aš irgi jau pradėjau, beveik įpusėjau
 bet dar darbo darbeliooo
  bet dar darbo darbeliooo   

Tiesiog ieskojau sau papildomos mokymosi medziagos ir aptikau puikias knygas apie leliu gamyba, ivairias gamybos technologijas, drabuziu dizaina, dazyma, tiesiog nuo-iki
 Tiesiog ieskojau sau papildomos mokymosi medziagos ir aptikau puikias knygas apie leliu gamyba, ivairias gamybos technologijas, drabuziu dizaina, dazyma, tiesiog nuo-iki   Knygutes galite atsisiusti prisiregistravusios tinklapyje www.torrents.ru ir atsisiusti jas naudodamosi specialia torentams atsisiusti skirta programa.
 Knygutes galite atsisiusti prisiregistravusios tinklapyje www.torrents.ru ir atsisiusti jas naudodamosi specialia torentams atsisiusti skirta programa. 

Dabar reikės peržiūrėt... Laaabai ačiū
  Dabar reikės peržiūrėt... Laaabai ačiū   
   Nieko įspūdingo, nes specialiai nepirkau jokių medžiagėlių, jokių blizgučių, o panaudojau tai, ką turėjau. Reikės, visgi, dar kokius karoliukus suverti ant kaklo, kad tą siūlę paslėpčiau... Kaip pirmoji (ir paskutinė) iš siūtų, tai atsižvelgiant į turimus išteklius, manau gerai pavyko
  Nieko įspūdingo, nes specialiai nepirkau jokių medžiagėlių, jokių blizgučių, o panaudojau tai, ką turėjau. Reikės, visgi, dar kokius karoliukus suverti ant kaklo, kad tą siūlę paslėpčiau... Kaip pirmoji (ir paskutinė) iš siūtų, tai atsižvelgiant į turimus išteklius, manau gerai pavyko   

labai fainuolė
 labai fainuolė   daili šukuosena ir apskritai-plaukai atrodo labai natūraliai, nors berods-jie iš siūlų, ar ne? (man tik tas kaspinas plaukuose nelabai reikalingas ir ne ypač dera su drabužiams naudotomis medžiagomis)
 daili šukuosena ir apskritai-plaukai atrodo labai natūraliai, nors berods-jie iš siūlų, ar ne? (man tik tas kaspinas plaukuose nelabai reikalingas ir ne ypač dera su drabužiams naudotomis medžiagomis) 

Nagi stengiaus, stengiaus
 Nagi stengiaus, stengiaus   Daug plastinių ir kosmetinių operacijų teko šiai damai išgyventi
  Daug plastinių ir kosmetinių operacijų teko šiai damai išgyventi   Plaukus padirbau tikrai iš siūlų. Dabar dėl to kaspino...Na, man norėjosi kaip nors tuos plaukus patvarkyt, kuo nors surišt ar ką. Tai "ant greitųjų" kaspiną užrišau.
  Plaukus padirbau tikrai iš siūlų. Dabar dėl to kaspino...Na, man norėjosi kaip nors tuos plaukus patvarkyt, kuo nors surišt ar ką. Tai "ant greitųjų" kaspiną užrišau.  Vienų palaidų kažkaip nesinorėjo, detalės trūko, o kitko nieko neradau plaukams. Ilgainiui gal tą kaspiną kas nors pakeis
 Vienų palaidų kažkaip nesinorėjo, detalės trūko, o kitko nieko neradau plaukams. Ilgainiui gal tą kaspiną kas nors pakeis  
 . dabar gal kada prigriebsiu modeliną... Bet dar negreit, labai užsissėdėjau prie šios, išsiilgau fizinės veiklos
 . dabar gal kada prigriebsiu modeliną... Bet dar negreit, labai užsissėdėjau prie šios, išsiilgau fizinės veiklos   Dar kartą dėkoju už pagyrimus
 Dar kartą dėkoju už pagyrimus   Smagu, kai tokios pažengusios lėlininkės įvertina mano, pradžiamokslės, darbelį...
  Smagu, kai tokios pažengusios lėlininkės įvertina mano, pradžiamokslės, darbelį...  

Na, mane pavyzdziui tokios ivairios knygeles ikvepia, atsiranda nauju ideju ir pan.
 Na, mane pavyzdziui tokios ivairios knygeles ikvepia, atsiranda nauju ideju ir pan.