QUOTE(gitulia @ 2008 02 10, 23:48)
Jei tau pavyko tiek daug numesti, tai puiku,

as irgi noreciau numesti tiek kg. bet kol kas tik ant vietos stoviu, o per paskutines 2 sav. dar ir plius viena kg. prisidejau
Bet treneriu nuomone, treniruote turetu trukti apie 1 val. 1.4 tikrai per ilga
Ar nesijautei su ta programa pervargusi, persitempusi? Kiek kartu i sav. eini sportuoti? Gal galetum tas programas nuskanuoti/pasidalinti palyginimui
pervargus nesijausiu. kaip as karta pasakiau, juauciuosi lengva kaip drugelis, tik kojoms mane sunku lakyti

siaip labai gerai po treniruociu jauciuosi.
siaip kiek pg pirmaja programa sportava (ta kur 20-25kartai), tai svoris aktyviai krito pirmaji menesi, numeciau kokis 3-4. per antraji menesi dar kelis. is tikruju pas mane riebalinis sluoksnis nemazas buvo, tai ne tiek ant svorio matesi, kiek ant manes pacios. ant apimciu. sumazejo mzd 10cm ant liemens, kokie 4-5cm po krutine, uzpakalis gal 2 cm (prasiau kad uzpakali paliktu koks yra. nors sake, kad kai degs riebalai, tai degs visur vienodai, patys pratimai neitakoa kur labiau dega).
o pg sia programa matysiu kaip bus, dar nezinau
programa bandysiu nuskanuoti ir ideti.
siaip pas mane 10 minkardio, tada pilvo presui, tada 3 pratimai nugarai (virsutinei, vidutinei ir apatiniai daliai), 1-2 krutinei, 2 rankoms, 2 kojoms, 1 blauzdoms, tada vel vienas pilvui pratimas, ir 3 kartai po minute sukinejuos su lazda. ir dar 15 minuciu kardio