Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės, lėlytės, lėlytukės

blush2.gif na tokios kur i akis nekristu.....o seip manau kad siuvimo masuna cia labai pravestu.....kad ir vaikiska...kokia...vis siules tiesesnes smile.gif
Atsakyti
Na taip, jauciu kad be siuvimo masinos neissiversiu.
Atsakyti
Na, jau nudažiau savo lėlės galvutę. Dabar reikės tik kokių gražesnių medžiagėlių kur nors paieškoti, karoliukų, nėrinių ir pan. Sugalvojau gražią suknutę, bet tokiai neturiu gražios medžiagos ir kitų smulkmenų ax.gif ... Na, ir dar plaukų, be abejo, reikia. Tik kaip prie galvos juos reikėtų pritvirtinti g.gif Reikėtų pasidomėt kaip tai daroma. Na štai kas išėjo nudažius tą molio (tiksliau, modelino) gabalėlį blush2.gif bigsmile.gif ...
user posted image user posted image
Atsakyti
Tiesa pasakius as galvojau, kad cia vyriskis bus, man tokie grazus jo bruozai ir ta naturali spalva jam taip tiko.
Na o vakar cia vienai savo lelei sukuosena dariau, tai plaukus su karstais klijais, pistoletu klijavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimikas: 03 rugsėjo 2008 - 20:54
QUOTE(laimikas @ 2008 09 03, 21:52)
Tiesa pasakius as galvojau, kad cia vyriskis bus, man tokie grazus jo bruozai ir ta naturali spalva jam taip tiko.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nuliūdinau ? ax.gif Na, gal nuotraukoj taip ir susimatė, bet man atrodo, kad veide nėra jokių vyriškų bruožų. Atrodo kaip tik, ryškūs skruostikauliai, didelės akys ir lūpos biggrin.gif Palaukit, šukuoseną dar sutvarkysiu, tai bus tikra dama mirksiukas.gif
Atsakyti
Na gal, nes nuotraukoj tai kai nenudazytas tai tikrai atrode vyriskis. As kai vyra dariau tai kai daziau tai vos moters nepadariau, bet greit viska istaisiau. Ir siaip man moterytes nelabai iseina, tai gal ir izvelgiau.
Leles
Cia mano pirmasis ir snd dar idejau savo busimu leliu galvas.
Atsakyti
Man irgi pasirodė, kad Jurvitė vyrą darys, bet kai makiažą padarė, tai jau kaip ir moteriškė wink.gif, o pas tave ,Laimikai, tai matau ir porą moteriškų galvų vyrams į kompaniją, tiek galvų turi greičiau jiems kūnus padaryk smile.gif
Atsakyti
Tos galvos berods pas mane jau nuo pavasario blush2.gif Ir tik dabar atejo pas mane vel ikvepimas, taigi darysiu kunus.
Atsakyti
manau kad jurvite viska isspres su sukuosena ir niekam abejoniu net nekils......nors blush2.gif ir man kaskaip pradzioj atrode kad vyriskis nusimato...na bet makiazas bigsmile.gif viska pasake.....laukiam pilno vaizdo smile.gif
Atsakyti
na merginos kur jusu darbeliai...toks grazus savaitgalis buvo..turbut ne viena prie lelytes ir neprisedot. drinks_cheers.gif .....as tai vis prabegom....tarp darbo ir miego pazaidziu.....jau turiu nemaza plikiu komanda.....reiks vest pas stilista sukuosenu pataisyti rubeliu pasisiuti......tik va sarmata 20 amziuje neturiu skaitmeninio fotoaparato.....ir negaliu jums pasirodyti....bet as butinai kaska sumastysiu kai aprenksiu nuogaliu armija g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2008 09 09, 10:02)
na merginos kur jusu darbeliai...toks grazus savaitgalis buvo..turbut ne viena prie lelytes ir neprisedot. drinks_cheers.gif .....as tai vis prabegom....tarp darbo ir miego pazaidziu.....jau turiu nemaza plikiu komanda.....reiks vest pas stilista sukuosenu pataisyti rubeliu pasisiuti......tik va sarmata 20 amziuje neturiu skaitmeninio fotoaparato.....ir negaliu jums pasirodyti....bet as butinai kaska sumastysiu kai aprenksiu nuogaliu armija  g.gif

Maniske nuoga ir be galuniu sad.gif Vis neprisiruosiu aprengt. na tikiuosi savaitgali bus blogas oras, lis ir galesiu pazaisti smile.gif
Atsakyti
cupe tokiu dailiu garbaneliu nusipirkau......is uozvienes sena rankine siuvimo masina parsitysiau.....prisirinkau atraizeliu ir laukiu blogo oro..........o tada kaip is gausybes rago turbut kad pasipils pas mus cia lelyciu 4u.gif
Atsakyti