Įkraunama...
Įkraunama...

Tonikas, losjonas veidui

Aš pati turiu riebią odą, todėl esu išbandžiusi begalę produktų. Ir visgi įsitikinau, kad man labiausiai tinka Loreal tonikas veidui. Oda atsigauna, spuogeliai išnyksta. user posted image
Atsakyti
man pats geriausias Biologique Recherche Lotion P50 smile.gif panaudojus labai susitvarke oda, net kremo tepti nebereikia smile.gifMy Webpage
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2008 01 20, 22:21)
Kanebo Sensai Silk http://www.sensai-co...d...en&id=sk001 taip gerai drekina, kad po jo kartais net kremo nereikia

Po jo tikrai kremo nereikia, serumas yra skirtas vietoje kremo. Jau metus naudoju sia kosmetika, net aplinkiniai pastebi kad atjaunejau. Turbut pirma kosmetika kuria likau patenkinta. Zinoma brangoka, bet kainos verta. Nusivalau veida toniku, tuomet pasitepu paakiu krema aplink akis ir seruma visam veidui ir kaklui. Ismeciau visas kremines pudras schmoll.gif Naudoju tos pacios firmos kompaktine sausa pudra tiesiai ant veido patepto serumu. Rezultatas super thumbup.gif
Atsakyti
As naudojau Weledos tonika tai patiko svelniai atgaivina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katleja* @ 2011 01 07, 11:42)
As naudojau Weledos tonika tai patiko svelniai atgaivina  smile.gif

Kurį?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2011 01 07, 11:52)

As esu turejusi laukiniu roziu ir vilkdagiu 4u.gif
Atsakyti
man pats geriausias tonikas Dr. Hauschka paprastas tonikas http://www.juara.lt/...tonikas,_100_ml bet jis daugiau drekina oda, negu valo. Pries tai turejau Hortus Fratris tonia, tai ir nerealiai patiko.. labai gerai vale ir kvapas nerealus! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliuke11 @ 2011 01 08, 19:46)
man pats geriausias tonikas Dr. Hauschka paprastas tonikas bet jis daugiau drekina oda, negu valo.

manau painiojat du dalykus- makiazo valikli/prausikli ir tonika.
tonikas nebutinai turi valyt- jo paskirtis - tonizuoti oda. kuris naudojamas po prausimosi
Atsakyti
mano naudojamas tonikas ir siuo metu man geriausias jau naudoju trecia buteliuka tai careline oil free poras sutraukiantis tonikas 4u.gif
Atsakyti
As irgi naudoju HORTUS FRATRIS tonika, siaip juo labai patenkinta, bet noreciau priemones, sutraukiancios poras, gal kas ka galite rekomenduoti? Oda neproblematiska, bet kazkada megau spuogu ieskoti ir bet koki taskeli spaudyti, kai nosuies oda riebesne, tai cia dabar matau nepuosianciu issipletusiu poru... Pudra ju maskuot nenoriu, tad isbandziau Lavera tonika riebiai odai, lyg ir pagerejo, bet greit baigesi ax.gif

Beje, pasigincysiu del toniko: Tasa, sutinku su JUmis, kad tonikas neturi valyti makiažo likučių, bet nešvarumus nuo odos jis valo. Tonikas - veido valymo priemonė, ji tonizuoja ir dezinfekuoja odą, sutraukia išsiplėtusias poras ir, – tai priklauso nuo rūšies, – drėkina, gaivina, ramina ir kt., pašalina nuo odos kosmetinio pienelio ar vandens likučius. Kadangi mūsų vanduo nėra kokybiškas, jame ištirpusios kalkės užkemša poras, erzina ir džiovina odą. Veido valymas paprastai baigiamas toniku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shokolada: 22 vasario 2011 - 08:35
Praknisau visa interneta, niekur nerandu sito rausvoj pakuotej toniko sudeties doh.gif

Nuoroda i tonika

Gal kas zinot puslapi kur galima butu sudetis rast? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintee: 03 kovo 2011 - 17:22
QUOTE(Mintee @ 2011 03 03, 18:06)
Praknisau visa interneta, niekur nerandu sito rausvoj pakuotej toniko sudeties  doh.gif

Nuoroda i tonika

Gal kas zinot puslapi kur galima butu sudetis rast?  g.gif

O tai nebūtų geriau tau tiesiog rožių vandenį naudoti? juk matau į šio toniko sudėtį jis įeina...
Atsakyti