Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(marlena24 @ 2007 05 05, 09:33)
o kur ta parduotuve Ukmerges gatveje, kur cia kazkas minejo?koks adresas jos? blush2.gif
aciu,mergaites uz patarimus 4u.gif

čia:

http://www.celsis.lt...ite/zem_vilnius
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 05, 09:25)
Turiu aš dabar Cersanit unitazą, naujutėlis, vos porą mėn stovi  ax.gif  Nu bet nespėju šveist, prie rusiško tiek apnašos nekipdavo  schmoll.gif  doh.gif

Ir mes turime ax.gif Bet priešingai nei jums - kažkaip nelabai apsineša. Jau beveik metai laiko, o jokių ten cheminių valymo priemonių šveitimui kaip ir nenaudojau blush2.gif Nu tik decinfekcijai retkarčiais Ace įpilu ir viskas - mums užtenka šepečio klozetui ir tų pakabiukų klozetui. thumbup.gif O va draugė rusišką unitazą gremžia rankoves pasiraitojus doh.gif Nu čia matyt kaip kam drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mes turim kriaukle tuelete Cersanit, tai as labai nepatenkinta verysad.gif ( Keitem pries metus ) Sunkai valosi, labai limpa purvas ir tiesiog truksta blizgesio. Kai pirkau, atrode gerai, bet dabar jau mastau, kad kai keisiu unitaza, gal ir kriaukle pakeisiu. Kita karta Cersanit tikrai nieko nepirksiu, geriau dadesiu kelis simtus ir turesi gera daikta ir ilgam 4u.gif Teisinai sako:skupus du kartus mokadoh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elis@a: 05 gegužės 2007 - 11:41
aha,radau internete apie ta Celsi jau smile.gif reiks po darbo nuvaryt,o kurioj jis cia vietoj?cia as kaip suprantu kazkur i gala,uz Tanagros ie Kemi?
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 05 05, 12:38)
O mes turim kriaukle tuelete Cersanit, tai as labai nepatenkinta  verysad.gif ( Keitem pries metus ) Sunkai valosi, labai limpa purvas ir tiesiog truksta blizgesio. Kai pirkau, atrode gerai, bet dabar jau mastau, kad kai keisiu unitaza, gal ir kriaukle pakeisiu. Kita karta Cersanit tikrai nieko nepirksiu, geriau dadesiu kelis simtus ir turesi gera daikta ir ilgam 4u.gif Teisinai sako:skupus du kartus mokadoh.gif

nu mes tai vos ne brangiausią pirkom blush2.gif
Atsakyti
ei, negasdinkit jus manes fear.gif blink.gif pas mus kambari cersanit kluzikas stovi doh.gif laukia savo eiles
Atsakyti
Nesigąsdink - pas mus ir kriauklė, ir unitazas - Cerzanit. Jokių problemų nematau 4u.gif .Tik vat spintelė, kuri po kriaukle, irgi Cerzanit, tai nelabai kokia unsure.gif ...
Atsakyti
Žodžiu dėl to Cersanito jaučiu irgi kokybę kaina nulemia, kuo pigesnis, tuo .... g.gif Bet aš tai tikrai daugiau niekad tūliko iš cersanito neimsiu schmoll.gif Nors kaip ten sako - niekada nesakyk niekada biggrin.gif Va labai gražią kriauklytę buvau cersanito nusižiūrėjus wub.gif Bet kadangi cersanitas baltai melsvas, netiko prie mano kitos santechnikos, teko ieškot kito varianto smile.gif
Atsakyti
na va,pabuvojau siandien Celsi ir Davrcioniu keramikoj, jie ten irgi prekiauja RAVAK voniom,tai ta kurios mum reik Gentiana 150x150 su sienele ir kojom kainuoja 2300 lt, brangoka... blush2.gif db, per visokius pazistamus bandom kokia nuolaida isgaut, nes Keramikoj gausim 15 procentu plytelem, tai db ziuresim ar pavyks ir su vonia toki pati plana-chuligana suveikt blush2.gif

p.s. gal kas pasakytu kur tok lietuviskom voniom prekiauja?
ar jos neblogos?

aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 05 05, 17:43)
na va,pabuvojau siandien Celsi ir Davrcioniu keramikoj, jie ten irgi prekiauja RAVAK voniom,tai ta kurios mum reik Gentiana 150x150 su sienele ir kojom kainuoja 2300 lt, brangoka... blush2.gif db, per visokius pazistamus bandom kokia nuolaida isgaut, nes Keramikoj gausim 15 procentu plytelem, tai db ziuresim ar pavyks ir su vonia toki pati plana-chuligana suveikt blush2.gif

p.s. gal kas pasakytu kur tok lietuviskom voniom prekiauja?
ar jos neblogos?

aciu blush2.gif

Dvarcionys ir RAVAK voniom 15 proc. taiko .
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 05 02, 12:30)
Mano vonia jusu teismui  blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Na man tai fantastiska vonia wub.gif wub.gif spalvos labai grazios, labai tarpusavyje derancios. thumbup.gif Tik speju su tomis rudomis plytelemis yra siek tiek vargo, nes turetu labai matytis vandens lasai ant ju?
Atsakyti
[quote=marlena24,2007 05 05, 17:43]

Pavyks 4u.gif Mes Dvarčionių Keramikoj pirkom plyteles, Ravak padėklą, kranus ir viskam pritaikė naujakurių nuolaidą.
Atsakyti