Man pilnai uztenka dvieju aukstu....Dazniausiai tai is viso viena naudoju..... Na, cia priklauso nuo poreikiu.....
QUOTE(amadina @ 2005 06 10, 13:22)
Man pilnai uztenka dvieju aukstu....Dazniausiai tai is viso viena naudoju..... Na, cia priklauso nuo poreikiu.....
Nu mes ti 2-iese, ir gaminam mazai, tai manau, ir man 2 aukstu per akis bus

Aš turiu 3 aukštų elektrinį.
Neįsivaizduojamai mažiau vargo ir darbo virtuvėje. Sumetei į pirmą aukštą mėsytę, antras - daržovės, trečias - ryžiai arba papildomai daržovės - nustatei taimerį ir valio eini sau filmus žiūrėt, tik girdi "Dzink" eini valgyt. Niam.
O su prieskoniais: mėsytę, žuvį, vištą ar kitą pamarinuot galima prieš vedant, daržovės pasūdyt po virimo, į ryžius įdėt prieš įdedant virti, kaip ir įprastai, nes verda atskirame indelyje.
Porą kartų tai vyras net tą sultinį kuris susidarė garinant išgėrė kaip normalų sultinį. Ir sakė kad aš tokio skanaus ir skaidraus sultinio nemoku virt

O su prieskoniais: mėsytę, žuvį, vištą ar kitą pamarinuot galima prieš vedant, daržovės pasūdyt po virimo, į ryžius įdėt prieš įdedant virti, kaip ir įprastai, nes verda atskirame indelyje.
Porą kartų tai vyras net tą sultinį kuris susidarė garinant išgėrė kaip normalų sultinį. Ir sakė kad aš tokio skanaus ir skaidraus sultinio nemoku virt

k22
Mes turim ir labai patenkinti,bulves tik ten verdam
super

Ruošiamės pirkti.
Gal patarsit, kokios firmos patikimiausi?

Gal patarsit, kokios firmos patikimiausi?
Aš elektrinio neturiu, bet jei noriu maisto virto garuose, tai naudoju puodų sistemą. O seniau, kai ir tos neturėjau, tai į puodą įstatydavau kiauraindį ir ant jo sudėtus produktus garindavau uždėjus dangtį

QUOTE(happy @ 2004 12 19, 14:32)
as turiu Berghof puoda ant kurio dedasi puodas
su skylutem ir jame gali virti ant garu. Labai patenkinta, ten verdu vaikui,
arba pirmam aukste mesyte, o antram aukste bulves..
Man patinka
Kaina 144 lt
su skylutem ir jame gali virti ant garu. Labai patenkinta, ten verdu vaikui,
arba pirmam aukste mesyte, o antram aukste bulves..
Man patinka

Ruosiuosi ir as pirkti, todel prasau pagalbos ir inormacijos. Ar sis puodas elektrinis? Ar jame nustatomas laikas? Ir kur galima pirkti.
Papildyta:
[quote=amadina,2005 06 09, 11:48]
[QUOTE]Kazin ar geri Scarlett garpuodziai?
Pries kokias 3 savaites nusipirkau Scarlett garpuodi: 2 aukstu, su indeliu ryziams, su mechaniniu laikmaciu, vieneriu metu garantija. Kol kas

[/quote]
Sudomino sitas, tik neaisku ar jis elektrinis ir kiek kainavo bei kur pirkai?
na mamytes, kaip jusu puodai laikos? Kai drauge nusipuirko ir as labai svajojau pirkt, bet kazkaip nenusipirkau
o dabar ziuriu kad jos elektrinis garpuodis taip ir stovi jau keleta menesiu nepajudintas
Kazin jei nusipirkciau ar tai nebutu tiesiog zaisliukas kuriam laikui - o paskui vel gryzciau prie standartiniu puodu

QUOTE(jadzka @ 2006 12 10, 18:43)
Papasakokit ar dažnai naudojat, ir jei galima plačiau apie tą Berghof puodą, ar tikrai jis tik 144 Lt. kainuoja 

taip, kainuoja jis panašiai, dar priklauso, kokio dizaino norisi. Aš naudoju dažnai. vienu metu gaminasi keli patiekalai, bet ne taupumo sumetimais naudoju, o dėl to, kad skonis visai kitoks gaunasi. bulves verdu nesūdytas, jos gaunasi lyg būtų silpnai sūdytos, nes neišplauna vanduo mineralų, daržovės nepraranda natūralių spalvų, nesukrinta. man labai patinka. Nežinau, ar jis labai skiriasi nuo elektrinio, bet man asrodo, kad jo priežiūra paprastesnė: plauni kaip paprastą puodą, jeigu nori gali naudoti be antro aukšto - irgi paprastas puodas.