Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nebijojot gimdyti antro?

Ir mane laukia antras gymdymas nestuke.gif nežinau kodėl, bet visiškai nebijau, nebijojau kai 1 vaiką gimdžiau, labai norėjau ji greičiau pamatyti, labai laukiau ji, todėl kažkodėl jokios baimės nebuvo, o tik begalinis noras kuo greičiau pamatyti savo aukselį, ir dabar visiškai nebijau schmoll.gif .........net nežinau kodėl, labai laukiu savo leliuko nestuke.gif .....ir tas didžiulis noras kažkaip net nesukelia jokios baimės ax.gif
Atsakyti
Aš antrą kartą pačio gimdymo jau nebebijojau. Bijojau tik galimų neigiamų jo pasekmių - kad nebūtų gimdymo traumos, kad vaikas būtų sveikas ir t.t.
Atsakyti
As antro gimdymo visiskai nebijojau...o reikejo... unsure.gif Pasirodo antras gimdymas buvo daaaug kartu baisesnis uz pirmaji...
Atsakyti
Aš visai nebijau biggrin.gif Pas mane pametinukai, pirmas natūralus gimdymas, visi mane tikina, kad bus thumbup.gif ir aš pati tikiu 4u.gif
Atsakyti
Po kol kas dar nebijau.... kadangi su pirmaja viskas buvo labai grazu ir gera, tai labai tikiuosi viskas taip pat bus ir su antruoju
Atsakyti
labai keista, bet nebijojau. o galvojau bus kaip tik atvirsciai - kai jau zinosiu koks yra skausmas bus ziauriai baisu biggrin.gif
Atsakyti
nebijojau nei prieš pirmą,dabar planuojam antrą,tai net nepagalvojau apie baimę,na gal ji dar atsiras g.gif bet tikriausiai kad ne,nes ir pirmas gimdymas nė kiek neišgąsdino
Atsakyti
nors pirmas gimdymas buvo laaabai lengvas, nieko žiauriai skausmingo neprisimenu, nes viskas vyko žaibiškai, bet dabar antro laukiu su baime, visgi kažkokia skausmo baimė yra unsure.gif
Atsakyti
Antro gimdymo visai nebijojau(nors pirmo atsiminimai buvo nekokie),jau zinojau ka ir kaip reikia daryti,ir kad po didziulio skausmo ateina labai didelis dziaugsmas. blush2.gif
Atsakyti
antro gimdymo bijau labai kaip ir maitinimo. Bet dar yra laiko baimei nugaleti. Gal viskas rugseji apsivers...
Atsakyti
kai tik pastojau, tai tikrai nebijojau ir su nekantrumu laukiau tos dienos, bet kuo terminas ejo i pabaiga, tuo dazniau mano kunu nubegdavo siurpuliukai pagalvojus apie tai... bet kai jau viskas praejo, atrodo , o ko cia bijoti biggrin.gif nera jau taip baisu tongue.gif
Atsakyti
Labai bijojau, nes pirmas gimdymas truko 14 valandu, bet pasirodo, nebuvo ko bijoti. 21 30 buvau gimdykloj, 23 40 jau turejau dukryte. biggrin.gif
Atsakyti