Sole, ko gi tu nerimauji???? gal Jokubelis geru teciu isaugs, leles vaikysteje pasupes

man tai atrodo labai puiku. Kur kas smagiau ziureti i berniuka, kuris mokosi svelniai rupintis lelyte nei i toki, kaip kad pries kelias dienas sutikom du berniukus 4 ir 5 metu, kurie Ilze norejo supjaustyti, musti, saudyti ir t.t. Ko gi cia bijoti tu leliu

Leles, manau, turetu buti aktualu ne tik moteriskos lyties vaikams. Mokytis auginti vaika svarbu visiems, nes teks

O tokiu kvailu (mano nuomone) motinisku nuogastavimu pasekme - daugybe vyru, kurie mano, kad vaiku auginimas yra grynai moteriskas reikalas!
Taigi, moteriskes, meskite tuos nenormalius prietarus ir neauginkite savo sunu "vyriskai". Patys geriausi vyrai yra tie, kurie myli savo vaikus (ir savo moteris), o ne tie kurie yra "vyriski"
Beje, ar tik ne Ilze ji tom lelem taip sudomino praeita savaitgali?
Ilze, pvz pries kelias dienas pareiske, kad jai reikia sautuvo, nes jos darzelio grupes draugas jai pareiske, kad va as turiu, o tu neturi. As, tiesa sakant, nepirksiu sautuvo, ir jai isaiskinau kodel (nekenciu smurto). Taciau masinelemis, tegu zaidzia kiek sirdis geidzia (jai beje patinka) ir nieko tame blogo as nematau
As Jokubui pati lele Kaledom atnesiu, jei tu ne