Kazkaip as irgi kilimines dangos nea! Vien tik dulkes...

QUOTE(rytorasa @ 2009 06 29, 13:41)
Niekada nedėčiau kiliminės dangos, nebent mažą kilimėlį prie lovos ar svetainėje po stalu. Kiliminė danga- pats didžiausias dulkių "rinkikas".. brrrrrr...
ir dulkių siurblys čia mažai padeda... 

Papildyta:
QUOTE(Jurmur @ 2008 11 27, 22:27)
Norejau pasiteirauti, gal kas esat girdeja ar gali vaikeliui (1,5 metuku) buti kokia nors alergija nuo vilnonio kilimo - pries 4 dienas pirkom vilnoni indiska kilima dukreles kambariui, ir kazkaip sutapo, kad jau 2 diena kai tik ja paguldau kambary ir ji uzmiega, per miegus pradeda koseti, tokiu sausu kosuliu ir nezinau ar cia persalimas, o gal cia nuo kilimo siandien iskilo tokia mintis?????
gali buti,poliklinikoje daromas alergijos testas 145lt,pasidarykite ir neliks abejoniu.Mano dukros veidukai negrazus,manau ,kad kilimine danga kalta.todel naujame name tik kamstine dejome.
mes turim salione ir vaiku kambaryje kilimine danga ir labai liuks, kol vaikas mazas l.gera danga, gali but garantuotas kad nesusals uzpakaliuko kaip ant laminato, manau kilimine danga daug geriau nei laminatas, aisku naturalaus medzio nekeisciau i nieka kita bet renkantis pgl kaina tai rinkciausi kilimine danga o ne laminata. valyme problemu nera jokiu, aisku jei nesat terliai, juk dabar tiek daug valymo priemoniu yra kad gali beveik viska isvalyti, vanish man viska isvalo, dad problemu su valymu kaip ir nera, o del dulkiu tai ir ant laminato kaupiasi jos, jei ju nenuvalysi nuo jo tai ir tas pats poveikis, nu zodziu kiekvienam savo...
Na jau laminata kaip sunku gerai isvalyti
niekada jo nebedeciau jokioje patalpoje. Kilimine danga tikrai gerai, kai mazas vaikas visur ant grindu ropineja, o geras siurblys lengvai ja isvalo. O del tu basu koju, tai na mes kazkaip nevaikstom visai basom, man tai
. Beje pedu demes ant laminato butu manau ne ka geriau nei perejus kilimine danga....

pas mus salione yra laminatas, virtuvej ir kalidoriui plyteles, o visuose miegamieji ir laiptai iskloti kilimais
man kilimas suteikia jaukumo namams, bet tik reikia tureti gera siurbli, nes kitaip tai
kol turejom paprasta siurbly, tai kosmaras kol viska issiurbliuodavom (vyrs buvo pasiemes si darba
), paskiau isigyjom dysom, tai nerealiai geras daiktas
ir prolbemu nerasta
bet kas del vaiku, tai biski neprakistka kilimai salionuose,nes tai vaiaks ispila ka nors tai vel kas nors
todel lamiontas gerene iseitis, nes isvalai ir viskas 

Laba vakara
Norėčiau mamyčių patarimų kurios turi kilimus...niekaip nepanaikinam kvapo...gal yra koks specialus purškalas ar milteliai kurie sugeria kvepą? ploviau tris kartus bet kvapas nedingsta niekaip. Jau net kyla mintis kad į valyklą reiks nešti
Dėkui už atsakymus

Norėčiau mamyčių patarimų kurios turi kilimus...niekaip nepanaikinam kvapo...gal yra koks specialus purškalas ar milteliai kurie sugeria kvepą? ploviau tris kartus bet kvapas nedingsta niekaip. Jau net kyla mintis kad į valyklą reiks nešti

Dėkui už atsakymus

QUOTE(levrete @ 2009 06 30, 08:51)
Na jau laminata kaip sunku gerai isvalyti
niekada jo nebedeciau jokioje patalpoje. Kilimine danga tikrai gerai, kai mazas vaikas visur ant grindu ropineja, o geras siurblys lengvai ja isvalo. O del tu basu koju, tai na mes kazkaip nevaikstom visai basom, man tai
. Beje pedu demes ant laminato butu manau ne ka geriau nei perejus kilimine danga....

jai geras laminatas jokio vargo.nei dulkiu nesimato ir plaunasi gerai.reikia tik perkant apsiziureti ir nepirkti pirmo is eiles. o del kilimines dangos tai niekada gyvenime

na, as nevisai sutinku del dulkiu ir bakteriju. Toks jausmas, kad kilimai jas gamina...
Man pati baisiausia danga yra laminatas - prie jo limpa, elektrinasi net plastmasiniai popieriukai. Viskas kauksi
Del kainos, gero kilimo kvadratas kainuoja brangiau negu laminatas. kai kas megsta puikuotis, kad ismeciau kilimus kai prasigyvenau...
Prieziura. Pas mus sviesus, vilnoniai kilimai. Beveik balti. Svaru, tvarkinga. Dulkiu debesu nemaciau.
gal dar faina ir medines grindys, bet ju prieziura - bet kuo neisplausi, lakai, ibrezimai.
As esu uz kokybiska kilimine danga. naujuose namuose taip pat, labai daug kur bus kilimine danga. Nes taip mums jaukiau, graziau ir labai tvarkinga. O priziureti labai paprasta.

Man pati baisiausia danga yra laminatas - prie jo limpa, elektrinasi net plastmasiniai popieriukai. Viskas kauksi

Del kainos, gero kilimo kvadratas kainuoja brangiau negu laminatas. kai kas megsta puikuotis, kad ismeciau kilimus kai prasigyvenau...
Prieziura. Pas mus sviesus, vilnoniai kilimai. Beveik balti. Svaru, tvarkinga. Dulkiu debesu nemaciau.
gal dar faina ir medines grindys, bet ju prieziura - bet kuo neisplausi, lakai, ibrezimai.
As esu uz kokybiska kilimine danga. naujuose namuose taip pat, labai daug kur bus kilimine danga. Nes taip mums jaukiau, graziau ir labai tvarkinga. O priziureti labai paprasta.
Pasidalinsiu patirtimi ir aš
. Kai gyvenom bute, buvom susidėję kiliminę dangą - daugiau to nedaryčiau
. Kai prieš dvejus metus persikėlėm į namą, nusipirkom natūralaus pluošto kilimą iš vilnos ir lino. Praeitą savaitę vis dėlto nusprendėm jį atiduoti. Nes jau du metai, o vilna šertis nebaigia
. Kas pradžioj darėsi, tai baisu papasakot. Negana to, vasarą jis skleidžia nemalonų kvapą (kodėl būtent vasarą nesuprantu
).
Žinoma su kilimu jaukiau, bet vilnonio daugiau nepirkčiau

Žinoma su kilimu jaukiau, bet vilnonio daugiau nepirkčiau