Mano gimdymas buvo normalus - nei labai sunkus, nei labai lengvas, truko 10 valandu, bet gimdyti nebijociau antra karta
Na gal siektiek, visvien ne spa proceduru vaziuociau i ligonine darytis juk, beto visvien neramu kad kas blogai nebutu, kad viskas sklandziai eitusi, bet kadangi jau zinau kaip kas vyksta nemanau kad labai bijociau laukdama gimdymo
Mane penktadieni jau turetu guldyt stebejimui, bo jau bus 41 sav, gimdymas antras, bet bijau zymiai daugiau nei pirmo gimdymo. Kazkaip pirmo neisivaizdavau kaip ten bus, o dabar viska prisiminus labai labai baisu
Nors atrodo ir pirmas gimdymas tetruko tik penkias valandas, nei plysau, bet skausmas buvo zveriskas, saremiai iskart kas minute prasidejo . O dabar bijau kad nespesiu, kad praziopsosiu pradzia, kad nebus kam pirmo vaiko palikt... Kazkaip viskas susimaise, matyt harmonai siauteja
QUOTE(neringusikas @ 2011 10 26, 19:51)
Mane penktadieni jau turetu guldyt stebejimui, bo jau bus 41 sav, gimdymas antras, bet bijau zymiai daugiau nei pirmo gimdymo. Kazkaip pirmo neisivaizdavau kaip ten bus, o dabar viska prisiminus labai labai baisu
Nors atrodo ir pirmas gimdymas tetruko tik penkias valandas, nei plysau, bet skausmas buvo zveriskas, saremiai iskart kas minute prasidejo . O dabar bijau kad nespesiu, kad praziopsosiu pradzia, kad nebus kam pirmo vaiko palikt... Kazkaip viskas susimaise, matyt harmonai siauteja 
QUOTE(Giurza online @ 2011 10 26, 21:00)
Man irgi menesiukas liko
As tai labai bijojau antro gimdymo. Su pirma prasikankinau 24 val. Su skatinanciais, nejautra turejau 2 val,bet kai prasidejo gimdymas antra doze jau nesuveike. Apie antra net galvot nenorejau, bet po pusantru metu viskas uzsimirso
Antra mergyte greit islindo,i ligonine nuvaziavau 9 cm gimda buvo prasiverus,per 2 val pagimdziau.
Pirmo gimdymo nebijojau visai
,o dabar pagaunu save galvojant,kad baisu man
,nes pirmas gimdymas buvo sunkus ,tai bijau,kad ir sis toks bus.
Pirmas gimdymas buvo palikęs nekokius prisiminimus: man atrodė ilgas (18 val) ir laaaabai skausmingas, aš tiesiogine žodžio prasme ėjau iš proto
(su skatinamaisiais vaistais, be nejautrų (jokių epidūrų), neturint teisės pakrutėti - ištisai gulėjau lovoje matuojant vaiko širdies tonus ir sąrėmių stiprumą
).
Vos pradėjus lauktis antrąkart iš karto sau pasakiau, kad antras gimdymas toks nebus ir nebijojau - gal tiesiog nenorėjau antro tokio paties gimdymo. Bet 6 metų pertrauka padarė savo, pirmo gimdymo siaubai man labai greit užsimiršo...Mano nusiteikimas buvo prasmingas: abu gimdymai juos lyginant - kaip diena ir naktis. Antrasis ir greitas, ir lengvas - patys šilčiausi ir gražiajusi prisiminimai..po tokios patirties gimdyčiau ir gimdyčiau
Vos pradėjus lauktis antrąkart iš karto sau pasakiau, kad antras gimdymas toks nebus ir nebijojau - gal tiesiog nenorėjau antro tokio paties gimdymo. Bet 6 metų pertrauka padarė savo, pirmo gimdymo siaubai man labai greit užsimiršo...Mano nusiteikimas buvo prasmingas: abu gimdymai juos lyginant - kaip diena ir naktis. Antrasis ir greitas, ir lengvas - patys šilčiausi ir gražiajusi prisiminimai..po tokios patirties gimdyčiau ir gimdyčiau
as turejau baisu gimdyma, kaip gydytojai sako kas blogiausia viskas kliuvo man, nes po ilgu kanciu visvien gavau cp, bet jau noriu antro leliaus ir galiu viska pakartot, verta del tokiu kleckiuku
QUOTE(malmukas:) @ 2011 11 01, 16:27)
as turejau baisu gimdyma, kaip gydytojai sako kas blogiausia viskas kliuvo man, nes po ilgu kanciu visvien gavau cp, bet jau noriu antro leliaus ir galiu viska pakartot, verta del tokiu kleckiuku
o taip
Tiesa sakant ziauriai bijau.
Pirmas gimdymas buvo labai lengvas, nors ir skatino. Neuztrukau ne 3 valandu. Po visko jauciausi puikiai.. Tai dabar mastau, kad antra karta taip gerai but negali
Gal ir paranoja, bet..
Pirmas gimdymas buvo labai lengvas, nors ir skatino. Neuztrukau ne 3 valandu. Po visko jauciausi puikiai.. Tai dabar mastau, kad antra karta taip gerai but negali