Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus! - 9

QUOTE(Katu @ 2007 06 08, 09:18)
Buvo, kai vietoj sviesto idejau augaliniu riebalu ir sviesto misini.


Aš dėjau "Venta". Kiek atsimenu ir Sonatina sakė, kad tokį naudoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 06 08, 09:18)
Buvo, kai vietoj sviesto idejau augaliniu riebalu ir sviesto misini.


o aš vieną kartą tinginį dariau su "Ventos" sviestu, kitąkart su tuo mišiniu ir viskas geriausiai sustingdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 06 08, 11:38)
o aš vieną kartą tinginį dariau su "Ventos" sviestu, kitąkart su tuo mišiniu ir viskas geriausiai sustingdavo  g.gif


Jei gerai pamenu, Ventos sviestas ir yra misinys.
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 06 08, 09:56)
4u.gif  ir butinai parasyk kaip sekes, nes as galvoju gal net visa dali sviesto galima pakeisti zelatina? tik ar skonis nenukentes..  g.gif



As kaip tik si karta dejau tik ~60 g. sviesto i si tingini, kremo skonis tikrai nuo to nenukentejo, taigi manau kad ir nuo zelatinos skonis neturetu labai pakisti smile.gif
Atsakyti
Siandien kepiau Braškių - rabarbarų pyraga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image

Sonatina
Visi tavo receptukai thumbup.gif wub.gif visi puikiai gavosi,visi skanus ir pamegti musu seimynos .ACIU!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuze: 08 birželio 2007 - 13:35
QUOTE(rimuze @ 2007 06 08, 14:18)
Siandien kepiau Braškių - rabarbarų pyraga  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
  user posted image

Sonatina
Visi tavo receptukai  thumbup.gif  wub.gif visi puikiai gavosi,visi skanus ir pamegti musu seimynos .ACIU!!!!


niam niam pyragas wub.gif aš ryt turėsiu svečių, taigi reikia paruošti kokius nors skanius pietus ir desertą.. žinoma, viską pagaminsiu pagal Sonatinos receptus notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti

Kaip tik dabar kepu lietinius. Tešla-super. Niekada nepavykdavo normaliai iškepti.

O dabar gaunasi tokie plonyčiai. Sonatina, dėkui eilinį kartą
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

laurindre, kokia tu greita biggrin.gif Džiaugiuosi, kad pyragas patiko - šiaip aš irgi labai abejojau dėl avižinių dribsnių, bet man šio pyrago skonis labai patiko, kaip ir kitiems šešiems - septyniems ragavusiems smile.gif Manau, kad sėkmingai vietoje avižinių dribsnių galima dėti smulkintų riešutų - taip pat turėtų gautis skanu... rolleyes.gif

Daisy, ačiū 4u.gif O dėl pasiūlymo prirašyti, kad tai labai ar nelabai saldu, negaliu sutikti - mums šis pyragas visiškai nepasirodė ypač saldus g.gif , kaip ir braškių - rabarbarų pyragas, kuris kažkuriai merginai buvo per saldus... Tas saldumo supratimas pas visus labai skirtingas 4u.gif

Ninin, gal tada pamėgink kondensuotą ilgiau pavirti - bent 2 val. (galima ir iki 3) - ilgiau verdamas jis darosi tirštesnis smile.gif

kedute, jei išmėginsi, parašyk, kaip gavosi 4u.gif

Kaliteja, būtinai pamėgink - man šis kremas labai patiko... rolleyes.gif

Finna, aš paprastai visur dedu "Ventos" sviestą, išskyrus paprastą tinginį - jam perku "Dvaro"... Varškinis tinginys ir man gavosi minkštokas, bet aš jį šiek tiek palaikiau šaldiklyje ir tada jis pjaustėsi normaliai 4u.gif Galima tikrai mėginti ir šiam tinginiui naudoti tikrą riebų sviestą, tada garantuotai normaliai sustingtų smile.gif

Katu, JaNNeTe, doris, rudens-vaike 4u.gif

Dėl želatinos varškiniame tinginyje - aš bijau, kad kaip tik sausainiai gali likti kietoki, jei masė per greitai sustings... g.gif O pačiam skoniui želatina tikrai jokios įtakos neturės - ji gi beskonė ir šiais lakai jos niekas neskiedžia didžiuliais skysčio kiekiais, todėl ji ir neatskies skonio ax.gif

rimuze, pyragas atrodo thumbup.gif Tikiuosi jis buvo toks pats skanus, koks ir išvaizdus smile.gif

akvike, ir kokius receptus išsirinkai? ax.gif

rutulux, džiaugiuosi, kad lietiniai pagaliau pavyko biggrin.gif

O dabar metas keliauti toliau 4u.gif
Atsakyti