Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Vilma J. @ 2007 04 05, 20:47)

O už iškamšą gausi cool.gif

hihihi.gif

Ačiū už palaikymą aciuks.gif

Mirėja wub.gif
Larisa wub.gif
Kantrybės smile.gif
Atsakyti
sekmes mireja wub.gif

larisa o tau tikejimo, nes tai labai svarbu. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Nesu perėjusi šios procedūros, tik esu tris natūralius ciklus stimuliuota, bet žinau ką reiškia laukti. Pergyvenu už Jus lyg tai vyktų su manimi. Vis tik prisijungimas prie Jūsų man labai padeda. Jūsų pagalba bandau "susidraugauti" su IVF.
Sėkmės, mergaitės. Ir gražių švenčių!
Atsakyti
Linasi thumbup.gif wub.gif Pasirodo, jusu problemeles identiskos musiskems. O tau, linasi, buvo laparoskopija daryta? ir jei taip, kaip seniai???

Mireja, kantrybes ir sekmes! 4u.gif Pasirodo, latviai snaigutes iki blastocistu augina... unsure.gif Tikiuosi neklystu, tu sisyk su snaigutem procedura darei, ane? unsure.gif Idomu, kodel VK to nedaro? g.gif

Larisa, negalvok, kad turi maziau sansu nei bet kuri kita, kuriai isodinta daugiau embrionuku! Sekmes ir ramaus tau laukimo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkė @ 2007 04 06, 08:28)
Linasi  thumbup.gif  wub.gif Pasirodo, jusu problemeles identiskos musiskems. O tau, linasi, buvo laparoskopija daryta? ir jei taip, kaip seniai???

aciuks.gif Man laparaskopija buvo daryta prieš beveik 2 metus. Rado II stadiją, uždegino, bet po to ji man tikrai buvo atsinaujinusi, bent abi su gydytoja tai įtarėme. Tiesa, prieš IVF kažkur apie puse metų vartojau KT.
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 04 06, 10:05)
aciuks.gif Man laparaskopija buvo daryta prieš beveik 2 metus. Rado II stadiją, uždegino, bet po to ji man tikrai buvo atsinaujinusi, bent abi su gydytoja tai įtarėme. Tiesa, prieš IVF kažkur apie puse metų vartojau KT.

Vat as dabar suku galva, ar antra laparoskopija pasidaryt (pirma daryta pries 2 m, o kad endometrioze atsinaujinus esu 99% tikra verysad.gif ) ir tada naujam ivf ruostis, ar ruostis kitam ivf, tik prasyti, kad ilgiau paslopintu... g.gif
Labai dziugu uz tave, linasi! wub.gif Tyliai sveikinu dar karta! 4u.gif
Atsakyti
mergaites visoms graziu, svenciu. Tegul i Jusu namus ateina svelnus saules spindulys, pirmuju pavasariniu geliu kvapas, o kartu su numargintais marguciais stiprybe, meile ir dziaugsmas turiu minti visoms tapt nestuke.gif namie laikinai atsijungiau interneta, tai sveikinu is anksto.
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif

Žiedais išmargintą margutį, Velykų paštas atridens.
Linguos pamiškėje žibutės, Pavasaris širdim srovens...

Mergaites geru ,sociu ir linksmu svenciu tongue.gif
Atsakyti
Tyliai tyliai linasi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaitės, turiu tokį klausimėlį. Artėja šv. Velykos. Ar galima po įsodinimo taurę raudono vyno išgerti, ar visai draudžiama bet koks alkoholis? O tai per Velykas nelabai norėtųsi visiems aiškinti, kodėl nei gukšnio raudono vyno negaliu išgerti?
Atsakyti
QUOTE(larisa @ 2007 04 06, 16:07)
Mergaitės, turiu tokį klausimėlį. Artėja šv. Velykos. Ar galima po įsodinimo taurę raudono vyno išgerti, ar visai draudžiama bet koks alkoholis? O tai per Velykas nelabai norėtųsi visiems aiškinti, kodėl nei gukšnio raudono vyno negaliu išgerti?

Sveikute, man tai gydytoja kaip tik sakė, kad galima taurę vyno arba konjako ir tikrai nepakenks, o tik padės mirksiukas.gif Tai aš taip padariau, po įsodinimo išgėriau raudono vyno, o ir retkarčiais vakarais "pastiprindavau" kraują. mirksiukas.gif Taip, kad proto ribose viskas galima, skanių ir smagių Šv. Velykų ir nepervark, palepink save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 04 06, 18:24)
Sveikute, man tai gydytoja kaip tik sakė, kad galima taurę vyno arba konjako ir tikrai nepakenks, o tik padės mirksiukas.gif  Tai aš taip padariau, po įsodinimo išgėriau raudono vyno, o ir retkarčiais vakarais "pastiprindavau" kraują. mirksiukas.gif Taip, kad proto ribose viskas galima, skanių ir smagių Šv. Velykų ir nepervark, palepink save 4u.gif

Taip ir padarysiu. Linksmų švenčių! Tu taip pat sugok savo žirniuką. 4u.gif
Atsakyti