uzuojauta tau chikko, del multiku turejom tokia pat beda gal net dar didesne, bet padejo susitvarkyti mano draugas (dabar jau mano vyras). Kai liepdavau isjungti televizoriu ji net nereguodavo o jei isjungdavau pati ji vel su isterijom puldavo isijungti ir taip galedavai kelias valandas su ja kovoti, kol viena syki neisikiso mano draugas jo ji kazkaip klauso nors jis nemusa ir nesaukia ant jos. Tai kazkaip po truputi ir i mano pasakymus pradejo reaguoti dabar jau jokios bedos neber pasakau ir iskarto pati isjungia be jokiu isteriju ir gincu. Tik svarbiausia nenusileisti, nes as neiskentedavau tu isteriju ir ijungdavau vel ta telika del to ir priejom liepto gala, bet aciu dievui viskas susitvarke.
Dabar pas mus tikrai daug kas gereja. Neseniai nupirkau jai taupykle nes labai prase kadangi mazoji sese gavo taupykle dovanu per krikstynas ir visi jai mete pinigeliu uzsinorejo ir ji. Tai kai visi sumete ir jai paklausiau ka pirks kai sutaupys daugiau o ji atsake kad koki nors zaisla sesei ir man ka nors, sakau tai sau taupyk ka nors nusipirkti o ji sako sau as po to taupysiu kai jum ka nors nupirksiu. Taip nuosirzdiai ji tai pasake kad net susigraudinau, labai dziaugiuosi