Įkraunama...
Įkraunama...

VaidosI Paulyte

jau tikrai kaip ziovauja ji graziai wub.gif wub.gif wub.gif . fainuolyte tikra tongue.gif
Atsakyti
Na, nepanašu, kad tokia galejo i pilvą tilpti, nors ir nemažas buvo tongue.gif
--Resize_Images_Alt_Text-- --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
DIDELIS "NAMAS", KAIP IR MANO laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (VaidaI @ 2003 12 11, 18:17)
Na, nepanašu, kad tokia galejo i pilvą tilpti, nors ir nemažas buvo tongue.gif

va cia tai fainas palyginimas.o namelis tikrai nemazas ir mamyte labai grazi su juo wink.gif
Atsakyti
Labai gražu wub.gif
Atsakyti
na,kokios jus fainos...ir pilve ir nebe pilve...labai grazu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (VaidaI @ 2003 12 09, 15:49)
Ieškome kavalieriaus
--Resize_Images_Alt_Text--

mes uzsirasom i kavalieriu eile biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif . labai jau faina tavo mergyte wub.gif wub.gif wub.gif . beje, jei butu gimus mergyte, butu buvus ir Paulina arba Paule, nu jau labai labai man sis vardas patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shpika: 13 gruodžio 2003 - 11:03
QUOTE (shpika @ 2003 12 13, 09:00)

mes uzsirasom i kavalieriu eile biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif . labai jau faina tavo mergyte wub.gif wub.gif wub.gif . beje, jei butu gimus mergyte, butu buvus ir Paulina arba Paule, nu jau labai labai man sis vardas patinka wub.gif

Oi kaip faina, kavalieriai renkasi, o kiek mano zentui laiko? Ir koks vardukas?
Atsakyti
QUOTE (VaidaI @ 2003 12 14, 08:45)
[Oi kaip faina, kavalieriai renkasi, o kiek mano zentui laiko? Ir koks vardukas?

kavalierius vardu Jokūbas ir jam ryt bus lygiai 4men. va, ar tinkam? wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (shpika @ 2003 12 14, 13:32)
QUOTE (VaidaI @ 2003 12 14, 08:45)
[Oi kaip faina, kavalieriai renkasi, o kiek mano zentui laiko? Ir koks vardukas?

kavalierius vardu Jokūbas ir jam ryt bus lygiai 4men. va, ar tinkam? wub.gif wub.gif wub.gif

Oi kaip tinkat, toks fainas man zentas butu... tongue.gif ....Ir amzius pats tas, vyresnis siek tiek wink.gif Linkejimai kavalieriui.....
Atsakyti
kartais norisi, kad tie pupsai visada tokie ir butu, tokie mazulyciai ir fainuciai.
Atsakyti
Mes kelionei pasiruose...

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti