QUOTE(flesi @ 2006 12 10, 20:12)
taip, kainuoja jis panašiai, dar priklauso, kokio dizaino norisi. Aš naudoju dažnai. vienu metu gaminasi keli patiekalai, bet ne taupumo sumetimais naudoju, o dėl to, kad skonis visai kitoks gaunasi. bulves verdu nesūdytas, jos gaunasi lyg būtų silpnai sūdytos, nes neišplauna vanduo mineralų, daržovės nepraranda natūralių spalvų, nesukrinta. man labai patinka. Nežinau, ar jis labai skiriasi nuo elektrinio, bet man asrodo, kad jo priežiūra paprastesnė: plauni kaip paprastą puodą, jeigu nori gali naudoti be antro aukšto - irgi paprastas puodas.
na man reikia, kad jis būtų min 2 aukštų (neskaitant to kur vanduo). Nes vis tiek reiks atskirai daržoves ir atskirai mėsą virt ir pan
