QUOTE(chikko @ 2007 07 22, 10:30)
sveikute, vakar buvome į Kryžių kalną nuvažiavę, tai maniškis buvo be pietų miego, žiūrėjau į jį ir vis masčiau:iš kur tiek energijos, davėsi ir davėsi, ir atrodo, kuo toliau tuo sunkiau nuraminti

. Kavinėje tai akmenius pradėjo mėtyti į vandenį, tai ant karstyklių laipioti, siaubas. paskui vakare, rodod, kad kažkos varikliukas įsijungė, neina miegoti ir viskas, rodos kaip antras kvėpavimas įsijungęs. Kai užmigo, girdėjome,naktį šnekėjo per miegus. Vistik pervargo, tai šiandieną, bus visa diena skirta tik poilsiui,tegul išsiilsi.
P.S. tokiems kaip mūsiškiai,man atrodo, ilgai ilsėtis neteks, tuoj pagulės ir vėl galvom lips
sveikute, va kai prisimenu, kad ir mano vaikis taip eina

be perstojimo

o dabar mano viakui depresija po stovyklos, toks tylus, toks ramus, miega guli ir ilsisi

kaip keista
patikėk va tas jų sudėjimas irgi turi būti sureguliuotas, jiems užtenka poilsio, nes su vaiku stengiuosi, kiekviena diena vis kur nors kad turėtų kur išsikrauti

ir vakare pradžioje būdavo, kad atrodo lyg būtu dar irzlesnis, bet kai išmokome tinkama linkme nukreipti jo energija ir patikėk žymiai lengviau buvo, nes buvome sutarę su vaiku kad jis žaidžia, ir tuo pačiu klausys mūsų, aišku visko nutinka, bet žymiai padėjo, kai išmoko nukreipti savo energija tinkama linkme ir tikrai žymiai lengviau. na bet dar mūsų darbas padaryta tik pati pati pradžia, o kai mano vaikis išmoks pats mastyti, galvoti ir valdytis, tai tada sakysiu, kad mano vaikis užaugo
o tau drauguže dar tik pradžia, bet tu susitvarkysi, jau ir taip tiek jau darbo įdėjai