Įkraunama...
Įkraunama...

ar leisti berniukui zaisti su lelemis?

pritariu tiems, kas sake, kad tokio amziaus vaikas dar nezino jokiu stereotipu, visuomenes nuostatu ar nukrypimu bei kt. nesamoniu.
pati vaikysteje ignoruodavau tevu pastangas "itupdyti" mane i tai, kas ju nuomone mergaitiska, ir ju siaubui, dievinau zaisti kara biggrin.gif
ar dovanot lele? padovanokit -- tegu zaidzia ir atsizaidzia, gal nebus tokios dideles traukos i ta "mergaiciu kampeli" darzelyje ir aukletojos neskescios rankom.
Atsakyti
Keistas klausimas: ar leisti?.. Tai gal man ir iš savo penkiametės mergučės atimti mašinytes? Bet ar tada aš galėsiu sėsti už savo mašinos vairo, o tėtis - maudyti dukrą? Ir kodėl neleisti žaisti? Jei tuo metu reikia valgyti, taip, tada reikia padėti lėlę. Bet jei vaikas pavalgęs, jei tinkamas metas žaidimams - valio!
Atsakyti
Musu 2.3 metu sunus irgi turi viena zaislini kudiki. Tai jis irgi ji labai myli aprengia, pamaitina, bara, stato i kampa rolleyes.gif nu rupinasi kaip tikras tetis. Ir man net nekilo noro neleisti jam zaisti su lele.
Atsakyti
Mano dukrytė. kai buvo trejų metų, jokių lėlių nepripažino, geriausi žaislai jai buvo mašinos, o dabar negali atsiplėšti nuo savo Barbių namo. Draugės dukrelė jau keturių, tačiau gavusi dovanų lėlę, pareiškė - juk aš su lėlėm nežaidžiu, jai geriausi žaislai - mašinos ir šautuvai. Tikrai jokių stereotipų nėra, nėra ko drausti vaikučiui žaisti su tuo, kuo jis nori
Atsakyti
Mes su broliu,kai likdavom vieni namie (jis 3 metais vyresnis) pasidarydavom toookius makijažus biggrin.gif ir žaisdavom kartu,tai su mašinom,tai su lėlėm... Na,normalūs mes žmogėnai atrodo,nei py...jis,nei aš... schmoll.gif jei sūnus mano žaistų su lėle- nereaguočiau niekaip,jis juk būsimas tėtis pagaliau, gal bus išlikęs teigiamas požiūris į leliukų priežiūrą, o paskui sakys žmonai,kad su "lėlėm" tik mergaitės žaidžia... doh.gif
Atsakyti
Pažįstų vaikiną, kuris žaisdavo vaikystėje su lėlėm. Na, jokiu iškrypėliu jis netapo, tik visada gerai surardavo su merginom, net tokiam amžiuje, kai paprastai berniukai vien už kasų tampo ir pravardžioja, buvo draugiškas ir taip nesielgė. O ir charakteris jo neblogas ir gyvenime jau daug pasiekė, nors labai jaunas yra. Žodžiu, nieko baisaus tos lėlės, kartais net į gerą gali būti mirksiukas.gif
Draugės sunus (6 metų) irgi megsta leles, lygiai taip pat, kaip ir mašinas, konstruktorius, robotus ir visą kitą 4u.gif O viena draugė niekad nežaisdavo su lėlėm, tik su mašinom ir šautuvais, o dabar yra moteriška, drąsi bei ryžtinga, bet kartu ir švelni smile.gif Manau, tai normalu, nereikia nerimauti dėl tokių dalykų. 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif prajuokinot.. as 5 metu mergaite turejau konstruktoriu "jaunasis elektronikas". Puikiai ismaniau, kas tai yra elektros grandine, turejau amzinojo variklio vizija, deja, pasirode, kad tai kintamosios sroves saltinis. Mokykloje per elektrotechnikos darbu pamokas mokytas tevams gyre, kad tokia genealia mergaite turi, o tie tik pasijuoke gerokai grize namo. Nu ir ka mane traukia tik vyrai, bet namuose moku pakeisti lemputes, pasigaminti patronus ir zinau kaip apsvietima pasigaminti tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi galvoju,kad čia nėra jokios problemos.... blush2.gif

Mano dukra sėkmingai žaisdavo su mašinomis.
O trimetis sūnus irgi žaidžia su lėlėmis.... be jokių seksualinių motyvų.....
Beje ir lėlės yra labai jau su lytim..... ax.gif .... tokie kūdikėliai..... (sesių palikimas).
Jis dar pasirenka su kuo žais.Su berniuku ar mergaite.
Pasižiūri ir viskas aišku..... rolleyes.gif
Tai tarsi lytinis auklėjimas..... priimu pati taip..... biggrin.gif
Atsakyti
Jei tėvai labai netolerantiški ir įsivaizduoja, kad tai padarys sūnų gėjumi, tai klysta.. Bet jei jau taip, tai vis tiek nemanau, kad reikia atimt.. Abiejų lyčių vaikai turėtų pažinot abiejų lyčių žaislus ir pan. Jei atimama, tai gal net gal panašu į vienos kažkokios "pusės" nuslėpimas.. Ko tikrai nereiktų slėpt schmoll.gif O be to, juk jei su lėlėm LABAI žaidžia, mėgsta jas rengt..tai gal koks žymus dizaineris išaugs? g.gif tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas per klausimas! Aisku kad LEISTI. As pati vaikystej labai megau su pusbroliu kareivius zaisti, bet del to labai gedijausi ir slepiau, nes gi mergaite doh.gif As uz tai kad vaikai turetu galimybe isbandyti ivairiausius vaidmenis.
Atsakyti
temos autore,kaip tavo berniukas gyvena? tema sena,bet gal užsuksi čia? ax.gif
beje, aš žaisdavau su mašinom, mano brolis su lėlėm-abu normalios pakraipos:)
iš kur čia ištraukėt,kai berniukui negalia žaisti su lėlėm? g.gif gal turit kokį str.,kad berniukas,žaisdamas su lėlėm tapo gėjumi? g.gif
ir dar-vienas žymus gydytojas visą savo vaikystę pražaidė su lėlėm-gydė,migdė jas ir pan smile.gif jo orientacija normali mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano sesers berniukas buvo uzsimanes vezimelio lelei, tai niekas per daug nepanikavo, nupirko ta vezimeli, neypatingai daug zaide su juo, o dabar seses juo leles vazineja. Berniukas kaip berniukas, tiesiog pazinimo procesas toks buvo. As irgi su masinelem zaizdavau, jokiu nukrypimu smile.gif
Atsakyti