Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(flesi @ 2006 12 10, 20:12)
taip, kainuoja jis panašiai, dar priklauso, kokio dizaino norisi. Aš naudoju dažnai. vienu metu gaminasi keli patiekalai, bet ne taupumo sumetimais naudoju, o dėl to, kad skonis visai kitoks gaunasi. bulves verdu nesūdytas, jos gaunasi lyg būtų silpnai sūdytos,  nes neišplauna vanduo mineralų, daržovės nepraranda natūralių spalvų, nesukrinta. man labai patinka.  Nežinau, ar jis labai skiriasi nuo elektrinio, bet man asrodo, kad jo priežiūra paprastesnė: plauni kaip paprastą puodą, jeigu nori gali naudoti be antro aukšto - irgi paprastas puodas.

na man reikia, kad jis būtų min 2 aukštų (neskaitant to kur vanduo). Nes vis tiek reiks atskirai daržoves ir atskirai mėsą virt ir pan ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 12 10, 20:27)
na man reikia, kad jis būtų min 2 aukštų (neskaitant to kur vanduo). Nes vis tiek reiks atskirai daržoves ir atskirai mėsą virt ir pan ax.gif

tada šitas tau netiks, nes jis tėra dviejų aukštų su vandeniu. pvz pirmane aukšte trokšta kotlečiukai su trupučiu vandens, o antrame tik garuose.
Atsakyti
Nu pasiskaicius ir as susigundziau,tik galvoju,elektrini ar paprasta?
Atsakyti
Ar kas nors gali patarti, kurios firmos garpuodi geriau pirkti? Nes as cia ziurineju, ziurineju, kainos skirtumas kartais iki 100Lt susidaro, o skiriasi pagrinde tik dizainas ir vardas g.gif Kazkaip nesinori uz puoda moketi daugiau vien del to, kad ant jo Kenwood uzrasyta. Nors jei gaminys kokybiskesnis, tai tada jau kitas reikalas. ax.gif

Kaip jus issirinkot? bigsmile.gif
Atsakyti
Nu vienžo, nusipirkau vakar Kenwood, pasidariau vištienos su daržovėm ir bulvėm, niam niam. Labai skaniai išėjo.
Tik va galvoju - kaip ten ryžius virt tame indelyje? ten dar vandens reikia pilti? kiek to vandens reikia? unsure.gif O omletą kaip daryti?
Atsakyti
o tai gal prie tų garpuodžių elektrinių kokie receptai būna?
Atsakyti
QUOTE(editam @ 2007 01 03, 16:57)
o tai gal prie tų garpuodžių elektrinių kokie receptai būna?


Pas mane nera, tai tiesiog sumeciau viska, ir isvire. Bet jei taip kasdien tik sumest ir isvirt tai pabos mums greitai unsure.gif
Atsakyti
as tai ryzius darau taip - dedu stikline ryziu ir ipilu stikline vandens (nu kad jiems butu is ko brinkti ) ir ant 25 minuciu palieku. dar kartais prieskoniu iberiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 01 03, 20:56)
as tai ryzius darau taip - dedu stikline ryziu ir ipilu stikline vandens (nu kad jiems butu is ko brinkti ) ir ant 25 minuciu palieku. dar kartais prieskoniu iberiu  ax.gif


tai vandens reikia tiek, kiek paprastai verdant? g.gif Ar paprastai 1:2 ryžiai su vandeniu būna? blush2.gif
Atsakyti

as turiu TEFAL 3 aukstu.patenkinta 4u.gif .kepu ir kotletus ir zuvi,ir mesyte(tik pries tai pamarinuoju).kepu ir vistu ketvircius.as tik nuplaunu ir sudedu nei marinuoju nei prieskonu nededu nes man nereikia ir taip labai skanu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusinda: 06 sausio 2007 - 14:56
QUOTE(liusinda @ 2007 01 06, 15:53)
as turiu TEFAL 3 aukstu.patenkinta 4u.gif .kepu ir kotletus ir zuvi,ir mesyte(tik pries tai pamarinuoju).kepu ir vistu ketvircius.as tik nuplaunu ir sudedu nei marinuoju nei prieskonu nededu nes man nereikia  ir taip labai skanu.


O kaip kotletus ten daryti? g.gif
Atsakyti
[quote=Frosted,2007 01 07, 11:14]
O kaip kotletus ten daryti? g.gif
[/quote

paprastus kotletukus 4u.gif .kokius megsti tokius pasidaryk ir viskas. mirksiukas.gif sudedi i ta duoda ir tegul garuoja.
Atsakyti