As prisiregistravusi nuo 2005 gruodzio. Kolkas del savo problemu nejau, nors jau ruosiuosi, nes esu po gimdymo jau 4 men

, zinoma galiu sau medali kabinti, del apsileidimo
Na o su vaiku lankausi pas Drumzlyte, nebloga gydytoja, na bet mano vyrui ji nepatiko, sako reikia pakeisti, gal pabandysime ir pas kita. Ji letoka..kaip ir minejo neraso vaistu per daug, rekomenduoja maitinti kuo ilgiau, ir neprimaitinti iki 6 men, jei zinoma turi pieno. Na dabar visur taip rekomenduoja. Dar lankiausi pas vaiku neurologe Brusokiene. Siunte maziuka echoskopuoti, na man ji tokia nenuosirdi, pravirom durim tave priima, tarsi netokie svarbus klientai...kai nemokam pinigeliu. Dar lankemes masazuose su maziuku, gerai masazavo, neturiu nieko pridurti. Tik su kainom gerai isejo, vaiko masazas 1 kart. 30Lt, nors neurologe sake bus 21Lt...na ka ten gincysies..Beto mano mama lankesi povandeniniam masaze, sake viskas lyg ir normaliai, nors tos "dirbtines" sypsenos labai nervuoja. Arba masaziste is eiles priimdama kelias pacientes(cia suaugusiuju) burnoja uz sienos, o kai ieina kliente, sako maloniai prasom
tai tiek. Nors bendrai paemus, jau geriau dirbtine sypsena, nei valstybinej poliklinikoj bloga nuotaika, amzinos eiles, pencininkai, as taip manau.