QUOTE(iloniux @ 2007 10 04, 10:31)
LABAS,
Vakar vel susitiko su ta pacia mergaite ir vel prasidejo mustynes tik si karta mano Saida nesimuse o nuejo jos mamai pasakyt, o jos mama isivaizduojat isvare mano vaika ir dar pasake kaip tau negeda skustis. Tai dabar nezinau man ji guodesi vakar parejusi is kiemo taip gaila jos buvo aiskino man kad nera teisybes ir as jai pritariau sakiau kad vistiek nesimusk, bet nezinau ar itikinau ji niekaip nesuprato to kodel ja baudziu o kitu mamos nebaudzia savo vaiku uz tai. Gal man su ta mamyte nueit pakalbet net nezinau ka daryt ir pyktis nesinori as jos nepazistu tai nezinau kaip ji sureaguos.Gal kokiu patarimu turit.
va čia ir yra didelė problema. Mūsiškiai, hiperiukai visada yra kitų vaikų skundžiami ir barami, o kai patys pabando pasiskųsti, visada būna "nusodinti", kad pats pradėjai, pats ne geresnis

Vat todėl mūsiškiai ir nustoja skųstis, nors tikrai, kartais būna skriaudžiami kitų
Aš pražiopsojau tą momentą, todėl, dabar iš žiogo nei žodžio negaliu išpešt
Alchemie, mums mergaičių problema labai aktuali. Pameni, kavinukėj pasakojau, kad nuo mažų dienų žiogas rodė didesnį nei kiti vaikai susidomėjimą moterimis. Ne mergaitėmis, o būtent moterimis

Rankas bučiuodavo, komplimentus sakydavo ir taip visai ne vaikiškai. O dabar ta bėda, mane visai iš proto išvarys

Šiandien einų į mokyklą, į susitikimą su žiogo mokytojais. Žinau, kad vėl apie mergaites ir dėmesį joms bus kalbama

pavargau jau...