Įkraunama...
Įkraunama...

Northway sveikatos centras Vilniuje

QUOTE(Astee @ 2010 01 06, 00:32)
Patarkit prasau ar yra Northway normali komepetetinga bendrosios praktikos vaiku gydytoja ???
O gal kitur galetumet rekomenduoti i az ? Labai buciau dekinga. Vaikas serga nuo spalio menesio, pasveikus praktiskai ir nebuvo.
Gyd Balciuniene esu visiskai nusivylusi. Ta moteri man isvis sunku vadinti - gydytoja. Neismano savo darbo, absoliuciai nesigilina i esama situacija, kiekviena karta daug kalba nustacius protinga mina, man net kilo mintis,kad ji  psichiskai nestabios bukles doh.gif  Nelinkeciau net priesui pas tokia pakliut.

labai išgirta yra pediatrė pavarde iš S raidės. Jos ten tik dvi yra. Drumžlytė ir ta. Bet man Drumžlytė nepatiko. Vien dėl to perbėgom pas Balčiūnienę. Bet veikiausiai teks pakeisti gydytoją dar kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uksis @ 2010 01 25, 17:29)
labai išgirta yra pediatrė pavarde iš S raidės.

Turit galvoje Serapinienę? Ji jau ten nebedirba.
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2010 01 25, 20:13)
Turit galvoje Serapinienę? Ji jau ten nebedirba.

Ne ne. Steponkeviciene lygtais.
Atsakyti
Labukas, gal kas buvot pasirinkusios sveikatos patikrinimo programą šiame centre? Kokie įspūdžiai?
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2009 09 25, 09:22)
Na o as nusivyliau cia istaiga  verysad.gif
Buvau pas gydytoja Jankauska (plastikos chirurgas) uzsirasiusi konsultacijai del turimu apgamu. Norejau, kad jis pasiziuretu ir jeigu reikalinga, pasalintu. O apgamu turiu as labai daug ir visokiu  ax.gif
Tai va, pirmiausiai registraturoje labai nemaloniai ir atmestinai aptarnavo. O po to nuejus pas gydytoja - paziurejo kelis apgamus ir konsultacija baigta  verysad.gif Konsultacija kainavo 50 Lt.. Ir priesingai nei Spyrga rase apie kita gydytoja, gydytojas Jankauskas visai nesigilino  verysad.gif Na bent jau man taip pasirode. Kai isejau, labai liudna pasidare ir tikrai ne del tu 50 Lt., o del to, kad ejau, nes nerimavau del savo apgamu, o informacijos, atidesnio pasiziurejimo is gydytojo kazkaip nesulaukiau  verysad.gif

Na bet gal cia tik man taip nepasiseke su tokia konusltacija g.gif

Aš irgi pirmadienį einu, bet su mintimi kelis apgamus pasišalinti, pradedu bijoti pasiskaičius biggrin.gif
Atsakyti
Na, buvau ir aš šiandien pas Jankauską, malonus gydytojas, normaliai viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 26, 19:30)
Na, buvau ir aš šiandien pas Jankauską, malonus gydytojas, normaliai viskas smile.gif

O kai skambinot ir registravotes pasake pas koki gydytoja?Ar tik nuejus?

Labai idomu,ar pasisalinotapgamus?Ar skausminga procedura? ax.gif

Kita savaite ir as ten vaziuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2010 04 29, 17:54)
O kai skambinot ir registravotes pasake pas koki gydytoja?Ar tik nuejus?

Labai idomu,ar pasisalinotapgamus?Ar skausminga procedura? ax.gif

Kita savaite ir as ten vaziuosiu smile.gif

Kai paskambinau, iš karto sakiau, kad noriu pas Jankauską wink.gif
Pasišalinau 2 apgamus smile.gif procedūra tikrai nėra skausminga, suleidžia vaistukus ir tada apgamą naikina.. tai kai vaistus leido, vienoje vietoje net nepajutau, kitoje įdūrus šiek tiek suskaudo smile.gif bet man pas stomatologė kai šaldo baisiau ir skausmingiau būna biggrin.gif
Taip pat pas Jankauską važiuosit?
Aš tada kai nuėjau, 4 žmonės iškart buvo šalinimui, matyt nemažai ten jie klientų turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 02, 12:42)
Kai paskambinau, iš karto sakiau, kad noriu pas Jankauską wink.gif
Pasišalinau 2 apgamus smile.gif procedūra tikrai nėra skausminga, suleidžia vaistukus ir tada apgamą naikina.. tai kai vaistus leido, vienoje vietoje net nepajutau, kitoje įdūrus šiek tiek suskaudo smile.gif bet man pas stomatologė kai šaldo baisiau ir skausmingiau būna biggrin.gif
Taip pat pas Jankauską važiuosit?
Aš tada kai nuėjau, 4 žmonės iškart buvo šalinimui, matyt nemažai ten jie klientų turi smile.gif

Tai vat kad ir nezinau.Vieni peikia,kiti giria ta Jankauska.Uzsirasiau penktadieniui,bet pas koki gydytoja nepaminejo.Siaip noreciau pas ji.

O kurioj vietoj salinotes?As noriu pora nuo veido pasisalint,bet labiausiai bijau,kad neliktu randu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2010 05 02, 19:10)
Tai vat kad ir nezinau.Vieni peikia,kiti giria ta Jankauska.Uzsirasiau penktadieniui,bet pas koki gydytoja nepaminejo.Siaip noreciau pas ji.

O kurioj vietoj salinotes?As noriu pora nuo veido pasisalint,bet labiausiai bijau,kad neliktu randu  ax.gif

Šalinausi vieną ant peties, kitą po pažastimi smile.gif dar vieną norėjau šalinti, ant krūtinės, bet jis gana mažiukas, tik kad iškilęs, tai patarė gydytojas nesišalinti, sako kam tau randelis reikalingas, tegul būna toks mažiukas apgamas biggrin.gif
Šiaip man tikrai normalus gydytojas pasirodė, apžiūrėjo ir kitus apgamus, papasakojo, kokius stebėti ir pan.. Na nežinau, neturiu prie ko kabintis smile.gif
Dėl randelių, tai man atrodo liks, yra jų internetiniam puslapyje nuotraukos kaip ant veido pašalinti atrodo, nežiūrėjai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 02, 21:05)
Šalinausi vieną ant peties, kitą po pažastimi smile.gif dar vieną norėjau šalinti, ant krūtinės, bet jis gana mažiukas, tik kad iškilęs, tai patarė gydytojas nesišalinti, sako kam tau randelis reikalingas, tegul būna toks mažiukas apgamas biggrin.gif
Šiaip man tikrai normalus gydytojas pasirodė, apžiūrėjo ir kitus apgamus, papasakojo, kokius stebėti ir pan.. Na nežinau, neturiu prie ko kabintis smile.gif
Dėl randelių, tai man atrodo liks, yra jų internetiniam puslapyje nuotraukos kaip ant veido pašalinti atrodo, nežiūrėjai? smile.gif

Ziurejau...Bet pas mane jie kitokie nei tose nuotraukose,pas mane jie tokie tamsiai rudi,nera labai dideli,bet kadandi ant veido kokie 6 apgamai,tai noriu bent 2 mazesnius pasisalint smile.gif ziuresim kaip man ten bus,labiausiai bijau randu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2010 05 03, 09:13)
Ziurejau...Bet pas mane jie kitokie nei tose nuotraukose,pas mane jie tokie tamsiai rudi,nera labai dideli,bet kadandi ant veido kokie 6 apgamai,tai noriu bent 2 mazesnius pasisalint smile.gif ziuresim kaip man ten bus,labiausiai bijau randu  unsure.gif

Man pačiai įdomu kaip dėl randelių, pradžioje galvojau, kad bus nemaži, nes va beveik savaitę po procedūros tose vietose buvo įdubimai su šašiukais, tai galvojau gal ir bus duobutės unsure.gif bet dabar neliko įdubimų, tik šašiukai, tai jau bent duobučių nebus biggrin.gif
Iki penktadienio gal nukris šašiukai, tada pasidalinsiu įspūdžiais kaip atrodo smile.gif
Atsakyti