Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 18, 17:00)
nezinau as dar apie vonia.. seip mes masazines iki siol ziurejom.. konkreciai neziuriu.. perleidau broliui si malonuma, nes jis ir sau ieskosi tai ir man kartu sakiau suras biggrin.gif mes tik dydi pasakysim  g.gif

Na nebent brolio išplanavimas tas pats unsure.gif. Nes vonios dydis įvairiai matuojamas - yra išorinis, yra vidinis dydis, vieno krašto dydis, kito krašto dydis doh.gif. Avocado irgi simpatiška vonia, ir labai kompaktiška, bet dydį turėsite gal net mažesnį, negu senoje vonioje - vidinis ilgis 140-150 cm, bet vienas galas taip siaurėja, kad net aštrus pasidaro - taip kaip jame sėdėti, jei dviese būsite? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 18 balandžio 2007 - 16:29
bet vistiek as kazkaip noriu ta kriaukle ikisti i ta kampa doh.gif tada butu viskas taip kaip noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 18, 17:33)
bet vistiek as kazkaip noriu ta kriaukle ikisti i ta kampa  doh.gif  tada butu viskas taip kaip noriu  bigsmile.gif

Tai pritvirtink ten kampe ką nors, kad būtų tiesi linija, prie kurios galėsi tvirtinti normalią kriauklę. Tik nelabai aišku, kaip tu žinau, ko nori, jei nežinai, kokia bus pati vonia doh.gif. O kur klozetą ir skalbyklę nori statyti? Ir kokio dydžio skalbyklė?
Atsakyti
o ar yra čia tokių, kurios jau išbandėte tą Rosa II? mane neramina statumas g.gif ar nebus per stati ir ar patogu guleti rolleyes.gif natūroj aš jos dar nemačiau doh.gif o dėl ilgio dar diskutuojam smile.gif pas mus su vyru šioks toks ūgių skirtumas, tai aš norėčiau mažesnės, kad kojomis pasiekčiau, o jam didelės reikia biggrin.gif
Atsakyti
kaip jums tokios faktūros plytelės? gal kas užmatėt kiek kainuoja? kažkada mačiau ermitaže, bet neužfiksavau...
user posted image

beje, ka reikėtų žinoti apie vandens absorbcijos procentą ir ką dar apie plyteles?
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 04 18, 17:43)
Tai pritvirtink ten kampe ką nors, kad būtų tiesi linija, prie kurios galėsi tvirtinti normalią kriauklę. Tik nelabai aišku, kaip tu žinau, ko nori, jei nežinai, kokia bus pati vonia  doh.gif. O kur klozetą ir skalbyklę nori statyti? Ir kokio dydžio skalbyklė?

va butent kad as nezinau nieko o noriu daug biggrin.gif
klozetas bus palei buvusias tuliko duris, o skalbenke priesais kluzika.. tarp ju iejimas, kaip ir buvo vonios durys ten pat.. skalbenke standartine, bet ne per virsu kur dedami skudurai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 04 18, 12:25)
aha, ir man reiks uzleidineti ant vonios  mirksiukas.gif  aciu.. ainu ieskoti kur randasi ta ''aikada''

kazko neleidzia man i ju puslapyje esancius kontaktus ilisti  g.gif  gal gali parasyti kur mazdaug jie randasi?

Aikada yra Kaune R.Kalantos g.Ten tokie sandėliai ir firmos ofisas-parduotuvėlė. Iš ten vonios ir kt prekės keliauja į kitas pardes ir žymiai pigesnės . Už gerą masažinę vonią pažįstami mokėjo 500 lt pigiau nei kitoje pardėje esančią tokią pačią vonią Savanoriuose . Ten ir aš planuoju pirkti , nes yra labai neblogas kainos ir kokybės derinukas.Yra visokių išmatavimų vonių , bet pas mane labai durnas vonios kambarys.plotis 1,35, o ilgis 4,25 m tad teks duškabine tikriausiai tenkintis g.gif
Papildyta:
QUOTE(einareja @ 2007 04 18, 20:18)
Aikada yra Kaune R.Kalantos g.Ten tokie sandėliai ir firmos ofisas-parduotuvėlė. Iš ten vonios ir kt prekės keliauja į kitas pardes ir žymiai pigesnės . Už gerą  masažinę vonią pažįstami mokėjo 500 lt pigiau nei kitoje pardėje esančią tokią pačią vonią Savanoriuose . Ten ir aš planuoju pirkti , nes yra labai neblogas kainos ir kokybės derinukas.Yra visokių išmatavimų vonių , bet pas mane labai durnas vonios kambarys.plotis 1,35, o ilgis 4,25 m tad teks duškabine tikriausiai tenkintis  g.gif

pažiūrėjau , kad vietinė esi 4u.gif .Nuo kalniuko nusileidus dešinėje pusėje Aikada.Tik ten rasti sunkoka-pro tokius geležinius vartus įvažiuoti reikia ir kiemais kiemais tarp kažkokių apleistų pastatų,pro padėvėtų rūbų pardę ...žodžiu veita ten tai frusty.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2007 04 18, 18:35)
kaip jums tokios faktūros plytelės? gal kas užmatėt kiek kainuoja? kažkada mačiau ermitaže, bet neužfiksavau...
user posted image

Man tokios nelabai rolleyes.gif O kaina priklauso nuo gamintojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2007 04 18, 19:35)
user posted image

beje, ka reikėtų žinoti apie vandens absorbcijos procentą ir ką dar apie plyteles?

kažin ar ne xsena kolekcija, o gal maišau g.gif kažką panašaus dvarčionyse mačiau ..ir nusipirkau thumbup.gif raštas tikrai tas tik spalva balta, o kitos juodai pilkai dryžuotos doh.gif nemoku išsireikšti stupid.gif kokybe patenkinti.Mano vyras pats meistras ir nekeikė kai dėjo jas virtuvėje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Einarėja, čia Cersanit kolekcijos naujos, bet ir aš mačiau kad \Dvarčionyse yra tokio tipo, aš būtent noriu tokio dizaino ir faktūros, pamačiau aš jas ir iškart pasakiau kad čia bus pas mane smile.gif na prieš ousmetį tai buvo New Italian design mirksiukas.gif dabar gal jau nelabai new, bet man laaabai patiko, tokios ir neutralios ir kartu įdomios, tik spalvos tai aš labai labai šviesios norėčiau, gal balintos kavos, nes baldus vonios galvoju tamsiai rudo medžio dėti..reiks paieškot smile.gif o tai kiek mokėjot kvadratui?
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2007 04 18, 19:26)
Aikada yra Kaune R.Kalantos g.Ten tokie sandėliai ir firmos ofisas-parduotuvėlė. Iš ten vonios ir kt prekės keliauja į kitas pardes ir žymiai pigesnės . Už gerą  masažinę vonią pažįstami mokėjo 500 lt pigiau nei kitoje pardėje esančią tokią pačią vonią Savanoriuose . Ten ir aš planuoju pirkti , nes yra labai neblogas kainos ir kokybės derinukas.Yra visokių išmatavimų vonių , bet pas mane labai durnas vonios kambarys.plotis 1,35, o ilgis 4,25 m tad teks duškabine tikriausiai tenkintis  g.gif
Papildyta:

pažiūrėjau , kad vietinė esi  4u.gif .Nuo kalniuko nusileidus dešinėje pusėje Aikada.Tik ten rasti sunkoka-pro tokius geležinius vartus įvažiuoti reikia ir kiemais kiemais tarp kažkokių apleistų pastatų,pro padėvėtų rūbų pardę ...žodžiu veita ten tai  frusty.gif  doh.gif

aciu paciu mirksiukas.gif
reiks paieskot kai laiko daugiau turesim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2007 04 18, 17:35)

Kaip jau minėjo, labai panašių yra Dvarčionių keramikos. Berods iš naujos serijos. Pas mane vonioj pusė tokių kaip rodei,
pusė tasesnių rudų
user posted image
ir juostos dekoratyvinės
user posted image .
Kaina apie 39 Lt/m2.
Atsakyti