Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Neris

Sveiki,

noriu Jusu paklausti, gal kas vedete ar vedatate savo vaikucius i vaiku darzeli "NERIS, kuris yra Vilniuje, Gostauto g. 4.
Kas tai per darzelis? Ar jums patiko? Kokie privalumai, minusai?
Labai prasau pasidalinti savo ispudziais.
Dekoju. Lauksiu jusu laisku.

Lady Di
Atsakyti
Esu pati lankiusi si darza pries simta metu. Darzas bent jau anksciau neturejo kiemo, miegamuju. Zaisdavom tuometineje Lenino aiksteje. Kiek zinau dabar situacija ta pati.
Kai ieskojau darzo savo vaikui, mane viliojo vesti i si darza, nes grupese labai po nedaug vaiku.
Atsakyti
Nedaug vaikų - tikrai privalumas
Atsakyti
Bet kad nėra kiemo ir miegamųjų - tikrai didelis minusas
Atsakyti
Mes irgi galvojom apie sita darzeli, bet atbaide kiemo neturejimas, kai suzinojau kad nera kiemo i kitus minusus net nesigilinau.
Atsakyti
gal kas gali dar ka nors apie si darzeli papaskoti ax.gif kaip aukletojos, kokia tvarka, maistas, bureliai ir t.t...? itariu, kad i ji eiliu nera 4u.gif
Atsakyti
na, negi niekas nelankot sio darzo? 4u.gif
Atsakyti
Teko man į šį darželį vesti dukrą prieš porą metų. Nieko baisesnio neesu patyrusi.Jau kur nori, tik ne į šį.
1. Nėra kiemo.
2. Auklėtojos super prastos( trūksta dėmesio vaikam, o daug dėmesio- grupėje esančiam televizoriui.
3.Tik dvi grupės ir žiemos metu ( kai vaikai daug serga) mažyliai gyvena kartu su dideliais vaikais.
4. Labai mažai buvo užsiimama vaikų ugdymu, mano mažoji tame darželyje merdėjo, prašė, kad jos ten nevesčiau, nes ji ten neturi ką veikti. Taip kalbėjo vaikas, kuris ( kai lankėme Karoliniškėse darželį) keldavosi 6 val. ryte ir prašydavo, kad greičiau eiti į darželį.
Turiu dar daug visokių dalykėlių papasakoti, bet tai jau kitą kartą.
Mes ten atkentėjom metus ir sprukom kuo toliau, sorry, bet nepatariu jums ten eiti
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
na, gal dar kas nors, ka nors.... ax.gif
Atsakyti
Gyvenu gretimame kieme, todel sio darzelio lokacija man ideali... kiemo kaip, suprantate mano vaikai kaip tokio, t.y. su supynemis, smelio dezemis - ir taip neturi. Vyresnelis keliauja pasportuoti prie Baltojo tilto, arba su riedlente i kuria nors miesto aikste (kai as buvau paaugle, su draugais is miegamuju rajonu taip pat vaziuodavom i "miesta"). Su mazaja einam i Sereikiskes ar siaip kur mieste. Taigi, mums tai nebuvo jokia problema.

Vaikai eina zaisti i Lukiskiu aikste, ziema ne karta maciau ciuozinejancius nuo kalniuku prie Operos.

Grupes darzelyje yra dvi. Mano mergaite, nors jai tebuvo 2 m 2 men. prieme be jokio vargo. Maziuku grupeje ji jauniausia, be jos dar nuolat lanko 4-5 vaikai. Juos priziuri aukletoja ir padejeja.
(Mano giminaite veda i privatu, neoficialu darzeli - ten ateina daugiau vaiku, apie 10, jie visi skirtingo amziaus, o juos priziuri viena moteriske, namo savininke, kuri neturi pedagoginio issilavinimo, ir visa ta kainuoja per 500 lt/men).

Aukletojos man pasirode puikios, vaikas i darzeli eiti labai nori. Pramoko puikiai kalbeti bei socialumo - eme zaisti su vaikais, dalintis daiktais.

2 kartus i savaite i darzeli ateina muzikos vadove, vyksta repeticijos. Jau buvo rudenelio svente - beje, siai sventei kaukes pagamino aukletojos.
Dabar repetuoja daineles Kaledoms.

Jokio televizoriaus nei grupese, nei vedejos kabinete matyti neteko...
As esu labai patenkinta darzeliu, labai jaukus, tvarkingas. Vaikuciu nedaug ir jie priziureti.



Atsakyti
Sveikos mamos. Po metu mes ruosiames gyventi tame rajone, kur mums visai netoli bus sitas darzelis. Bandom rinktis kur vesti dukryte, kuriai bus 2m su trupuciu. Gal dar kas atsirastu, kas gali pasidalinti savo ispudziais. rolleyes.gif
Atsakyti