai odai kremuko meginuka esu bandzius,super patiko.galvoju gal nusipirkt,tik bijau,kad nebutu per stiprus verysad.gif

Atsakyti
Nusipirkau rožių vandens. Neblogas tonikas, sakyčiau. Ir natūralus kaip ir. Patinka man.
Atsakyti
siuo metu naudoju GREEN MAMA tonika misriai odai (morskoj sad). labai patinka, nesausina odos ir gerai sutraukia poras. O ir sudetis jo man labai prie sirdies. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 02, 19:21)
siuo metu naudoju GREEN MAMA tonika misriai odai (morskoj sad). labai patinka, nesausina odos ir gerai sutraukia poras. O ir sudetis jo man labai prie sirdies.  thumbup.gif

kiek kainuoja? ir kur pirkai? 4u.gif koks turis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2007 05 02, 20:35)
kiek kainuoja? ir kur pirkai?  4u.gif  koks turis?  biggrin.gif

Šitos produkcijos yra Femina Bona parduotuvėje PC BIG. Aš ten mačiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 05 02, 23:51)
Šitos produkcijos yra Femina Bona parduotuvėje PC BIG. Aš ten mačiau.  ax.gif

o kainyte kokia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2007 05 02, 20:35)
kiek kainuoja? ir kur pirkai?  4u.gif  koks turis?  biggrin.gif

pirkau Latvijoj uz truputi daugiau nei 10lt droge tongue.gif

QUOTE(Lena.lt @ 2007 05 02, 21:51)
Šitos produkcijos yra Femina Bona parduotuvėje PC BIG. Aš ten mačiau.  ax.gif

yra sios produkcijos, tik kainos maziausiai padvigubintos. Ranka vistiek nekyla ten pirkt. lauksiu geresniu laiku, kol kas nors i Latvija nuvaziuos ir parves 4u.gif
Atsakyti