Įkraunama...
Įkraunama...

Mazoji Agilyte

Na ir paskutine blush2.gif Su mamyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agile: 01 balandžio 2005 - 21:37
Ajajai, uztaikiau ant nauju nuotraukyciu clap.gif
Smagiai Agiliukas svencia Velykas wub.gif wub.gif wub.gif Grazuoliuke, maziuke coliuke wub.gif wub.gif wub.gif
O marguciu koks grozis thumbup.gif , aisku, kad Agiliukui jie patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Natusia, 4u.gif tu kaip visada pirmoji mus aplankai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai jūs gražios panelytės. O Agilytė kokia rimtuoliai, taip rimtai apžiūrinėja savo margučius.
Atsakyti
Kokia fainuoliuke sita panelyte wub.gif , o ir mamyte thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agile @ 2005 04 01, 20:56)
LABAI ACIU, MUS APLANKIUSIOMS IR NEGAILEJUSIOMS GRAZIU ZODELIU,  MAMYTEMS
Pildom savo albumeli  blush2.gif

Va sitaip sventem Sv,Velykas ir septintaji menesiuka  wub.gif

GRAZUOLYTE PANELE AGILYTE wub.gif TARP VELYKINIU KIAUSINIU 4u.gif NU SAUNI TAVO DUKRYTE TIKRAI LABAI ................ O ZANDUKAI TIE wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
smagiai Agile ridena margucius thumbup.gif biggrin.gif o jau ju grozis wub.gif wub.gif wub.gif grazuole mergicka auga wub.gif
Atsakyti
Koks žavus Agiliukas wub.gif wub.gif wub.gif Turbūt, labai linksmas užsiėmimas buvo kiaušinukus gaudyt thumbup.gif A mamukas irgi nešpėtnas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jūs mus vis aplankot, o mes apsileidę vis laiko neturim ax.gif
Fainutė Agilė wub.gif O kiaušiniai po jos apžiūros sveiki liko g.gif , nes mano išdykėlė pusę jų sudaužė dar bedažant, o likusius nusitraukė nuo stalo ir taip sakant damušė doh.gif Tai velykų rytą nebuvo nė vieno sveiko kiaušinio smile.gif
Atsakyti
ACIU MAMYTEMS KAD TAIP GIRIAT MANO ZUIKYTE 4u.gif wub.gif 4u.gif wub.gif 4u.gif
QUOTE(ewa @ 2005 04 03, 21:19)
Sveikos merginos, jūs mus vis aplankot, o mes apsileidę vis laiko neturim  ax.gif
Fainutė Agilė  wub.gif O kiaušiniai po jos apžiūros sveiki liko  g.gif , nes mano išdykėlė pusę jų sudaužė dar bedažant, o likusius nusitraukė nuo stalo ir taip sakant damušė  doh.gif  Tai velykų rytą nebuvo nė vieno sveiko kiaušinio  smile.gif

Malonu, kad suradot laiko mus aplankyti. O kiausinuku irgi keletas duzo, bet paskui buvo jai skirti (mociute padovanojo) zaislinius thumbup.gif Tada galejo metyti, dauzyti mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif nuotraukytes thumbup.gif
Taip ir toliau, o kada reikės fotoaparato, tai drasiai nesikuklindama ateik, jei ne aš (nes vyras kartais jį į komandiruotę išsiveža), tai brolis visada duos...
Atsakyti
Na ir grazuolyte auginat 4u.gif Tos nuotraukos, kur su marguciais thumbup.gif
Atsakyti