QUOTE (Tina* @ 2004 11 21, 12:07) |
Stai ta gelyte,kur maniau,kad ji difenbachija.Gal kas zinote kas cia? man labai idomu. http://public.fotki....geles/gele.html |
Difenbachija cia

Jai nupjauta arba nulauzta virsune tikriausiai, todel ji taip idomiai auga. O lapai tai difenbachijos.
Hereja, bet ar tu atkreipei demesi,kad tie lapai ne is skroteles auga (kaip pas visas difenbachijas)? O is storo tvirto koto (kazkas man net buvo paskes: o cia dracena su lapais) Aisku nesamoninga sita mintis,tikrai ne dracena,bet ir del difenbachijos dar vis abejoju.
Tiesa,ja radau ismesta ir pagalvojau-vargse gelyte,kas tave taip nuniokojo? Pagailo ir aisku atgaivinau.Dabar,blyn,galvoju gal nuo jos kas nusinuodijo. Gal mest lauk,kol ne velu.Nors laikau ja gana aukstai ir nepasiekiamai potencialiems valgytojams.
Taigi-kas dar mano kad cia difenbachija?
Tiesa,ja radau ismesta ir pagalvojau-vargse gelyte,kas tave taip nuniokojo? Pagailo ir aisku atgaivinau.Dabar,blyn,galvoju gal nuo jos kas nusinuodijo. Gal mest lauk,kol ne velu.Nors laikau ja gana aukstai ir nepasiekiamai potencialiems valgytojams.
Taigi-kas dar mano kad cia difenbachija?
Tina, mano mama turi kazkur 1,5metro difenbachija, kurios apatine koto dalis typ - top kaip taviskes geles. Todel ir itariu, kad taviskei gelei yra nerezta virsune.
Bent jau mamos difenbachijos apacioje lapai jau nukrite ir liko toks kaip dracenos kotas, biskiuka apsilupinejes...grynai kaip tavo nuotraukoje 
Ateinanti savaitgali vaziuosiu pas tevus, tai nufotkinsiu...galesim palyginti

Ateinanti savaitgali vaziuosiu pas tevus, tai nufotkinsiu...galesim palyginti

Aciu
tai greiciausiai bus kaip sakai. Bet tada ju lapu yra daug rusiu.Nes Internete visokiausių maciau.
Papildyta @ [mergetime]1101073820[/mergetime]
Bet dabar jau tikrai galvoju,kad ji kazkam pakenke-taip suniokota,nulauzta. Brr...
Papildyta @ [mergetime]1101073867[/mergetime]
Bus man rankiot kas ismesta

Papildyta @ [mergetime]1101073820[/mergetime]
Bet dabar jau tikrai galvoju,kad ji kazkam pakenke-taip suniokota,nulauzta. Brr...
Papildyta @ [mergetime]1101073867[/mergetime]
Bus man rankiot kas ismesta

Hereja, maciau geliu parduotuvej gelyte su tokiais lapais kaip mano, ir nebuvo aisku ant jos pavadinimo parasyta. Bet manau,kad cia difenbachija.
QUOTE (Tina* @ 2004 11 30, 18:48) |
Hereja, maciau geliu parduotuvej gelyte su tokiais lapais kaip mano, ir nebuvo aisku ant jos pavadinimo parasyta. Bet manau,kad cia difenbachija. |
tai kodel tu nepaklausei koks pavadinimas tos gelytes

Kad nelabai buvo pas ka.
Papildyta @ [mergetime]1101833988[/mergetime]
Rasukai, o gal tu turi kokiu fainu retu gelyciu?
Papildyta @ [mergetime]1101833988[/mergetime]
Rasukai, o gal tu turi kokiu fainu retu gelyciu?
QUOTE (Tina* @ 2004 11 30, 19:00) |
Kad nelabai buvo pas ka. Papildyta @ [mergetime]1101833988[[b]*rasukas rgetime] [/b] Rasukai, o gal tu turi kokiu fainu retu gelyciu? |
TINA*namuose auginu labai daug geliu namuose, nes esu geliu fanatikas, bet dar jos pas mane nedideles, nes ta liga nelabai seniai ir uzsikretusi, koki metai, o pas mane ju koki apie 30 rusiu. bet ir nelabai pas mane auga, nes nebuna saules i langus, nes is vienos puses langus uzstoja kalnas, o is kitos namas, tai taip ir saulytes gelytes ir nemato.

bet as toks fanatikas, kad man jei kuri ir numirsta, as tuoj pat vel perku ir auginu.

QUOTE (Tina* @ 2004 11 30, 19:00) |
Kad nelabai buvo pas ka. Papildyta @ [mergetime]1101833988[[b]*rasukas rgetime] [/b] Rasukai, o gal tu turi kokiu fainu retu gelyciu? |
o koias tu dar gelytes augini, be kaktusiuku ir tos neaiskios difenbachijos?

Na dar auginu fikusus,klivija,maranta,ktenante ir dar keleta.Nesenai numire orchideja,tai laukiu kol kokioj parduotuvej nukainuos felenopsius,kad isigyt.
Cia zmones diskutuoja apie difenbachijas,gal nesupyks kad nukrypom nuo temos.
Tikiuosi tesinys bus apie jas
Cia zmones diskutuoja apie difenbachijas,gal nesupyks kad nukrypom nuo temos.
Tikiuosi tesinys bus apie jas

QUOTE (Tina* @ 2004 11 30, 19:46) |
Na dar auginu fikusus,klivija,maranta,ktenante ir dar keleta.Nesenai numire orchideja,tai laukiu kol kokioj parduotuvej nukainuos felenopsius,kad isigyt. Cia zmones diskutuoja apie difenbachijas,gal nesupyks kad nukrypom nuo temos. Tikiuosi tesinys bus apie jas ![]() |
manau kad reiketu atidaryti nauja tema, kas ka augina ir kaip sekasi

Sveikutes,
noriu paklausti: auginu difenbachija.Ji uzaugo l.auksta, isstypus,krenta, lapus meta , yra like lapai tik tie kurie formuoja virsune-kokie 4-5. Ar galima ja kazkaip nupjauti ir be saknu kota bandyti pasodinti??
As kazka tokio girdejau- bet gal tai tik didele nesamone ir ji visiskai saknu neisleis???
Ir lapai jos linke ruduoti...
noriu paklausti: auginu difenbachija.Ji uzaugo l.auksta, isstypus,krenta, lapus meta , yra like lapai tik tie kurie formuoja virsune-kokie 4-5. Ar galima ja kazkaip nupjauti ir be saknu kota bandyti pasodinti??