Įkraunama...
Įkraunama...

Kiliminė danga, kilimai

Pas mane beveik visi namai iskloti kilimine danga, isskirus virtuve.........ir begioja du keturkojai katinai, kurie nuolatos seriasi. pasimokiau...daugiau niekada gyvenime nepirksiu kilimines dangos laikant keturkoji gyvuneli. Nespeji valyti, o jei dar danga sviesi ir vidutinio ilgumo tai patikekite kas is jos liko. Issitripia ir plaukai neissisiurbia, o jei dar koks kleckas nukrito doh.gif baisu ziureti scare.gif swoon.gif Renkantis danga labai jau viska reikia apgalvoti, sudeti pliusus ir minusus bei norus ir galimybes...
Atsakyti
QUOTE(Alixe @ 2007 12 05, 19:01)
Dubingiuose didelis pasirinkimas ir vidutines kainos

Zinoma senukuose pigiau, taciau kokybe....

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 17 balandžio 2008 - 21:54
Savo svetainei ieskau siaustinio kilimo. Nusiziurejau pora kilimu Hobby hall kataloge. Man reiketu rudos spalvos, ismatavimai 1.2x1.6.

My Webpage

Kitas variantas My Webpage

Gal kas turite tokius kilimelius. Ar rekomenduotumete isigyti?

Abu variantai man patinka, taciau nesuprantu, ko jie skiriasi, iskyrus pavadinima, nes charakteristikos tokios pacios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fijora: 30 balandžio 2008 - 11:23
QUOTE(Fijora @ 2008 04 30, 12:22)
Savo svetainei ieskau siaustinio kilimo. Nusiziurejau pora kilimu Hobby hall kataloge. Man reiketu rudos spalvos, ismatavimai 1.2x1.6.

My Webpage

Abu variantai man patinka, taciau nesuprantu, ko jie skiriasi, iskyrus pavadinima, nes charakteristikos tokios pacios.

aga
tik viena gali ir pati issiplauti
a kita rekomenduoja valyti valykloje g.gif
Atsakyti

My Webpage

Šiaip aš tau patarčiau atvažiuoti į kokią pardę apčiupinėti apžiūrėti ax.gif KLP Šilo pasaže yra Dubingių salė kilimais prekiauja. nerealiai gražių yra ir dar 30 proc nuolaida smile.gif arba Ermitaže ax.gif kokio reikia dydžio atpjauna vietoj apsiuva ax.gif

Kiek esu girdėjus tie neblogi kilimai tie ilgasiūliai pasišiaušę biggrin.gif
Atsakyti

My Webpage

As pirkciau is parduotuves, paciupinejus, tokiu nemazai kur yra- ir senukuose, ir baldu rojuj maciau (kainos nesikandzioja). Nes kokybe irgi svarbu, vieni ju buna tokie standesni, tvirtesni, kiti minkstesni ir praktiskai be jokio apatinio sluoksnio. Be to ir patys siaustukai ivairaus stambumo buna smile.gif Bet siaip man tie kilimai labai graziai ziurisi, tik idomu ar gerai siurbliujasi rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte pasidalinti patirtimi kur įsigyti vilnonį ar šiaip geresnį kilimą už normalesnę kainą? Persiškų neįkertu rolleyes.gif lotuliukas.gif
Dubingiuose mačiau tokių lyg ir nieko, bet 5000 - 6000 Lt. Brangoka man. g.gif

Gal kas domėjotės ar yra normalių kilimų Gariūnuose?
Atsakyti
Niu kodel visi pamirsta tuos pacius Lentvario kilimus? Tikrai siulyciau nuvaziuot i ju teritorijoj esancia parduotuve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 06 20, 13:15)
Niu kodel visi pamirsta tuos pacius Lentvario kilimus? Tikrai siulyciau nuvaziuot i ju teritorijoj esancia parduotuve 4u.gif

Tai kad tie "Lentvario kilimai" beveik visiskai nesireklamuoja. schmoll.gif O siulo tokia paslauga, kaip ranku darbo kilimas, sukurtas dizainerio, kuris atvaziuoja i klientu namus ir sukuria butent tiems namams kilimo eskiza, ir jei tinka, kilimas isaudziamas per kelias savaites. Visa netycia apie tai suzinojom uzsuke i parduotuve. Nusprendem ir uzsisakyti. Rezultatu labai patenkinti, tik galetu vilnonis kilimas maziau pukuotis, bet sako, tai laikina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 06 20, 22:37)
O siulo tokia paslauga, kaip ranku darbo kilimas, sukurtas dizainerio, kuris atvaziuoja i klientu namus ir sukuria butent tiems namams kilimo eskiza, ir jei tinka, kilimas isaudziamas per kelias savaites.

Susidomejau bigsmile.gif
Kiek tokia paslauga kainuoja? ax.gif

Siaip is brangesniu (laabai brangesniu) tai yra nerealiai graziu kilimu "Vadasigoj"
(Domus galerijoje), jie prekiauja ispanu dizaineres Nani Marquina kilimais.

http://img247.images...zm103322qb9.jpg
Atsakyti
O mes neseniai kiliminę dangą pakeitėm kamštine grindų danga... Kiliminę turėjom miegamajame, bet per 5 metus ji taip nusidėvėjo doh.gif ... Prieš tai vieno kamb bute kai gyvenom irgi kambary buvo kiliminė, bet dabar jau žinau, kad jos struktūra (tokia kaip austinė) daug patogesnė ir nebijo "naudojimo-vaikščiojimo"... O šita taip susiplojo, kad nieko išsiurbti negalėjau...
Atsakyti
Palnuojam bute pasikeist kiliminę dangą. Gal galite patarti, ar geriau dėti visame bute vienos spalvos dangą, ar derinti pagal kambarius. Labiau tiktų svetainėje ir koridoriuj ruda, vaikų kambary - pilka arba žalia, o miegamajame - pilka arba melsva. Ar neatrodytų juokingai toks margumynas? Ar geriau apsiriboti visame bute tarkim viena, daugiau mažiau neutralesne, spalva, pvz. ruda?
Atsakyti