Mes taip pat, kaip ir visi kiti vaikučiai, augam ir tobulėjam
Sveikos
Jau Pauliukas daug ką supranta, kai paprašai parodyt kokį daiktą, tai su rankyte parodo. Moka pasakyti - mama, mū, niam niam, lababa ( kas reikštų labanakt), va
Auginamės antrą dantuką
Laukiam artėjančio gimtadienio ir krikštynų
Ramune, o kaip jums su valgymu? Ar duodat jau Poviliukui ka stambiau?
Pas mus tais situacija liudna, jatau, kaip reiks išmokt valgyt, nežinau, jau net baimė ima
Daviau tyrele daržovine, ten nuo 15 men ir su stambesniais bulviu gabaliukas, tai žiaugčiot pradėjo, baisu.... Nežinau, ar čia dėl to gomurio, ar, nežinau...
Pas mus tais situacija liudna, jatau, kaip reiks išmokt valgyt, nežinau, jau net baimė ima
QUOTE(vilmux x @ 2007 10 10, 17:48)
Ramune, o kaip jums su valgymu? Ar duodat jau Poviliukui ka stambiau?
Daviau tyrele daržovine, ten nuo 15 men ir su stambesniais bulviu gabaliukas, tai žiaugčiot pradėjo, baisu.... Nežinau, ar čia dėl to gomurio, ar, nežinau...
Valgom mes pagrinde dar vis skystesnį maistą. Daržovių košę ir mėsytę sumalu su blenderiu, grūdines košes Milupos, valgo varškę, jogurtą, obuolį ar bananą su šaukšteliu paskutu. Pats pagriaužia džiuvėsį ar baronką, bet įsigudrino labai greitai juos perkąsti, o tada laiko gabalą burnytėj. O man tada šokas, kad nepaspringtų
O pas mus dantukai pasipylė
QUOTE(RamuneR @ 2007 10 11, 10:51)
Valgom mes pagrinde dar vis skystesnį maistą. Daržovių košę ir mėsytę sumalu su blenderiu, grūdines košes Milupos, valgo varškę, jogurtą, obuolį ar bananą su šaukšteliu paskutu. Pats pagriaužia džiuvėsį ar baronką, bet įsigudrino labai greitai juos perkąsti, o tada laiko gabalą burnytėj. O man tada šokas, kad nepaspringtų
Bet po truputį jau stengiuosi tirštinti maistą: duonytę juodą (jos trupinukus) mėgsta su sultiniu, daržovių sriubą jau su stambesniais gabaliukais duodu. Bet man duodant kietą maistą bus ramiau tik tada, kai susius gomuriuką 
Šiandien jau trečią aptikau 
Kaip smagu girdėti
QUOTE(Ziogutis @ 2007 10 11, 14:06)
Jau, kad reikėtų, tai ne tas žodis
QUOTE(RamuneR @ 2007 10 12, 09:08)
Jau, kad reikėtų, tai ne tas žodis
Gal susiskambinam kitos savaitės pradžioje ir susiderinam kurį vakarėlį 
sutarėm
Sveikos
As su paciom didziausiom naujienom
Mes jau po gomuriuko operacijos
Isoperavo mus antradieni,o penktadieni i namucius isleido.Gydytojos zodziais viskas pavyko labai neblogai
,bet as dar dziaugiuos atsargiai.
Sunkiausios buvo pirmos dvi dieneles,dabar jau visai neblogai,tik tokie kaip piktumo priepoliai retsykiais uzeina
Na bet mes jau daug istverem,tai ir su siom bedelem susitvarkysim
As su paciom didziausiom naujienom
Isoperavo mus antradieni,o penktadieni i namucius isleido.Gydytojos zodziais viskas pavyko labai neblogai
Sunkiausios buvo pirmos dvi dieneles,dabar jau visai neblogai,tik tokie kaip piktumo priepoliai retsykiais uzeina
Oi, Zuze, labai džiaugiuosi už jus
Negražu, bet truputėli, jums pavydžiu, kad jus jau po visko
Musu visa tai dar laukia
Papasakokit smulkiau, kiek laiko operavo, ka valgėt po operacijos....
QUOTE(vilmux x @ 2007 10 14, 15:21)
Oi, Zuze, labai džiaugiuosi už jus
Negražu, bet truputėli, jums pavydžiu, kad jus jau po visko
Musu visa tai dar laukia
Papasakokit smulkiau, kiek laiko operavo, ka valgėt po operacijos....
Aciu
Operavo mus 2,5 val.pas maniske buvo(kaip gera sakyti buvo,o ne yra
Nepergyvenkit, ir jums bus viskas gerai,as net pati stebiuosi kaip greit vaikai atsigauna ir pripranta prie naujoviu
Sveikutės visos, jau senokai čia buvau.
kaip smagu Zuze.kad jūs jau po visko. Tikra tiesa,kad vaikučiai greitai atsigauna. Norėjau paklausti: ar po op. neatrodė pasikeitęs mažiukės balsas? aš kiek atsimenu maniškis keistai kalbėjo gal kokias 2 dienas.o po to lyg ir viskas susitvarkė,o gal aš pripratau...
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.