Pavalgyt mes daznai vaziuojam i kinieciu restorana "Auksinis liutas". Aplinka ten gal ir ne kokia, bet maistas, tai mmm...
Ypac sriubos
Zinoma, skonio reikalas
QUOTE(dontstop @ 2007 05 17, 15:56)
O siaube
Seniai bebuvau Klaipėdoj, bet šiandien susirašinėjau su klaipėdiškais ir sužinojau, kad dabar populiariausias klubas Honolulu. Kokie būtų atsiliepimai?
Seniai bebuvau Klaipėdoj, bet šiandien susirašinėjau su klaipėdiškais ir sužinojau, kad dabar populiariausias klubas Honolulu. Kokie būtų atsiliepimai?
Vat ten nesu buvus
QUOTE(cavalli @ 2007 05 17, 16:01)
Pavalgyt mes daznai vaziuojam i kinieciu restorana "Auksinis liutas". Aplinka ten gal ir ne kokia, bet maistas, tai mmm...
Ypac sriubos
Zinoma, skonio reikalas 
O kurioje vietoje yra tas restoranas? Kiek žinau Klaipėdoje yra daug kiniečių restoranų. Kaži, kuris geriausias (skaniausiai ir pigiausiai gamina)? Neseniai buvau Vėtrungėj kiniečių restorane, bet man nelabai patiko sriuba, o koldūnai tai iš viso
QUOTE(Meilė @ 2007 05 17, 17:12)
O kurioje vietoje yra tas restoranas? Kiek žinau Klaipėdoje yra daug kiniečių restoranų. Kaži, kuris geriausias (skaniausiai ir pigiausiai gamina)? Neseniai buvau Vėtrungėj kiniečių restorane, bet man nelabai patiko sriuba, o koldūnai tai iš viso
Porą suvalgiau ir daugiau negalėjau praryti nė kąsnio (šlykštūs)
Tai atidaviau vyrui, o iš jo atėmiau avienos troškinį, kuris buvo pakenčiamas 
Hmm
QUOTE(cavalli @ 2007 05 17, 18:32)
Hmm
Kaip cia dabar paaiskint
Prie seno turgaus, ten seniau buvo kazkoks medziotoju baras ar uzeiga, net nepamenu. Ten toj gatvelej, kur konceliarines prekes buvo, toliau pavaziavus iskart ir yra
Mums irgi, kiek kur buvom, niekur nebuvo taip skanu kaip ten 
Žinau ir esu ten vieną kart buvus, bet jau senokai
QUOTE(Meilė @ 2007 05 17, 19:38)
Žinau ir esu ten vieną kart buvus, bet jau senokai
Kadangi mane vaišino, tai nei kainų, nei viso meniu nelabai žinau. Net pati nesirinkau patiekalo. Buvom su draugais, kurie ir užsakė kažkokį vieną didelį patiekalą 
Aha, yra ten tokios dideles porcijos, mes irgi jas uzsisakom, kai bunam daugiau zmoniu
man tia pietauti patinka "buon apetito" Pramogų banke, man skanu ten
QUOTE(dontstop @ 2007 05 17, 15:56)
O siaube
Dabar kiek teko girdėti jis uždarytas, bet eiti nelabai gal verta - ten daugiausia 12-15 metu jaunimelis
O dėl "Memelio" labai pritariu
QUOTE(Marsella @ 2007 05 18, 22:51)
Dabar kiek teko girdėti jis uždarytas, bet eiti nelabai gal verta - ten daugiausia 12-15 metu jaunimelis
QUOTE(cavalli @ 2007 05 18, 21:58)
Mačiau savo akimis
QUOTE(Marsella @ 2007 05 19, 15:14)
Mačiau savo akimis
Mes nuėjom į tą Klaipėdos viešbutį tai sugalvojom užsukt, tai net nepatogu pasidarė
nežinau ar taip visada, bet tikrai daug mažyliukų
gal ten pagal laiką suskirstyta, valandomis, gal vėlesniu laiku mažųjų neįleidžia

aha, pagal laiką
Apie barus- picas valgau mambo picoj, labai mėgstu kinų virtuvę-tik tų restoranų jau belekiek privisę
Dar prisiminiau, lankomės Juodam katine prie Europa Royal. Paragaukit kada blynelių su vištiena ir grybų padažu
Dazniausiai i kavine uzsuku isgerti kavos ar vyno. Taciau is to, kiek yra teke valgyti, galeciau rekomenduoti Jola, Jorka, Troba, Tris Mylimas
.
QUOTE(bitee @ 2007 05 27, 22:07)
Dazniausiai i kavine uzsuku isgerti kavos ar vyno. Taciau is to, kiek yra teke valgyti, galeciau rekomenduoti Jola, Jorka, Troba, Tris Mylimas
.
"Trobikė" mano darbo vieta