Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylė išgirdo grojančią karuselę.......

Nutariau ir aš parašyti savo mažylės atėjimo istoriją, rašytoja gera tikrai nesu, bet pabandysiu .

Tai buvo abipusė meilė iš pirmo žvilgsnio ... 2005m.susituokėme ir iškart panorome savo šeimoje turėti mažą žmogeliuką. Kiekvieną mėnesį, ne po vieną kartą darydavau testukus ir vis I, bet išaušo kovo 17d. rytas, kada testukas parodė II juosteles. Iš pradžių nepatikėjom, širdis daužėsi, bet su vyru džiaugėmės be proto ....
Kovo 24 d. mes jau pas gydytoją, viskas gerai, žirniukas matosi thumbup.gif
Balandžio 3d. grįžusi iš darbo pietums, pamačiau rusvas išskyras , labai išsigandau pradėjau verkti krokodilo ašarom cry.gif nejaugi netekau savo lialiuko, nejaugi ........išsigandau, paskambinau vyrui, kalbėti negalėjau, šiaip ne taip pasakiau, kas atsitiko, atlėkė iškart iš darbo, nuramino, pasakė, kad viskas bus gerai- patikėjau unsure.gif Tą pačią dieną nuvažiavom pas gydytoją. Gręsiantis persileidimas, placenta atšokusi nuo gimdos kaklelio .... O Viešpatie......Patarė gultis į ligoninę, nesutikom, nes ligoninėje ir taip slogi atmosfera, prisiekiau, kad namie eisiu tik iki tualeto.....Taigi gulimas riežimas buvo du mėnesius. Bet viskas ne veltui, sustiprėjau, gimda priaugo ir viskas buvo gerai .
Įsitikinusi buvau, kad nešioju berniuką, žinoma, nebuvo jokio skirtumo. Sužinojom, kad mano pilvuke gražiai auga mergytė , laimei nebuvo ribų, aš tikrai jau tuoj būsiu mama , pinsiu kasytes, pirksiu pačias gražiausias suknytes ...
Gimdymo terminas buvo lapkričio 17d.
Lapkričio 15d. daug vaikščiojau miške savo malonumui. Vakare iš Vilniaus grįžo vyras, mažulei parvežė grojančią karuselę, labai gražiai skambėjo..... Iš ties tai tą dieną buvau labai pikta, viskas nervino, kiekvienas bet kieno pasakytas žodis kliuvo , tik ne vyro .... 23.30 nakties labai supykdė kambaryje įjungtas šildytuvas, iš lovos kėliausi jo išjungti ir pajutau......per kojas bėga vandenys.......iš karto pyktis praėjo ir širdyje atsirado kažkoks neapsakomas jausmas.........mažylė išgirdo grojančią karuselę....... wub.gif Nubėgau į tualetą, atsisėdau ir taaaiip džiaugiausi, šypsena nedingo iš mano veido ... tokia laiminga buvau, kad tuoj savo angeliuką supuosi, tuoj, jau šianakt wub.gif
Išgirdęs vyras atlėkė (dirbo kitam kambary) pažiūrėti, kas čia vaikšto.... ir pamatė mane su didele šypsena wub.gif , nieko nesakė, tik paklausė, ar jau bigsmile.gif ir taip pat nusišypsojo ... Atsigavę paskambinome gydytojai ir 1.30nakties buvome jau ligoninėje.
Skausmai buvo jau prasidėję, bet ne itin stiprūs unsure.gif patikrino, kaklelis atsidaręs tik 1cm blink.gif nuėjome į gimdyklą 3cm unsure.gif Skausmai nebelabai pakeliami, laukėm anestiozologo dėl epidūro ... Skauda jau labai, pagaliau.... suleido vaistukus, skausmų nejutau dvi valandas, jaučiau, kaip susitraukinėja pilvukas smile.gif mažylės širdutė plaka gražiai wub.gif
Kaklelis atsidarė 10cm ..... taip greitai blink.gif (leido skatinamuosius), gydytoja - gimdom .... skausmai nerealūs, vaistukai nebeveikia....Viešpatie kaip bijau ir kaip skauda .... , sako - stumiam, stūmiau iš visų jėgų-nieko, dar stumiam-nieko ir dar stumiam-nieko ir taip daug kartų.....nieko nebus, bandom stumti atsitūpę blink.gif vos nevos, drebančiom kojom nulipau nuo stalo, atsitūpiau ir vėl iš visų jėgų stūmiau- nieko ......Išsigandau be proto .... kodėl mano vaikiukas neateina į šį pasaulį, kodėl cry.gif stumti ir jėgų nebeturėjau, nežinojau kaip tai padaryti.... ačiū Dievuliui vyras buvo šalia, nieko jis nesakė, bet savo būvimu padėjo nerealiai.......aš pykau ant viso pasaulio, nebežinojau, o ir protu nesuvokiau, kas dabar bus.....gydytojai mus buvo palikę, kažką šnibždėjosi......o aš pagalvojau, ką jūs darot, kodėl palikot, aš juk nežinau ką daryti, ar viskas gerai mano mergytei, kodėl niekas nieko nesakot... cry.gif stūmiau viena, skaičiavau viens du trys, ateik mažute......
Grįžo gydytojai, pagaliau, pagalvojau ir pajutau, kaip mane kelia ant ratukų ir vežą į operacinę, supratau- cezaris ......
Operuoja, matau gydytojų rimtus veidus, bėga prakaito lašai, o aš guliu ir kalbu Tėve Mūsų.......ir man taip gera..........
Lapkričio16d. 7.35 gimė mano Radvilytė. Girdžiu- mergytė wub.gif , taip, aš gi žinau , klausiu, ar sveika, ar viskas gerai .... , atsako, taip ir tokia pat graži, kaip mamytė ...
Kai siuvo, negirdėjau nieko, tik jos, mažutės verksmą, širdis taip troško pamatyti, atrodė, kad laikas stovi....Bet pagaliau, prie mano veido prinešė mažą ryšulėlį, didelėm, gražiom akim, tos akys žiūrėjo į mane ir atrodo prašėsi "mama priglausk ir apkabink mane"...... cry.gif Bučiavau jos švelnų, gražų veiduką, o mintyse ją jau auginau, glaudžiau, mylavau ir visam pasauliui DĖKOJAU už šį stebuklą...... wub.gif

P.S. Labai esu dėkinga Ukmergės visam personalui, o ypač mane prižiūrėjusiai gydytojai wub.gif Nežinau, kaip viskas būtų pasibaigę, jei vis dar būčiau bandžiusi gimdyti pati........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineva: 04 balandžio 2007 - 14:03
labai grazi istorija, saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nu tokias istorijas skaitant man visada rieda ašaros,.. ypač toj vietoj, kur kalbėjai Tėve mūsų..
aukit gražios ir sveikos
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif taip jautriai aprašei wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif labai grazi ir svelni istorija,aukite dideli ir sveiki!Pinkite kasytes wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif grazu, aisku ir asara teko nubraukt doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GieNa: 04 balandžio 2007 - 16:36
wub.gif wub.gif wub.gif is kart prisiminiau savo gimdyma, ta jausma, kai atnesa vaikuti prie taves cry.gif wub.gif esi laimingiausia pasaulyje..... Linkiu buti laiminga grazios mergytes flirt.gif mamyte drinks_cheers.gif
Atsakyti
oij, as irgi beveik apsizliumbiau wub.gif Kaip grazu...
Atsakyti
Aukit didutės gerutės gražutės 4u.gif
Atsakyti
labai grazi ir jausminga istorija wub.gif , aukit sveikos ir dideles su savo mazaja stebukliuke 4u.gif
Atsakyti
Aukit grazios, sveikos ir stiprios 4u.gif , tegul Jusu dukryte kasvakar uzmigdo pats geriausias ir svelniausias Angelas Sargas - Mama wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilRa: 05 balandžio 2007 - 11:36
lineva wub.gif Na nepakartojama... Aukit didukes ir gal bus panelyte kuriam musu lapkritukui mirksiukas.gif
Atsakyti